Stižu spigen Rugged armor i Neo hybrid pa ću da iznesem utiske kad ih ikad dočekam.Je l' moguce da niko od vas ne koristi rugged case futrole? S obzirom na nivo zastite koju Defender pruza, rekao bih i da sa futrolom izgleda dobro. Naravno, dizajn S8ice je takav da je greh pokriti ga bilo cim, ali je jos veci greh kad slucajno zapnes na nesto dok kucas poruku a ono telefon bas zvekne pravo na ekran i to na neku izbocinu u betonu.
Sto se tice boja, crna i ljubicasta izgledaju fenomenalno (crna pogotovo), dok mi je srebrna meh
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Kakav trol post i onda ja pijem banove. Kakav forum kakve pojave [emoji52] jezivo ...
Ja ne koristim zaštitu [emoji849]. Nek ide život,...
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Stigao liquid air... I ode na oglase [emoji16] deblji je nego što sam mislioDa nije taj neo hybrid malo debo :/ ipak ima dva sloja oko ivice... Ja čekam liquid air
sta očekuješ od stakla kada ti padne? da pukne... tako i biva..Jos uvek trazim odgovarajuceg naslednika za G4, S8 mi je najblizi za sada, ali kada citam ovih poslednjih nekoliko strana ne mogu da verujem da je telefon toliko osetljiv, svi traze zastite, daju se desetine evra za stakla, futrole...pa majku mu jel moguce da je telefon od 500+ evra toliko kilav i osetljiv?
Jeste druže itekako je osetljiv ... tražili ljudi pre par godina premijum materijale umesto plastike na najvišoj klasi uređaja ... to smo i dobili , jaja od telefona ... džabe i gorila staklo i metal kad se sve grebe ko ludo ... manje su mi se oštetili galaxy SII i SIII pa čak i Note 4 od S8+ i to pri mnogo većim padovima ... treba baš povesti računa o zaštiti ovih premijum uređaja danas uzevši cenu popravki u obzir ... [emoji41]Jos uvek trazim odgovarajuceg naslednika za G4, S8 mi je najblizi za sada, ali kada citam ovih poslednjih nekoliko strana ne mogu da verujem da je telefon toliko osetljiv, svi traze zastite, daju se desetine evra za stakla, futrole...pa majku mu jel moguce da je telefon od 500+ evra toliko kilav i osetljiv?
Koristio sam S8 4 meseca i ponovo se vratio na Xiaomi. Navorucenije je da ne znam sta mi je bilo da bacim pare na S8, da se razumemo telefon je super ali... to traje 2 nedelje posle je samo nesto oko cega se vise cimam nego da uzivam, a estetika nestane zbog raznih zastita i ostalih gluposti.
Eno i Gigatronu sniženje za vikend, a upada se i u onaj program zamene ekrana za 100€.
Ne guli se sam od sebe ali ako padne računaj da tu više neće biti farbe. Mekan je.
Ok, bitno mi je da se ne guli lako kao na s6, tj. da je sloj farbe deblji i izdrzljiviji. Inace ako padne, farba ce mi biti najmanja briga![]()
XProtector tempered glass.I na kraju jel neko moze da preporuci zastitno staklo, a da nema problema sa odlepljivanjem ili osetljivoscu ekrana posle? I naravno pozeljno bi bilo da moze da se nadje kod nas.
Jel neko uzimao Nillkin 3D AP+ Pro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari