Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ono desno u plasticnoj kutiji? Mokraca? :d

Ili tulumbe? :d

Igram U4 i bez dileme jedna od najboljih igara, to se vec znalo... ali ono sto mene jos vise fascinira je level design! Ne znam dal sam video bolji od ovoga, stvarno kapa dole ljudima iz Naughty Dog-a... i to bukvalno vazi za skoro svaku njihovu igru. Ponekad jednostavno samo zastanem sa Drake-om da razgledam i divim se.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Uzivaj, pa kasnije odigraj i The Lost Legacy. Fantasticno je dizajnirano i tamo sve.

^
+1

Uopste mi ne bi smetalo da vidim jos neku igru u Uncharted univerzumu, ako zadrze kvalitet i malo vise dodaju na gameplayu u odnosu na LL. Moze i sa te 2 gospodze ili sa Semom, posto su i Troj Bejker i Klaudija Blek izjavili da bi rado nastavili da rade na serijalu. Ali cisto sumnjam da ce to biti PS4 to videti.

Hocem jos je rano za ps5 jer je pro verzija produzila vreme izdanja petice.Ukoliko ima netko neku dobru cenu za Lost Legacy nek javi na pm.

Imaš na kp. Ja sam ga uzeo kada je izašao od Ištvana za 25€.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ali zbog čega? Bilo koji bluetooth adapter će raditi sa DS4 kontrolerom. Ja sam ga povezivao sa nekim kineskim USB bluetooth adapterom i radilo je bez problema.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jesam.

Jel zna neko gde bih mogao da kupim pare za GTA V? Ali ovde,u Srbiji kod nekog... Na bezbedan nacin.
Ja kapiram da neko voli da cituje,ali ga preterase brate,ja koji prezirem cheat sam oprimoran da odradim neke stvari ... Kao rockstar poceo da ih cisti,ali ciste djoku mog da prostite,ima ih ko crva bre,bemti citere.

Shark cards mozda? Znam da na pc verziji može tako

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Evo sad se i ja priključujem ko pao s kruške vezano za ovaj adapter. Najbolja funkcija moguća kod ps4 mi je bežični gamepad za izlazom 3.5 mm za slušalice i sad i ja jurim neki bluetooth adapter (pouzdan) za sve što igram preko steam-a. Jel dovoljan bilo koji (sa KP recimo) pošto sam danas obišao par prodavnica i nema adaptera ni za lek (jurio neki asus USB-BT400). Bitno mi je da ne ispada konekcija i da dobijem i zvuk i kontrole (bes kašnjenja), a da pucam pare i čekam originalni za ds4, jok.

Ako neko ima savet neka piše. 🙂

Mislim da sam bas taj BT imao, Asusov oko 1800din. Radio je perdektno gosinu dana pa ga prodao. Sve preporuke.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

^ Hvala! Upravo poručio. Javljam kako je ispalo kad stigne za dva - tri dana. 🙂

Čisto da obavestim da imate na akciji Batman Arkham Knight na US Store-u za svega 10 dolara.
Ja upravo uzeo, taman prvi put obavio neku transakciju. 🙂

P.S. Akcija traje jos do sutra.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

A od sutra nova akcija 🙂

Ako imas 4K TV ili PSVR, da vredi. U protivnom, ne.

Imam ali nisam primetio da je PS4 nešto fali.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Imam ali nisam primetio da je PS4 nešto fali.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ista stvar kod mene, 4K tv ali obican ps4, ne vidim poentu nadogradnje. Planiram nadogradnju lg 65 oled b7 da pazarim do kraja godine i dalje ne verujem da bih izdvojio 300€ razlike za pro.Samo ako bude neka akcija za crni petak ili božić/ng.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja sam moj MGSV Limited Edition PS4 prošle godine (pred izlazak Pro-a) lagano prodao za 280€, tako da sam dodao svega 115€ za Pro. Po meni skroz ok dil.

@fain2daniel

Kakvih 300€? Ali, zato bi prodao bubreg za B7...ni ja tu ne vidim poentu! ,)

Slim bi trebalo da je najtiši, mada nisam ikada imao prilike da ga uporedim s Pro konzolom. S druge strane nivo "buke" me ni malo ne dotiče, obzirom da PS4 nema tendenciju da crkava...

Ovde je nov pro 440€ a ja za svoj stari ne bih mogao da izvučem više od 150€. Za tu razliku kupim lepo UBP-X800 I imam uhd player i ps4. I dalje mi nije jasno zašto nisu ubacili uhd player u pro al ajde..

Sent from my D6603 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno