Decko o cemu pricas ti,
Platili smo regularne kartice unapred, rok isporuke do kraja meseca (ne ovog) bile XFX, onda nam se nudi top karta koja pre stize nitro 470, kao bolja opcija jer pre stize, avans uplata 100%, isporuka se otegla i pricaju da stizu za mesec dana (prvobitni rok probijen za nekih 20 dana), na nase smaranje pricaju nam da kartice stizu 23. I da su vec poslate, a nekoliko dana pre stizanja kartica obavestavaju nas na zalost da je proizvodjac povukao sve karte, mene zanima kako mali kinez na biciklici dosao iz kine i presreo kontejner grafika pod misku pa ajde nazad, jel??
Onda nam nude dil godine da doplatimo 500+ k din za nitro 470 outlet i opet da cekamo preko mesec dana, inace nekom magijom cudnih stvorenja iz sume karte koje smo platili citavih 90 komada su se u trenutku otkazivanja nasle istog dana u ponudi kao outlet, isti model isto sve samo eto outlet, pa mi kazi ko je sad veverica ?? Ja opet da budem necu,
Ou yea kupile veverice karte unapred, znaci prodali smo jel, odlicno majnuj lepo mesec dana do dva nema veze sta ce da bude ionako smo uzeli pare za njih, posle im daj kao eto "stigle"
Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk