Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Ja OE koristim, preporuka.
Podesavanja / Zakljucan ekran i zastita / Always on displayGdje da ukljucim prikazivanje malih ikonica aplikacija na AOD prilikom stizanja notifikacija, vidim samo sat sada, a ranije su se ispod redale notifikacije. Mora da sam to negdje ugasio, ali ne znam gdje.
Sta treba iskljuciti da se ne bi osvetljavao zakljucan ekran,kada se rukom predje iznad njega?
Ssmsung Galaxy S8 SM-G950F
44.82e kosta, carina 3.26e, sve ukupno 48e [emoji16][emoji16] Hahahaha ja nemam zivaca za ovo [emoji23] plus prvi put radim [emoji23]Carina? Pomoli se i kreni da kvarcuješ telefon...![]()
Prvo kontam telefon na slici, pa posle rek'o ekran narucio da zamjenis, sad vidim zastitino staklo. Malo me i cijena zbunila, 50€...[emoji848][emoji15][emoji16][emoji16][emoji16]![]()
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Znam, trenutno gledam po net-u kako se radi.. Mhm hocu, sutra cu da stavim [emoji16]:zgran::eyebrows:arty: Lako moze da se upropasti. Slikaj kako je ispalo.
Ma staklo brate.. Hahahaha sutra stavljamo, pa cemo da vidimo kako ce biti [emoji16]Prvo kontam telefon na slici, pa posle rek'o ekran narucio da zamjenis, sad vidim zastitino staklo. Malo me i cijena zbunila, 50€...[emoji848][emoji15]
Ima da se tresu ruke...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Pa nije bez razloga tolika cena...najbolje staklo trenutno + sarađuje sa velikim brojem zaštitnih kejsova!Prvo kontam telefon na slici, pa posle rek'o ekran narucio da zamjenis, sad vidim zastitino staklo. Malo me i cijena zbunila, 50€...[emoji848][emoji15]
Ima da se tresu ruke...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Probaj u postavkama ukinuti notifikacije za tu aplikaciju. Valja nece vise izbacivati popupe.Da li postoji bilo kakva mogucnost da se na WhatsAppu iskljuci message preview opcija? Viber ima, default sms aplikacija ima, samo je na Whatsu nema... krv mi popise popupi sa sadrzajima poruke ii poruka u traci za notifikacije
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Fora je sto treba da izbacuje popup ili notifikaciju ali bez sadrzaja poruke, znaci samo klasicno new message.Probaj u postavkama ukinuti notifikacije za tu aplikaciju. Valja nece vise izbacivati popupe.
Mene zanima zasto defaultna samsungova mail aplikacija nema push sa gmaila ili zasto gmail app nema bedzeve broja poruka na ikonici?
Jel' neko koristi tel sa sakrivenim navigacijskim barom?
Daj slike, pusti price...Postavio sam stakloZa prvi put ja sam prezadovoljan
Mislio sam da ce biti dosta teze, ali je na kraju ispalo skoro prelako [emoji14]
Ni jedan mehuric nemam na ekranu, ali sa leve strane na dnu i na vrhu, pri ivici nije ni pola mm, tacno uz ivicu se vidi da lepak nije dosao do kraja i vidi se samo linija, tek kad se zagleda primeti se, nadam se da nece biti problema zbog toga, ostalo je sasvim okej
Nisam jos stavio u case tel, posto mora da se saceka 24h da sve lepo legne.. Zastitio sam bio otvore za svaki slucaj, mada nije bilo ni potrebe..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari