Pa sad to je sve individualna stvar i stvar ukusa, sad dvojka ti je mozda ostavila najjaci utisak u tom momentu, ali drugo je kad igras neki serijal i igre neposredno nakon izlaska a drugo je kad ovako igras jedan nastavak za drugim , sad dvojka jeste fenomenalna i ja verujem da je u momentu kad je izasla bila bas onako nesto revolucionarno u svetu gejminga, ali generalno i trojka je barem meni isto tako odlicna i mozda cak i za nijansu bolje od dvojke.
Opet kazem stvar ukusa.
Inace zasad onaj deo u Londonu, ona tuca u baru, onaj stari londonski metro, pa deo u Kartageni u Kolumbiji i Nejtan Drejk kao klinac, pa onda onaj zamak u Francuskoj, bas onako vrhunski , blokbasterski, poput nekog vrhunskog trilera, a onaj deo u Kolumbiji je bas onako emotivan bio.
Mislio sam na "Goli zivot" Maricevu emisiju gde su gostovali neki likovi bivsi clanovi, insajderi i slicno koji su pricali o aktivnostima "Pink Pantera" globalno ponate bande koja ima nekoliko hiljada clanova uglavnom iz Srbije a i iz ostalih ex YU republika i koja se bavi kradjom nakita i umetnina sirom sveta, izveli su neke od najspektakularnijih kradja sirom sveta , pocevsi od Azurne obale, zapadne Evrope pa do Tokija i Dubaija.
A Dejan Lucic veoma zivopisan lik, bivsi novinar i sada pisac koji se bavi zaverama, tajnim drustvima, geopolitickim prilikama.......itd je takodje pisao o njima u nekim od svojih knjiga.
Odigrao sam Uncharted remastered + U4 i TLL hronoloski od Juna do Avgusta, jer sam skoro i nabavio PS4. Pre toga nisam imao kontakt sa konzolnim naslovima jedno 15 godina. Tako da i dalje smatram da je U2 najbolji u serijalu.
Iako sam poprilicno zakasnio na zurku Uncharted serijal, GOW, TLoU (i jos neke remaster eklsuzive, sto prethodne sto nadolazece) su razlog zbog koga sam nabavio konzolu.
@Marko-DJ
I meni isto ti naslovi stoje na standby-ju, preporuceni su mi i van forumu.
TF2 - receno je da je odlicna ali kratka kampanja i da se uzima prevashodno zbog MP-a, isto kao i BF1.
TO 1886 - dobra, ali samo ako mozes da pozajmis ili nabavis za 10ak evra (zbog duzine pre svega).
GoW 3 remastered - zapoceo malo i skapirao da hocu tj. da je mozda najbolje da odigram hronoloski. Jedan od "must play" serijala.
Batman fransiza - Arkham Asylum i AC odigrao na PC-ju (return to Arkham nosi ova 2 dela za PS4), svaka preporuka od mene. Arkham Night ceka ponovni prelazak ova prva dva pre nego sto se latim i njega.
Witcher 3 GOTY - must buy i must play.
The Last of US za PS4 kazu da je bolje iskustvo na PS4-rci...
Tomb Raider def. ed. - zapoceo i nije mi se nesto svideo
Metro 1 odigrao na PC-ju - svaka preporuka od mene
Until Dawn - skoro je bio za dzabe uz PS+, vazi za dobar "ispod radara" naslov
Evo sta meni stoji na listi za odigrati (nesto moram da nabavim i nesto vec imam)
Nier Automata, Persona 5, HZD, Ratchet and Clank, Journey, Crash Bandicoot 3logy, Nioh, Yakuza 0 , The Heavy Rain collection, Deadpool, DMC, ME:Andromeda....
Plus sto mi stoji na "must buy" a tek treba da se pojavi:
-Days Gone
-Last of Us 2
-God of War
-Red Dead Redemption 2
-Metro Exodus
-Vampyr
-Shadow of the colossus
-Spider-Man
-Detroit Become Human