Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Slažem se. Meni je najveći cim ipak zbog burn ina .. moram da se patim sa hide navigation bar a razmišljam da sakrijem i status bar. Stalno neko smaranje :/

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Probaj i da ugasiš ekran, trebalo bi da pomogne

Gasim ga ali džaba :)
Amoled samo za 3,4godine ako ikada srede burn in. Iako je kolega dark rekao da burn in spada pod garanciju još se nije javio član koji ga je reklamirao za urezani viber

Poslednja izmena:
Jooj i ja se cimam oko burn in-a, osvetljenje oko 50% isto hide navigation bar, mada mozda se i ne desava na s8, ja sam imao taj problem na s6 edge i na njima je to bio bas cest problem, koliko to ume da nervira. Kao preporucuje se da se koristi s' vremena na vreme programi poput burn in fix..mada cisto sumnjam da to ima veze

Neko je pitao za providnu masku, pa da ponovim sto sam vec pisao.
Po meni najbolja maska u kategoriji do 1000 din je samsung clear cover.

Je l' moguce da niko od vas ne koristi rugged case futrole? S obzirom na nivo zastite koju Defender pruza, rekao bih i da sa futrolom izgleda dobro. Naravno, dizajn S8ice je takav da je greh pokriti ga bilo cim, ali je jos veci greh kad slucajno zapnes na nesto dok kucas poruku a ono telefon bas zvekne pravo na ekran i to na neku izbocinu u betonu.

Sto se tice boja, crna i ljubicasta izgledaju fenomenalno (crna pogotovo), dok mi je srebrna meh

Stižu spigen Rugged armor i Neo hybrid pa ću da iznesem utiske kad ih ikad dočekam.

Inače ovi pixel 2 wallpaperi brutalno izgledaju; još samo da vidim kako će se odraziti na autonomiju.

517f3730017f378674c10bab60795b49.jpg

Svi napuštaju Lcd.... ips... bla, bla.. Izgleda da neko treba da obavesti Apple, Samsung i ostale da su to tehnički neispravni ekrani, zbog zagarantovanog burna, koji nikada nisam imao... Ali ipak trebaju da čitaju oni ovaj forum.. Naučili bi tj svetski proizvođači mnogo toga na benchmark forumu.

Sent from SM-T825 Tab S3

Previse je cimanje oko burn in-a i gledanja u pixele da se slucajno nije negde nesto pojavilo. Koristi normalno telefon, napolju 100%, unutra 30-40% koliko treba osvetljenje i to je to. Treba uzivati u koriscenju bar ovakvog telefona sa najsavremenijom AMOLED tehnologijom.

Kakav trol post i onda ja pijem banove. Kakav forum kakve pojave [emoji52] jezivo ...

moj post ukazuje da lupetas glupost i palis narod za burn kao da je zagarantovana pojava.. A to radis godinama.. Kao i glupost koju odvaljujes da je xiaomi bolji fon od S8

LOS ima opciju burn in protectiona. Radi na principu pomjeranja statickih elemenata u status i nav baru.

Koristim Oled 3 godine jos manje savremeniji od ovog i nemam burn ina.

S' vremena na vrijeme kad se sjetim i provjeravam situaciju, uradim i invert status i navbara, ostavim 5 minuta da odstoji malo i tako to.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ja ne koristim zaštitu [emoji849]. Nek ide život,...

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Imenjače tako i ja :), privatni Note 5 sam polomio zadnju plastiku nakon dve godine, videću i ovde bez silikona i folija, pa koliko potraje.
Hvala svima na komentarima.
Pozdrav

Jos uvek trazim odgovarajuceg naslednika za G4, S8 mi je najblizi za sada, ali kada citam ovih poslednjih nekoliko strana ne mogu da verujem da je telefon toliko osetljiv, svi traze zastite, daju se desetine evra za stakla, futrole...pa majku mu jel moguce da je telefon od 500+ evra toliko kilav i osetljiv?

