Kako ide taj tvoj eksperiment bez Google servisa?Ajde kad već pišete na tu temu, dajte preporuku i za notes app ali za nas bez Gservisa.
Inače +1 za Keep, odlična app.
pogledaj malo na fdroidAjde kad već pišete na tu temu, dajte preporuku i za notes app ali za nas bez Gservisa.
Inače +1 za Keep, odlična app.
Ozb?Kad smo vec kod toga, meni je sad Edge default browser. Tecan, brz, lak prelaz izmedju tabova, lako se nametnuo. Pri tom sam Edge na desktopu ukljucio mozda triput u zivotu, da vidim rade li neki sajtovi.
Mnogo bolji ui nego chrome.Najozbiljnije.
mini naravno stedi dosta MB. . ali samo za to [emoji23]Opera zakon za telefon.
Upravo njega trenutno I koristim, odličan je, samo jos kad bi radio sync/backup bez Google i fejsa. Nažalost trenutno nije moguće uraditi sign up bez jednog od ta dva.ColorNote?
Meni do sad uvek zavrsavala posao, mada je naravno Keep bolji...
Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk
Ide za sad fino, već nekih mesec dana sem bez G servisa i nisam primetio da mi nešto fali. Eto najveći problem mi je naći dobru note app. Pozitivno je inače što baterija dosta duže drži, telefon malo zivahniji. Nije za svakog doduše jer softver moraš da loviš u apk formatu, al eto meni to nije problem.Kako ide taj tvoj eksperiment bez Google servisa?![]()
Čemu ovo?Fast discharge - https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.gr.java_conf.taketake.KyusokuHouden&hl=en - radi posao!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari