- Učlanjen(a)
- 07.09.2009
- Poena
- 375
A kako si se ti osecao kad kolega napisa resistance na 12k :d
Ja sam se istovario na 1119 danas, pa opet ušao na 1181, izašao na 1199 i sad ću malo da ćopkam, ali zaista verujem da ću ostati u njemu i na malo duže staze.Ja sam cuo podeljena misljenja za XVG, ova vest da im je izasao lik je hoax i nije istinita, ako je verovati onom glavnom liku.
Ja sam nedavno usao u ovo sa nekih 550$ i zaradio za 2 nedelje na par transakcija jos ~1200$ sve na oscilacijama Verge-a.
Poslednji buy mi je bio na 1800 satosija i sad imam oko 6.5k Verge-a i ne planiram da ga prodajem iako je pao na manje od 1000
Nemam zivaca za ovo pa cu ili da izgubim ulozeno ili cu da uzmem lepe pare na njemu - a sudeci po pricama on cek da zablista iako je vec prebacio BTC po svom porastu %.
nadam se da je neko uduplao parice na BT2..
Zbog onog panic sella (a dev se nije pretrgao sa razuveravanjem), ne bi mi bilo svejedno da u tom trenutku uletim na 800-950.
Pre bih ušao na 2k kad objave Wraith ili sada na 1200 kada znam za današnji FUD.
nije mnogo srozana cena posle tvita, vraća se polako na kolosek
MUSIC najavio dve dobre vesti za 31. decembar. Obazrivo, vec je skocio ~150%, kupovah ga na 100s.
Sta znaci to "100s" Ne razumem :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari