Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
P.S. cenkam se kada vidim da nesto ne vredi toliko. Ali kada vidis best buy jednostavno je sramotno obarati cenu Jos vise. A sto se tv-a tice, ako si uradio to, isto bih I ja postupio. Na prvom mestu nisi ni trebao da im ucinis Ali svaka ti cast.

Isto tako ako vidim da je naglaseno da je fixna cena, a ona mi ne odgovara, produzim dalje, jer ce se sigurno naci neko ko ce kupiti.

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

meni je drago da ima takvih kupaca

ja nisam neki prodavac u smislu da ne zivim od toga, ali da postoji opcija da se napise fixna cena fontom velicine 9000, opet bi se nasli preprodavci da kukaju i obaraju cenu koja je vec 30% niza nego bilo gde

nikad necu zaboraviti par slucajeva koji su mi se desili

to su tako jadni i ljigavi ljudi, da nemam reci

Pre neki dan covek za neku skupocenu masinicu za pecanje napise da je nova nekoriscena i pritom stavi hd fotografije na kojima se vidi da je koriscena i izgrebana samo tako, ja mu se javim porukom i on mi isprica kako sve te masinice imaju fabricku gresku koje su uvezene kod nas i da je prepravljana i da nikad nije koriscena... A pritom ja imam 2 takve iste i znam da laze.... A pritom ja sam moju koristio par godina i manje izgrebana nego njegova "nova"... A covek ima preko 150 pozitivnih ocena bas za ribolovacki pribor... A i jos neke stvari "nove" su skuplje nego u prodavnici... A i ta masinica koja je "nova" je najskuplja na KP.

Daj link na pm od tog pribora što prodaješ

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Da li neko može da mi dostavi PM nekog sigurnog i proverenog člana sa KP koji prodaje Xiaomi telefone, a da je iz Novog Sada?
Planiram da prodam moj Xiaomi Redmi Note 3, pa da dodam nešto novaca i kupim Xiaomi Redmi Note 4.
Hvala.

meni je drago da ima takvih kupaca

ja nisam neki prodavac u smislu da ne zivim od toga, ali da postoji opcija da se napise fixna cena fontom velicine 9000, opet bi se nasli preprodavci da kukaju i obaraju cenu koja je vec 30% niza nego bilo gde

nikad necu zaboraviti par slucajeva koji su mi se desili

to su tako jadni i ljigavi ljudi, da nemam reci

Evo ja pitam da li je fiksna cena u situacijama kada prodavac napise isto za polovnu robu koja je nekih 20% skuplja nego u prodavnicama gde dobijes fiskalni...

Sent from my iPhone using Tapatalk

to jednostavno preskocis, to su posebni pacijenti sto prodaju polovno skuplje od novog

Bacite pogled na polovne lcd tv-e (ko nije), to je čudo nad čudima.

Mislim na one sa suludim cenama, što preprodavci vrte po oglasima u krug, onda one "100% ispravne sa puknitim ekranom, koji može i tako da se gleda".. a verujem da ima da se probere.

Mislim na one sa suludim cenama, što preprodavci vrte po oglasima u krug, onda one "100% ispravne sa puknitim ekranom, koji može i tako da se gleda".. a verujem da ima da se probere.
Takve i ne gledam, oštećeni mi ne trebajy. Radije bih platio nešto više za dobru marku, proveru kod prodavca i direktno preuzimanje. Još jedna indikacija kako je TV očuvan je i daljinac. Daljinac u lošem stanju je i indikacija očuvanosti samog aparata. Oba ova moja a i nekolko za prijatelje sam kupovao kod prodavaca sa više uređaja, oni bar znaju oko TV-a. Jedan je čak išao toliko dalje da mi je ukazao na neke mane koje ja nisam ni primetio.

Covek kupi novi daljinski za 20e i ti mislis da je ocuvan tv :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Cuj ako je daljinski u losem stanju onda je i tv. Ima onih sa tvom na ormanu, nikad taknut a od originalnog daljinca ni traga ni glasa. Pas izglodjao do neprepoznatljivosti :D

Moj tv zakacen na zid kad je kupljen i nije skinut do danas, star je oko 10 meseci, a daljinski izgleda kao da uskoro slavi punoletstvo, tako da ti nije neko merilo :)

A sto se tice cene, ne ljutim se kad mi ponude i 50% od onoga sto trazim, jednostavno to je trgovina, kazem ne odgovara mi i cao.

Pa meni ga nebi prodao, sa ili bez cenkanja. Ja nemam običaj da se cenjkam, ako cena ne odgovara preskočim oglas. Neću ništa na silu da kupujem.

:D
0441b4974f04ce731c728f36b55b9cf1.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

And now something completely different...

Umesto da pričamo o nekim biserima, da li je neko imao posla sa prodavcima audio opreme iz Subotice @japanac i @zorantehnika i može li mi reći iskustva...

