Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Gdje da ukljucim prikazivanje malih ikonica aplikacija na AOD prilikom stizanja notifikacija, vidim samo sat sada, a ranije su se ispod redale notifikacije. Mora da sam to negdje ugasio, ali ne znam gdje.
Podesavanja / Zakljucan ekran i zastita / Always on display

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Sta treba iskljuciti da se ne bi osvetljavao zakljucan ekran,kada se rukom predje iznad njega?

Ssmsung Galaxy S8 SM-G950F

kako ti se osvetljava ekran? nisam to kod mene primetio..

Sta treba iskljuciti da se ne bi osvetljavao zakljucan ekran,kada se rukom predje iznad njega?

Ssmsung Galaxy S8 SM-G950F

accessibility, dexterity and interaction

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
634574b1da49fcd2a7f67c01e921637e.jpg

Poslednja izmena:
[emoji16][emoji16][emoji16]
9f6b1ed92259234a93887b9794db41f1.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

:zgran::eyebrows::party: Lako moze da se upropasti. Slikaj kako je ispalo.

[emoji16][emoji16][emoji16]
9f6b1ed92259234a93887b9794db41f1.jpg

Prvo kontam telefon na slici, pa posle rek'o ekran narucio da zamjenis, sad vidim zastitino staklo. Malo me i cijena zbunila, 50€...[emoji848][emoji15]

Ima da se tresu ruke...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Prvo kontam telefon na slici, pa posle rek'o ekran narucio da zamjenis, sad vidim zastitino staklo. Malo me i cijena zbunila, 50€...[emoji848][emoji15]

Ima da se tresu ruke...

Ma staklo brate.. Hahahaha sutra stavljamo, pa cemo da vidimo kako ce biti [emoji16]

Vidim i UV lampa ukljucena, lijepi se znaci kao plomba za zub. Cuvaj tebra da praska ne uleti, ne radi pod svjetlom. [emoji16]

Obicne folije kad sam opusteno lijepio bez da lampu uperim da bolje vidim uvijek najbolje ispadne. Ako se cimas nesto vazda upadne ili losije ispadne.

Uglavnom pipave i precizne radnje, mirna ruka i smirenost.

Sto je najgore nema se pravo na gresku [emoji847]

Edit: Ja se ne bih smio usuditi ako je prvi put, bez da probam negdje. Ipak skuplji je telefon.

Poslednja izmena:

Ima da se tresu ruke...

Pa nije bez razloga tolika cena...najbolje staklo trenutno + sarađuje sa velikim brojem zaštitnih kejsova!
Jedva čekam rezultate!

Ahaa dobro.. Polako cu da radim, pa cemo da vidimo kako ce da ispadne..
Javicu kako je ispalo [emoji16]

moze li nekako da se namesti da tel ne koristi 2g mrezu, dakle da se kaci samo na 3g i 4g?

Verovatno postavljam glupo pitanje, ali hteo sam da pitam posto sam danas kupio S8 da li da odradim formiranje baterije? kad to kazem mislim na koriscenje telefona dok se ne ugasi (0%) pa onda normalno da ga punim.

Kakvo crno formiranje baterije, toga vise nema od nokie 3310.

Da li postoji bilo kakva mogucnost da se na WhatsAppu iskljuci message preview opcija? Viber ima, default sms aplikacija ima, samo je na Whatsu nema... krv mi popise popupi sa sadrzajima poruke ii poruka u traci za notifikacije

Da li postoji bilo kakva mogucnost da se na WhatsAppu iskljuci message preview opcija? Viber ima, default sms aplikacija ima, samo je na Whatsu nema... krv mi popise popupi sa sadrzajima poruke ii poruka u traci za notifikacije

Probaj u postavkama ukinuti notifikacije za tu aplikaciju. Valja nece vise izbacivati popupe.

Mene zanima zasto defaultna samsungova mail aplikacija nema push sa gmaila ili zasto gmail app nema bedzeve broja poruka na ikonici?

Tek uzeo telefon. Čačkao i učačkao nesto što mi je aktiviralo ovaj simbol odmah levo do alarma. Šta bi to moglo biti?

'de se gasi?!?
3b20cba16e9943bfcbb31a03cc2db37e.jpg

Probaj u postavkama ukinuti notifikacije za tu aplikaciju. Valja nece vise izbacivati popupe.

Mene zanima zasto defaultna samsungova mail aplikacija nema push sa gmaila ili zasto gmail app nema bedzeve broja poruka na ikonici?

Fora je sto treba da izbacuje popup ili notifikaciju ali bez sadrzaja poruke, znaci samo klasicno new message.

Svaka texting aplikacija ima tu opciju, samo ****ni Whatsapp nema

Ne postoji takva opcija za whatsapp, ali postoji workaround pa se može i to srediti uz pomoć kompa i malo igranja. Pogledaj na XDA, ima negde uputstvo.

sad mi pisalo obavestenje Detektovana vlaga u USB portu... Dok nisam otkljucao tel da procitam sta pise, nestalo je.. Nisam potapao tel :) Bio sam malo na kisi, ali nista strasno, u takvim situacijama je bio i prethodni Note 3 Neo koji nije vodootporan..

Sent from Galaxy S8

Postavio sam staklo :D Za prvi put ja sam prezadovoljan :D
Mislio sam da ce biti dosta teze, ali je na kraju ispalo skoro prelako :p :D
Ni jedan mehuric nemam na ekranu, ali sa leve strane na dnu i na vrhu, pri ivici nije ni pola mm, tacno uz ivicu se vidi da lepak nije dosao do kraja i vidi se samo linija, tek kad se zagleda primeti se, nadam se da nece biti problema zbog toga, ostalo je sasvim okej :D
Nisam jos stavio u case tel, posto mora da se saceka 24h da sve lepo legne.. Zastitio sam bio otvore za svaki slucaj, mada nije bilo ni potrebe.. :D

Jel' neko koristi tel sa sakrivenim navigacijskim barom?

Postavio sam staklo :D Za prvi put ja sam prezadovoljan :D
Mislio sam da ce biti dosta teze, ali je na kraju ispalo skoro prelako [emoji14] :D
Ni jedan mehuric nemam na ekranu, ali sa leve strane na dnu i na vrhu, pri ivici nije ni pola mm, tacno uz ivicu se vidi da lepak nije dosao do kraja i vidi se samo linija, tek kad se zagleda primeti se, nadam se da nece biti problema zbog toga, ostalo je sasvim okej :D
Nisam jos stavio u case tel, posto mora da se saceka 24h da sve lepo legne.. Zastitio sam bio otvore za svaki slucaj, mada nije bilo ni potrebe.. :D
Daj slike, pusti price...

Nazad
Vrh Dno