Valjda ukidaju samo štampanje. Primaće ih i dalje...Sad sam se setio da EU sledece godine ukida novcanice od 500e, pa da ih ne bih menjao u menjacnicama, jer ne verujem da ce hteti da ih sitne bez menjanja, jel probao neko da ubaci novcanicu od recimo 200/500e u bankomat i odmah zatrazi 2/5 puta novcanice po 100e?
Valjda ukidaju samo štampanje. Primaće ih i dalje...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jesi i ti to morao da tražiš, ili je na tvojoj kartici bilo moguće?Vezano za rent a car, moze debitna ali banka mora da odobrava rezervaciju sredstava, potpuno je nebitno da li je debitna ili kreditna dok omogucava rezervaciju sredstava... Dakle, pozovite telenor banku i zatrazite da omoguce rezervaciju sredstava ako nije omogucena po defaultu...
Inace, uzimao rent a car sa telenor banka debitnom karticom u USA vise puta, Francuskoj, Nemackoj, Singapuru, Bankoku svuda bez problema...
Danas su mi poslali poruku rata za kredit dospeva 17.09 i da obezbedim sredstva na racunu. Pocetkom meseca sam uplatio novac ( iznos od 3 rate ) i on je uknjizen kao avansna uplata do kraja meseca. Da li da ignorisem ovu poruku ili stvarno moram da imam predvidjena sredstva na racunu ?
Realno, TB app je verovatno najkomplikovaniji (u smislu mogucnosti) e-Banking app kod nas, a i sire.
Tako da neke stvari moraju biti nelogicne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari