Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ajde kad već pišete na tu temu, dajte preporuku i za notes app ali za nas bez Gservisa.

Inače +1 za Keep, odlična app.

ColorNote?
Meni do sad uvek zavrsavala posao, mada je naravno Keep bolji...

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Ja sam se skroz navikao na OneNote. Fina aplikacija i widget na androidu. Sto mi je najzgodnije cross platform je - ima ga za windows pc i lepo sinhronizuje sve ubaceno na kompu sa aplikacijom na androidu. Ne moram da se logujem na google vec stoji dole u taskbaru kao program. E sad nije Google al je Microsoft...

Ja ga ne preporucujem, barem sa win telefona kad sam ga koristio sam cesto imao probleme, ako nesto unesem u aplikaciji, nece da sinhronizuje sa web verzijom, i kontra.. par sifri sam tako zabelezio i kad su mi najvise trebale nisam ih imao..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Pa da, to je ta logika Microsofta, ne samo sa OneNote, da Microsoftove aplikacije bolje rade na androidu nego na njihovom Windows mobile.

Poslednja izmena:
Simplenote je isto dobar, wunderlist. Ja ih imam 5, ne mogu da se odlučim☺

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kad smo vec kod toga, meni je sad Edge default browser. Tecan, brz, lak prelaz izmedju tabova, lako se nametnuo. Pri tom sam Edge na desktopu ukljucio mozda triput u zivotu, da vidim rade li neki sajtovi.

Kad smo vec kod toga, meni je sad Edge default browser. Tecan, brz, lak prelaz izmedju tabova, lako se nametnuo. Pri tom sam Edge na desktopu ukljucio mozda triput u zivotu, da vidim rade li neki sajtovi.
Ozb?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Meni je definitivno najbrzi browser na telefonu Chrome. Cak je brzi i od sistemskog browsera koji dolazi uz S8...

Opera zakon za telefon.

ColorNote?
Meni do sad uvek zavrsavala posao, mada je naravno Keep bolji...

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk
Upravo njega trenutno I koristim, odličan je, samo jos kad bi radio sync/backup bez Google i fejsa. Nažalost trenutno nije moguće uraditi sign up bez jednog od ta dva.
Kako ide taj tvoj eksperiment bez Google servisa? :D
Ide za sad fino, već nekih mesec dana sem bez G servisa i nisam primetio da mi nešto fali. Eto najveći problem mi je naći dobru note app. Pozitivno je inače što baterija dosta duže drži, telefon malo zivahniji. Nije za svakog doduše jer softver moraš da loviš u apk formatu, al eto meni to nije problem.

Meni kod keep-a fali što nema pin u notification bar kao u color note-u.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sta koristite za blokiranje reklama? Rootovan je telefon, imam adaway, ali u zadnje vreme imam sve vise reklama. Ima li nesto bolje? Ranije nisam imao reklame u tapatalk-u, sad ih i tu ima...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Pocelo danas
21169a15ea5b853264f0d26d37bc3e68.jpg

Ne znam ja nikad u zivotu nisam imao, doduse koristim VIP varijantu.
Ti ne? Zasto?

TT

Vip varijantu čega? Tapatalka? Ovaj mi je uvek radio dobro, nisam ni gledao da ima inpaid varijanta

Da Tapatalka.
Trebao bi da updateujes host file i ubacis jos koji zavisi sta imas.

TT

Updeteovan je host file, ne znam sta jos da ubacim...

Nazad
Vrh Dno