Radi se o audio komponentama bendova Yamaha, Denon etc. koje idu preko 1k€ i razmišljam da kupim nešto iz tog asortimana pa bi mi neko eventualno iskustvo bilo od značaja...

ako daješ 1k evra, ne ide se preko pere i žike iz mošorina, nego lepo odeš u radnju.
ako je razlika ekstremna, recimo još hiljadarku, odi do hungaroršag, popij kavu i pazari kao čovek.

nakupci za tu cenu ne dolaze u obzir.

Poslednja izmena:
Postoji li nacin da se kesirana stranica sa KP pogleda recimo nakon brisanja oglasa par dana ako sam sacuvao link ?
Ako postoji molim da me neko uputi kako posto na google cache ne mogu dobiti nista kao ni na ostalim sajtovima koji navodno rade kesiranje stranica.

ako daješ 1k evra, ne ide se preko pere i žike iz mošorina, nego lepo odeš u radnju.
ako je razlika ekstremna, recimo još hiljadarku, odi do hungaroršag, popij kavu i pazari kao čovek.

nakupci za tu cenu ne dolaze u obzir.
Razlika od 200€ i nije baš zanemarljiva (900€ vs 1100€) plus što ga kod nas nemaju na stanju odmah, međutim put u HU mi u ovom momentu ne pije vodu čak i ako stavimo sa strane finansijsku isplativost...

E sad, slažem se sa tobom da se takve stvari ne kupuju od preprodavaca ali me ipak zanimaju eventualna iskustva sa ovom dvojicom prodavaca.

Hahahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kako da ne, kupi novi original i onda ga napravi kao da je lepo očuvan. Ja rekoh da je samo jedna indikacija a ne da je jedina stvar. Indikacija da neko čuva svoje stvari a daljinci su naj ugroženiji. Kupio sam 3 godine star monitor od jednog Novosađanina pre dve godine. Čist kao suza u originalnom pakovanju, čak i plastična kesa i kesice za kablove. Da se kladimo da i njegovi daljinci izgledaju kao novi.

And now something completely different...

Umesto da pričamo o nekim biserima, da li je neko imao posla sa prodavcima audio opreme iz Subotice @japanac i @zorantehnika i može li mi reći iskustva...

Radi se o audio komponentama bendova Yamaha, Denon etc. koje idu preko 1k€ i razmišljam da kupim nešto iz tog asortimana pa bi mi neko eventualno iskustvo bilo od značaja...
Ako je to Zoran (poslednje cifre telefona 077), ja sam kupio neku audio tehniku od njega pre par godina. Kupovina je protekla u redu, tokom dogovaranja se videlo da covek poznaje materiju i robu koju prodaje. Na srecu, nisam imao priliku da isprobam garanciju.
Nisam ti bog zna koliko pomogao, al' za vise nemam materijala :(
Pozdrav

Ovo stvarno postaje cirkus.Evo ga još jedan biser, treba neko da mu objasni da je ekran 300€
Pogledajte prilog 233343

Evo druze objasni mi ti koliko kosta "ekran" da ne kazem displej!
Ja sam neupucen pa ako bi ikako mogao da me prosvetlis,znacilo bi mi to!
Ne razumem sta je problem?
Postavio sam oglas (objasnio i slikao ostecenje na telefonu) postavio cenu,ima ljudi kojima ne smeta naprslo staklo pa gledaju da prodju jeftinije, mislis da ljudi ne znaju da je cena zamene displeja preko 250 eura?
Naravno da znaju,oglaseno pa ko hoce kupi ,ko nece ne kupi...jednostavno je
Da li je to zabranjeno da se tako oglasava i prodaje?

Evo druze objasni mi ti koliko kosta "ekran" da ne kazem displej!
Ja sam neupucen pa ako bi ikako mogao da me prosvetlis,znacilo bi mi to!
Ne razumem sta je problem?
Postavio sam oglas (objasnio i slikao ostecenje na telefonu) postavio cenu,ima ljudi kojima ne smeta naprslo staklo pa gledaju da prodju jeftinije, mislis da ljudi ne znaju da je cena zamene displeja preko 250 eura?
Naravno da znaju,oglaseno pa ko hoce kupi ,ko nece ne kupi...jednostavno je
Da li je to zabranjeno da se tako oglasava i prodaje?
Nije on ni rekao da je zabranjeno nego ismejava vasu pohlepu sto i treba da se radi...
Kad bi zamenio ekran i uzeo ovaj tvoj fon račun bi ispao skuplje 100e nego da je uzeo nov novcat s8 plus...

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Onaj ko planira da kupi polovan tel sa slomljenim staklom za 500e prvo treba da poseti lekara.

Pa ti uzmi novi S8 plus, ko ti brani, svako ceni svoju robu onoliko koliko želi, neki nikako da shvate da kp nije radnja već e-pijaca, ovakvi "biseri" su najnormalnija stvar.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno