Pa mnogo bolji u svakom pogledu, o stuckanjima procitaj nekoliko strana unazad, trebao bi valjda da radi bez stuckanja ali ovaj stucne tj zamrzne se ponekad, razlog ostao nepoznat ali nista alarmantno. I ne stucka kod svih. Neces da se zeznes, dobar je fon ali eto mene je nerviralo to povremeno zamrzavanje.Koliko je bolji h9 u odnosu na p10lite i o kakvim sad štuckanjima je reč? Zar danas android telefon ne bi trebao da radi bez štucanja, pitam iz razloga jer me zanima p10lite, pa ne bih da se zeznem.
Sent from mTalk
Ima više kočenja. Kad rotiram ekran dok gledam bilo kakav video sadržaj treba mu 3-4 sekunde da promeni rotaciju i dok se rotira video laguje a zvuka nema onda kad slusam muziku i koristim neku app i stigne mi poruka zna da zabaguje posteno. Instagram crashuje, kamera se sporo otvara i laguje u Portrait modu itd..Ponavljam se, ja nemam nikakvih problema, ni sa ni bez memorijske. Opet, sta podrazumevate pod koči tel, koliko cesto, kako?
Sent from my 3310
Tebi opasno baguje, ja nemam nista od toga. Probaj da obrises cache iz recovery-a i izvadi sd, ako imas. Ok da se ponekad zaglupi kao venom što kaže, kad je pootvarano dosta aplikacija, ali to kao kod tebe je mnogo loš 3p.Ima više kočenja. Kad rotiram ekran dok gledam bilo kakav video sadržaj treba mu 3-4 sekunde da promeni rotaciju i dok se rotira video laguje a zvuka nema onda kad slusam muziku i koristim neku app i stigne mi poruka zna da zabaguje posteno. Instagram crashuje, kamera se sporo otvara i laguje u Portrait modu itd..
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
EveMolim Vas da neko od Vas koji su kupili P10 lite preko Telenora uploaduje screenshotove builda svog sotwarea kako bih znao šta da skinem sa neta radi oporavka svog phonea iz soft-brick-a. Već 9 godina koristim smart telefone, otključavam, rutujem, menjam romove itd. ali sam sa ovim Huaweiem napravio niz početničkih grešaka i sada je brikovan a povrh svega i baterija je u tom momentu bila na izdisaju. Ako se isprazni mislim da mi servis ne gine. Hvala unapred!
Potrebna mi je ona informacija WAS-LX1(A)CxyzBxyz
Evo ti i oeminfo ako ti zatreba za oporavakMolim Vas da neko od Vas koji su kupili P10 lite preko Telenora uploaduje screenshotove builda svog sotwarea kako bih znao šta da skinem sa neta radi oporavka svog phonea iz soft-brick-a. Već 9 godina koristim smart telefone, otključavam, rutujem, menjam romove itd. ali sam sa ovim Huaweiem napravio niz početničkih grešaka i sada je brikovan a povrh svega i baterija je u tom momentu bila na izdisaju. Ako se isprazni mislim da mi servis ne gine. Hvala unapred!
Potrebna mi je ona informacija WAS-LX1(A)CxyzBxyz
Tošo, uzmi ti H8l da se ne zezneš. Evo pisao sam mali review na drugom forumu posle 50 dana korišćenja. Trenutno 840+ sati uptime i nema ni š od štuckanja!
Još i uštediš nešto para. :d
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Inace taj oeminfo je iscitan kao backup sa telefona pa se kroz twrp ide na restore i izaberes taj fajl. Inace klasican flesh ne ide. Treba onaj meta.inf za zip a to nema trenutno.Hvala Mlađo!
Hvala Alex!
Cipelica ti je aplikacija koja broji korake. To možeš da deinstaliraš. A slovo N ti je Nfc to isključi u padajućem meniju*** kasno već sam uzeo p10 lite sad kad čitam da nešto koči upm, valjda neće i meni, a baš sam se dvoumio i lomio između ta dva i ja se odlučio za p10 lite [emoji15]. A na izgled su skoro pa isti, kontao sam da p10 ima više memorije da je na papiru bolji i da ne uzimam odmah novi telefon na svake dve godine po isteku ugovora. Nokiu imam skoro četiri godine tako da se nadam da se nisam zeznuo sa ovim telefonom, svakako mi Lumija ostaje kao službeni telefon. Mislio sam da uz ovaj telefon dolazi njihova maska ali ne, ostaje da ja treba da je uzmem ali gde i da li da stavim zaštitu za ekran? Ostaje mi da se priviknem na android i razne ikonice na ekranu, pa tako imam pitanje šta znači neka cipela iznad vremena na lock skrinu i u gornjem baru neko slovo N? Možda budem dosadan dok sve ne podesim btw ovo pišem sa Lumije [emoji1]
Sent from mTalk
....NFC pronašao ali ovu app za korake nisam verovatno negde u alatima
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari