Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ne znam iskreno, ja uzeo u Segedinu. U 95% slucajeva sve radi dobro, nekad mora nesto da se tapne 2x. I jos je ne dize futrola. Za 20e ja prezadovoljan.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ma ok, verujem ti, ali nisam bas u Segedinu svaki dan :) Zato sam pitao za preporuku stakla koje moze da se nadje kod nas, a da je neko probao i da je zadovoljan.

Ma ok, verujem ti, ali nisam bas u Segedinu svaki dan :) Zato sam pitao za preporuku stakla koje moze da se nadje kod nas, a da je neko probao i da je zadovoljan.
Dobro, kontam da ako ga ima tamo, mora ga biti i kod nas. :D

Sa svakom kombinacijom stakla i futrole je donekle kocka zbog zakrivljenog ekrana. Citao sam komentare na YTu i forumima gde ljudi kazu da su menjali po 3 screen protectora i uvek nesto nije valjalo.

Trebao je sam Samsung da izbaci zvanicno zastitno staklo i rugged case futrolu umesto one folijice sto imaju. Mnogo problema bi resili tako.

Radi port google kamere i na exynos telefonima. Samo treba lepo proveriti kako radi. Meni deluje da je bolja od stock kamere...

A i vi me sad ebete, rekao sam da neću da kidam knox na S7. E jeste baraba ovaj Joca :d
Odlična vest. Napravite neko poređenje.

Pa samo instaliraš app, ne treba root

Probam kasnije na S7. Jesi li probao na S8?

Kao da manje budži boje od Samsung kamere. Mada još treba detaljnije isprobati...

Više šuma, često realnije boje, bolja dinamika, sporije fotkanje, to su mi prvi utisci sa gcam

Jel zna ko zasto kada koristim NFC nema ikonice u status baru? Znaci aktiviran je,radi, placao sam vec. Ali ikonice nema?

S8

nesto se ne secam da sam vidjao nfc ikonicu na samsung telefonima.. ni na prethodnom note 3 neo ni sada na s8 je nisam video.. takav je softver da je ne prikazuje..nije bug

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

U notifikacionom baru ... prva slika sa S8+ , a druga sa Note 8 ...
59e2605e987d51316bc919becad09e51.jpg
a9a3046fe05b20a5e31cc763dff5b501.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ma ja imam to ali ne pali se prilikom ukljucivanja.
86a5a5f5b50a6df9364e3e405c9a1602.jpg

S8

Takođe, pali se u panelu, ali se ne pokazuje gore pored baterije.

Pozdrav, jos jedan korisnik s8 ovdje. Da vas pitam koji bezicni punjac koristite i kako brzo puni? Mislio sam kupiti na amazonu Spigen Qi Wireless Charging Stand, ima li neko od vas njega?

Javiće ti se neko ko koristi za s8, ali iz iskustva sa Note5 znam da moras da gledas da uzmeš quick charger, jer postoji i običan bežični. Ja sam uzeo original samsung i OK je je brzina, tu otrpilike kao sa kablom, samo što svaki put kada treba da se javiš ili pogledaš nešto na fonu, prekidaš punjenje.

ma kakav fast charging.. ja sam to isključio u opcijama.. [emoji16]
905ab3ea7f3a5e02cdcb6063b7c939fb.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Kad se iskljuci brzo punjenje koliko mu vremena treba da napuni od npr 10% do 100%.. tj kolika je razlika u punjenju, sa brzim punjenjem i bez njega [emoji3]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nisam gledao. Ja ne vidim neku preveliku razliku a ne volim da przim previse bateriju...Kada je frka ukljucim fast charging ...Ali uglavnom sporo...

sta znam.. ni ovo brzo punjenje meni nije nesto brzo. oko1.40h mu treba od 1% do 100%.. kad su poceli da reklamiraju fast charging na ranijim telefonima, mislio sam sad ce se fon puniti za pola sata, ali nista od toga.. imao sam neki kineski obican bezicni punjac i na njemu mi je pokazivao vreme punjenja preko 3 sata. nisam imao prilike da isprobam neki kvalitetniji..

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Kačio sam u ovoj temi link ka xda članku gde su poredili današnje tehnike brzog punjenja. Nije Samsungov FC baš šampion brzine.

Uspeli ste da zbunite i mene; čovek pitao za wireless charging, vi (dark side) se raspisali za fast cable charging što nikako nije isto!

@chuh00ba fast wireless je nešto sporiji i od redovnog sporog preko kabela, čisto da imaš neku ideju (pričam o originalnom samsung punjaču poslednje generacije).

vidim ja sta je pitao.. I odgovorio sam da sam to iskljucio. A to se odnosi na oba načina punjenja.. wireless i kable.. Uvek sam stava da preterani amperi skode veku baterije. U uputstvu cak i stoji da ce se baterija pojacano grejati kod fast charginga... E sad, wireless fast chaeging ne verujem da moze da baca preko 1Ah pa to nije ni problem.. U svakom slucaju je wireless manje ampera od kabla..

Sent from SM-T825 Tab S3

Upravo tako, sa tim što kod tebe ni nema opcije za fast wireless charge...čini mi se da se ista pojavi samo kada se tel turi prvi put na bežično punjenje!?

Gdje da ukljucim prikazivanje malih ikonica aplikacija na AOD prilikom stizanja notifikacija, vidim samo sat sada, a ranije su se ispod redale notifikacije. Mora da sam to negdje ugasio, ali ne znam gdje.

Upravo tako, sa tim što kod tebe ni nema opcije za fast wireless charge...čini mi se da se ista pojavi samo kada se tel turi prvi put na bežično punjenje!?

jok.. ima.. ali je prntscreen od tab s3, koji kao tablet nema wireless

Sent from SM-T825 Tab S3

Uspeli ste da zbunite i mene; čovek pitao za wireless charging, vi (dark side) se raspisali za fast cable charging što nikako nije isto!

@chuh00ba fast wireless je nešto sporiji i od redovnog sporog preko kabela, čisto da imaš neku ideju (pričam o originalnom samsung punjaču poslednje generacije).

Znam da je sporiji ali bih volio imati to na stolu kada nije zurba za punjenjem da se telefon nabaci i dopuni. Ne znam sta da kupim. Vase preporuke?

Nazad
Vrh Dno