Nije kilav i osetljiv nego se ljudi plase da nose bez zastite.

ja maske stavljam ne iz straha nego jer je staklo odvratno kada se drži duže od 3 minuta :D

Jos uvek trazim odgovarajuceg naslednika za G4, S8 mi je najblizi za sada, ali kada citam ovih poslednjih nekoliko strana ne mogu da verujem da je telefon toliko osetljiv, svi traze zastite, daju se desetine evra za stakla, futrole...pa majku mu jel moguce da je telefon od 500+ evra toliko kilav i osetljiv?
sta očekuješ od stakla kada ti padne? da pukne... tako i biva..

Sent from SM-T825 Tab S3

Jeste druže itekako je osetljiv ... tražili ljudi pre par godina premijum materijale umesto plastike na najvišoj klasi uređaja ... to smo i dobili , jaja od telefona ... džabe i gorila staklo i metal kad se sve grebe ko ludo ... manje su mi se oštetili galaxy SII i SIII pa čak i Note 4 od S8+ i to pri mnogo većim padovima ... treba baš povesti računa o zaštiti ovih premijum uređaja danas uzevši cenu popravki u obzir ... [emoji41]

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Eno i Gigatronu sniženje za vikend, a upada se i u onaj program zamene ekrana za 100€.

Prelaskom sa ip6s na samsung s8 plus, baterija je je extra, doduse nije bio non stop ukljucen wifi..ali sam telefon normalno koristio, nekad malo vise na netu, osvetljenje mi je nesto ispod 50%...ali bilo je i trenutaka kad nisam ni ukljucivao net..sve u svemu zadovoljan
e538d18b191104863c55b9920fb6c4d7.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koristio sam S8 4 meseca i ponovo se vratio na Xiaomi. Navorucenije je da ne znam sta mi je bilo da bacim pare na S8, da se razumemo telefon je super ali... to traje 2 nedelje posle je samo nesto oko cega se vise cimam nego da uzivam, a estetika nestane zbog raznih zastita i ostalih gluposti.

Kojim modelom je zamenjen S8? Šta je kod njega bolje u odnosu na S8? Zvuk? Kamera? Ekran? ;)

Eno i Gigatronu sniženje za vikend, a upada se i u onaj program zamene ekrana za 100€.

Cena i bolja nego preko paketa.

biser od posta za kineza..

Sent from SM-T825 Tab S3

Vlasnici s8 telefona, posto planiram da sebi uzmem jedan, kako se pokazao metalni okvir ? Da li se lako grebe i da li je u pitanju samo premaz kao sto je slucaj sa samusng s6 koji imam i koji se bas bas lako grebe. Da napomenem, ne koristim ni stakla ni futrole, pa stoga i pitam jer je moj s6 bukvalno od ruke poceo da se guli na okviru sto me bas iznenadilo..

Ne guli se sam od sebe ali ako padne računaj da tu više neće biti farbe. Mekan je.

Ja neprestano menjam zaštite u zavisnosti od rasporeda planeta haha. Nisam primetio oguljenu farbu nigde. Imam telefon jedno četiri meseca.

moji telefoni uvek padaju, jer nemogu da svaki put vadim telefon kao da je sveti gral. To parče elektronike koristim kao svakodnevni uredjaj i ne mogu da mu pridajem toliko pažnje .. Zato uvek kompletna zaštita sa flip wallet futrolom i boli me briga. Nikad problem i nikada mi nije pukao fon. A padaju mi ja beton, parket, po autu... stalno

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
I na kraju jel neko moze da preporuci zastitno staklo, a da nema problema sa odlepljivanjem ili osetljivoscu ekrana posle? I naravno pozeljno bi bilo da moze da se nadje kod nas.
Jel neko uzimao Nillkin 3D AP+ Pro?

Nazad
Vrh Dno