Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze savet gde i kako trazite i nalazite ove coine?
Ko i sta da se prati i gde jer na bittrexu ima gomila coina...negde ste culi videli ili na osecaj jer ih ima dosta a trebalo bi par dana da se svi prostudiraju u periodu od zadnjih bar 7 dana.

John McAfee svaki dan na twiteru shiluje neki shitcoin. To traje 1-3 minuta i bice sve krace i manje tako da nemajote se zaletati. Ako uhvatite pocetak do pocetak+15% slobodno stavi koliko god zelis jer cena nece naredni period pasti ispod toga, ali ako ne uvhatis ne uleci uopste.

Ja sam sa necim sitnim usao jer nisam uspeo da udjem na 85 kad sam hteo.
Da jesam uleteo bih mnogo vise. OVako znajuci kako bittrex radi nije mi bilo do kidanje nerava.

edit> Slazem se sa faxcool-om.

John McAfee svaki dan na twiteru shiluje neki shitcoin. To traje 1-3 minuta i bice sve krace i manje tako da nemajote se zaletati. Ako uhvatite pocetak do pocetak+15% slobodno stavi koliko god zelis jer cena nece naredni period pasti ispod toga, ali ako ne uvhatis ne uleci uopste.

Ja sam sa necim sitnim usao jer nisam uspeo da udjem na 85 kad sam hteo.
Da jesam uleteo bih mnogo vise. OVako znajuci kako bittrex radi nije mi bilo do kidanje nerava.

edit> Slazem se sa faxcool-om.

Vodite racuna da covek ima skoro 400K followera, nek je barem 5K trgovaca...

***e meni još nisu verifikovali kartice..igram se sa lešnicima..ćuti, gledaj i plači :/

@weasel

Pročitao sam negde da lik traži od 15 do 25 BTC-a da nahvali neki "shitcoin", u zavisnosti koliko je coin jak. Nikad nisam ispratio da li cene momentalno skaču nakon njegovog twita.

Bukvalno u sekund

Covek mlati pare, em uzima btc za pohvalu em verovatno pre tvita kupi pa i tu zaradi.
Ima li jos ovakvih trendsetera pored McAfeeja da ih zapratim?

Poslednja izmena:
@weasel

Pročitao sam negde da lik traži od 15 do 25 BTC-a da nahvali neki "shitcoin", u zavisnosti koliko je coin jak. Nikad nisam ispratio da li cene momentalno skaču nakon njegovog twita.

Ne bi se on prodavao za takvu sacicu para...Ako ne znate ko je proguglajte...Sta je njemu 25BTC...Ima ovde dosta onih kojima to takodje nije nesto basnoslovno, a pljunuti na svoj rad za sicu se ne radi...Mislim da to ne cini iz licne koristi vec vise onako, da izmeri svoj uticaj i izbroji koji je procenat ljudi halav na pare pa se otkrivaju kasnije kuknjavom i izmisljanjem.

Tebra, to je ~325.000$ ako računamo da je BTC ~13.000$. Plus računaj da biduje i na berzi isti taj coin koji reklamira, tako da bukvalno sam sebi pravi dojavu. Nije to suma za za*ebanciju.

Ovo mu je ~pola milke na dnevnom nivou, nit orao, nit kopao. Dakle ~15.000.000 mesečno samo od twita i "dojave". Sumnjam da bi obio tako nešto ako se uzme u obzir uloženi trud.

Dal bi se prodavao ili ne ne znam, ali znam da je isuvise pametan da to pise onako.

Ovo mu je ~pola milke na dnevnom nivou, nit orao, nit kopao. Dakle ~15.000.000 mesečno samo od twita i "dojave". Sumnjam da bi obio tako nešto ako se uzme u obzir uloženi trud.

Izvinjavam se, u pravu si. Sve treba dati za pare. Ceo svoj zivot baciti u blato za mali promil bogatstva koje vec imas...i to sa 72 godine.

MUSIC najavio dve dobre vesti za 31. decembar. Obazrivo, vec je skocio ~150%, kupovah ga na 100s.

Music ima veliku inflaciju da bi mogo da ode u nebo, 1$ puna kapa

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Izvinjavam se, u pravu si. Sve treba dati za pare. Ceo svoj zivot baciti u blato za mali promil bogatstva koje vec imas...i to sa 72 godine.
Lik je potrosio vecinu od 100 miliona koje je imao 2008. i 2012. godine, zivi u stanu, tako da mu to nikako nije mala lova.
Kakve veze ima sto ima 72 godine, pa nema 92.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Kad smo kod McAfee-ja i kriptovaluta.

McAfee has also moved MGT into mining of bitcoin and other cryptocurrencies, saying that it was intended both to make money for the company and to increase MGT's expertise in dealing with blockchains, which he thought was important for cybersecurity.[29] He has been extremely bullish about bitcoin, writing on Twitter in July 2017 that he predicted that the price of one bitcoin would jump to $500,000 within three years, and "If not, I will eat my own dick on national television"

Čuvena budaletina, a nikad nije bio čovek od integriteta.

Ljudi koga zabole kakav je on covek i kolko para ima i da li uzima pare za shilovanje coina. Poenta zapocete prica je da mozete zaraditi ako budete brzi(ako niste brzi i ne udjete na pocetak ne ulazite uopste i nema rizika) na njegovim dnevnim callovima jel ce uskoro prestati odnsono postati suvise slabi.
Sta mene briga kakav je on covek, sta je radio u proslosti i kako zaradjuje svoje pare. Njegov život njegova stvar.

Poslednja izmena:
McAfee upravo izbacio tweet za Humaniq, ali Bittrex iste sekunda blokira i izbaca :

Kod:
HTTP Error 503. The service is unavailable.

Sekta klasična.

Blago ovima iz bittrexa kad im sa jednim twitom totalno srusi server. Dobro su se setili da ugase registracije dok ne skaliraju servere.
Ni preko appi-a ne radi, mislim radi ali na srecu da stavim cenu mi ne pada na pamet kad ne znam trenutnu.
esEnirS.jpg

Poslednja izmena:
Najsmešnije je što je i YoBit zaglavio sinhronizovano sa Bittrexom.

Kupio sam ga bukvalno posle par sekundi nakon sto je izbacen post na twiter dok jos nije skocio ali pogledajte nakon 15 minuta uspujem da otvorim bittrex transaction history i pogledajte cijenu: https://ibb.co/dxEoum
Platio sam ga po duplo vecoj cijeni. Jel moguce da su me ovako odradili ili bittrex i dalje baguje?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno