Kakve su vam prognoze za EMC2?
Sa ovim opadajucim trendom mi deluje kao da ide u bunar, a sa onom "mindblowing" veetima i dumpovanjem od 50% u 15 minuta delay-a kao da će uskoro na delist zbog prevare.
Udjoh solidnu kolicini po odbijenju na ~12k. Cim sam usao, 20ak minuta je na bitreksu zaboo trejd, nisam mogao nikako da izadjem iz coina preko PC-a. Kasno se setih za mob, preko njega je radilo. Kad sam se ulogovao preko mob, vec je bio minus od 20%.
Ocekivao sam neko odbijanje juce i danas, ali vise nisam optimista. Prepolovio me.
Izlaziti sada dok jos ostaje nesto ili cekati?
Navodno najavljuju neka partnersrva, ali obzirom da su postali očigledni prevaranti, vise nemam poverenja.
Ali bukvalno jeste to, mogu da zamislim u kolikom su šoku ljudi koji su ušli u kripto kada je BTC bio ~18-19k. Ovo im je prvi ozbiljni damp, ujedno i vatreno krštenje![]()
Gde ovu dvojicu RDD i XVG uzeti?
bas tako druze, ovo je tzv raj za uvecanje steka i short koji ce dojucerasnje "magove" berze isamarati i postaviti na mesto , a nama doneti radost i veselje za NGTacno bombas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari