u kesici telefon oblozen sa nekoliko sloja WC papira :d, srecom ne koriscen,
:laugh:u kesici telefon oblozen sa nekoliko sloja WC papira :d, srecom ne koriscen
Jel to pise cena 215€, a ovaj ga obaveštava da ce platiti 22000 din?Jel mora preko skype sesije da se salje?![]()
Meni se desilo pre neki dan, prodao sam jedan stap za pecanje (glanc nov) i masinicu, upakujem kao sto pakujem u novine, malo vise zastitim kriticne delove i posaljem. Stigla posiljka kupcu fali vrh stapa odlepljen i sledeci sprovodnik (da vam ne objasnjavam sta fali). To sto je otpalo nema nigde u novinama a zalepljen je ceo stap da ne moze da se vidi sta je unutra... Poslao sam preko 40 stapova i ovo mi se prvi put desilo. I po ovome ispalo da sam coveku "uvalio"... Ponudio sam da kupim deo i posaljem ili da mu posaljem pare ali nije nista hteo. Post Express je u pitanju, samo preko njih saljem.
Na LalaFo bih i očekivao ovako nešto.http://www.blic.rs/vesti/drustvo/pr...ta-i-platio-ga-9500-dinara-evo-sta-mu/ctr8b38
Nije kp, ali prevara je u pitanju. Zadnja recenica gde kazu da preverene je sramota da priznaju je velika laz.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ja bi isto ocekivao svugde.Na LalaFo bih i očekivao ovako nešto.
Uzimao sam ja od Smiljane,ali pre skoro tri godine,meizu m1 note. Sve proteklo ok,cak mi je i boju nasla koju sam trazio. Garancija je tada bila godinu dana,ne znam kako je sad ali eno ga telefon vec kod treceg vlasnika i sljaka kao nov...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Druže, kanalizaciona pvc cev. Samo tako karbonski štap iz pošte u kombi, iz kombija u....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari