Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako sad znate gde je support kad jos nije dotakao tu granicu 20 dana ?

Upravo... Ti zidovi se stvaraju i ruse u sekundi...
Da budem iskren sad je i mene malo zabrinuo pad... Mislio sam da ce da se zaustavi ono jednog momenta, ali nastavi... Jos uvek mislim da je sve ok, ali ga malo pretera... :)

Samo se setim da je pre tri nedelje bio 9000 i vidim da ovo nije strasno.

Ko je pametan sad kupuje a ne prodaje.

Poslednja izmena:
Ali bukvalno jeste to, mogu da zamislim u kolikom su šoku ljudi koji su ušli u kripto kada je BTC bio ~18-19k. Ovo im je prvi ozbiljni damp, ujedno i vatreno krštenje :)

Kakve su vam prognoze za EMC2?

Sa ovim opadajucim trendom mi deluje kao da ide u bunar, a sa onom "mindblowing" veetima i dumpovanjem od 50% u 15 minuta delay-a kao da će uskoro na delist zbog prevare.

Udjoh solidnu kolicini po odbijenju na ~12k. Cim sam usao, 20ak minuta je na bitreksu zaboo trejd, nisam mogao nikako da izadjem iz coina preko PC-a. Kasno se setih za mob, preko njega je radilo. Kad sam se ulogovao preko mob, vec je bio minus od 20%.

Ocekivao sam neko odbijanje juce i danas, ali vise nisam optimista. Prepolovio me.

Izlaziti sada dok jos ostaje nesto ili cekati?

Navodno najavljuju neka partnersrva, ali obzirom da su postali očigledni prevaranti, vise nemam poverenja.

Sudeci po tvitovima ljudi koji su se opekli sa tim djubretom ne znam koji bi savet bio. Ja bi prodao i ulozio u Ripple Dash Zcash ako poraste BTC krenuce i ovo nabrojano za njim, evo recimo ispustio da prodam sinoc LTC na 300$ i vidim sta me sacekalo 3k minusa.

Poslednja izmena:
Ne pravite dramu.. zar ne vidite da ne mogu siti da se nakupuju. Koliko može dole, toliko može i gore, sve dok je živo.. ako se umrtvi, pa-pa.

P.S . Onaj konj na "L", koga su neki davno otpisali, se po najbolje drži... što znači, da ga drže uglavnom stari, prekaljeni rudari, koji su davno prošli ovo šamaranje.... ;)

Da, konj na "L" bi nekada u ovakvom crvenilu prepolovio najmanje svoj odnos prema BTC a sada ništa

Pominjani RDD isto prolazi kroz korekciju, Haeđin predviđa eventualno još jedan manji pad pre nastavka rasta.

Ubacio sam neku siću i tu, neka se krčka [emoji4]

XVG, sledeći target mu je 0.73 USD. Prethodna dva je pogodio lepo. Sada je oko 11-12 centi.

Gde ovu dvojicu RDD i XVG uzeti?

Poslednja izmena:
Gde ovu dvojicu RDD i XVG uzeti?

RDD miruje već dan ipo, a skočio je bio na 88SAT i sada jedva prelazi 60... XVG tek sada ponovo počeo da raste.

Inače ja trgujem na Bittrexu, tamo ima oba koina.

Inače, RDD ima toliko zidova od po 20BTC na svakom koraku bukvalno, a ljudi ih jedu... tj pitam se da li su ljudi ili neka organizacija. Sumanuto mi je da neko toliko ulaže za ovo.

Poslednja izmena:
Cena kriptovaluta (trgovanje, predviđanja, analize, grafikoni...)

Imam nekih 20 dolara vrednosti btc na cex-u. Jel mogu ja to da prebacim na neku drugu menjacnicu? Pise da je minimum 0.01 btc za prenos. Jel stvarno toliko ili ima neka caka kako da se prebaci manj iznos?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Siguran sam da će usvojena Rezolucija u UN protiv Trampa, dovesti do većeg ulaganja u coine. SAD ce uskratiti finansije mnogima.
BTC to the moon.

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Malko ste neusaglašeni.

Jedan priča kako sad prodaju neupućeni u dosadašnje tokove(rast/pad), drugi priča kako sad prodaju obični ljudi da kupe poklone za praznike, treći priča kako sad prodaju "magovi" sa berze.

Ne znam ko bi sada prodavao BTC a da mu baš hitno ne treba keš.

Onaj ko ima brdo kesa. Onaj ko ima neke informacije mozda ;)
Nemojte se opustati ni mrvicu. Mozemo u nebo, mozemo i 5 godina unazad da se vratimo. Jedno je sigurno, nece jos dugo ostati ovako kako je. Nije rdjava opcija prepoloviti sredstva.
Povlacenje ide sve teze. Cex je izuzetno sumnjiv... Ili su pukli i nemaju kesa ili znaju nesto. Prvo blokiraju visu, posle i registraciju novih korisnika. Pricajte sta hocete ali meni se to ne svidja mnogo i zato izvlacim deo para ;)

Tapatalk

Svi su blokirali registracije novih korisnika, sada pokušao da se registrujem na par menjačnica, a sumnjam da sve menjačnice slute nešto za BTC... Videćemo, otkud znam. Samo ne znam da li je onda pametno da se prebacim na ETH Marketplace na vreme.

Market cap je pao za 150mlrd usd. Bilo je masovnog izvlačenja novca iz više razloga. Menjačnice nisu toliko likvidne.

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Kakav dump jedan dan, ima tu još da se prolije krvi i suza, ovo je samo bilo malo da se uzme šta para na brzinu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno