Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ima li neko modovan bios da mi da za r9 380x 4gb windforce gigabyte podesen za eth?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Koji car. [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajd da pitam i ovde, posto je izgleda ipak hardverski problem,
Jedan rig mi se resetuje svaka 2-3 minuta....
Koliko sam video na netu greska je u senzoru za temperaturu...
Kako moze to da se obidje , resi ....
11:59:24:410 11e8 Got incorrect temperature 511, ignore
Inace Asus Strix 580 8gb Top
moze li koja od ovih komandi to da resi
-ethi -eres , wd 0 mi ne reaguje....
A Rig mi je daleko ne mogu da ga obidjem jos par dana, videh negde da moze da bude i do risera ...Moze li se iz loga videti koja je kartica problem da je iskljucim dok ne pridjem fizicki ....
Hvala

riser je u pitanju 99%, ako ti ne ispisuje u logu onda prati na tv kad koja kartica prikaze 511 (pod uslovom da si stavio da prikazuje temp u ab i u sys tray) i tu kartu iskljuci

Danas i zvanicno potvrdjeno da NE STIZU kartice MSI P106-100 ni u Ewe ni u Kimtec...Kinezi sve kupili...i za Evropu ovaj put nista...

Danas i zvanicno potvrdjeno da NE STIZU kartice MSI P106-100 ni u Ewe ni u Kimtec...Kinezi sve kupili...i za Evropu ovaj put nista...
Koliko je to tacna i proverena info?
Pitam jer je placen avans za te karte, ne mali broj od kojeg i ja uzimam nesto komada pa me zanima da znam.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne bi bio prvi put :)

Za Kimtec nisu ni potvrdili iz MSI na kraju...a za Ewe otkazano...tako mi je danas receno...gde si ti narucio...uostalom u Ewe su trebale vec da stignu zar ne? Narucivale su se od 13.06. sa rokom isporuke od 3-4 nedelje...

Imam 5 grafickih u rigu, i jedan baca dosta manjih hash od ostalih. U pitanju su graficke 1080, i dok 4 bacaju 530, ova baca 430. To je treca karta, i zanimljivo je da nekada baci i ona 500(bar po logu u konzoli).
Da li imate neku ideju koji moze biti razlog?
Takodje u aftermineru pokazuje da radi na nesto vecem kloku(oko 100mhz vise od ostalih...
Pogledajte prilog 232479

Poslednja izmena:
Jel istina ovo za nvidie?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Za Kimtec nisu ni potvrdili iz MSI na kraju...a za Ewe otkazano...tako mi je danas receno...gde si ti narucio...uostalom u Ewe su trebale vec da stignu zar ne? Narucivale su se od 13.06. sa rokom isporuke od 3-4 nedelje...
Karte narucene u Trimu, e sad od koga oni uzimaju ne znam, al kapiram da se svi oni manje vise snabdevaju kod svima poznatih uvoznika, a ako kazes da je potvrdjeno da ih nece biti ni kod Ewe ni kod Kimteca onda je to to, na zalost. :(

Svakako cu sutra proveriti sa Trimom sta se desava, imaju li kakvu info.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pre nekoliko sati covek mi je rekao da stizu u Bosnu posle 15og, e sad da li stizu ili zele da im platim kaparu ne znam..

Pre nekoliko sati covek mi je rekao da stizu u Bosnu posle 15og, e sad da li stizu ili zele da im platim kaparu ne znam..

Ajde ako saznas da li je istina...pitaj samo ko je uvoznik...jer Kimtec tj. Msan grupa je trebala da uveze za ceo Balkan...ovo postaje interesantno...

sme li ploca da stoji na stolu a sa strane dve graficke takodje na stolu (na ekstenderu)..?
dok se ne napravi ram za rig

Sutra se raspitam za te karte pa javljam, nudili su ih i meni ali sam ih lagano odbio.
U medjuvremenu moze li neko da mi kaze koji je najbolji miner za 1060 i koje su realne mogucnosti MSI modela?
Mislim da je zeljko kacio ali nikako da nadjem.

Ajde ako saznas da li je istina...pitaj samo ko je uvoznik...jer Kimtec tj. Msan grupa je trebala da uveze za ceo Balkan...ovo postaje interesantno...

Samo da potvrdim pricu, dakle od karti p106-100 nista, danas potvrdili i u Trimu. Navodno proizvodjac nema dovoljno cipova na raspolaganju, to je bilo obrazlozenje uvoznika.

I sta je sa avansom?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A vamo kao imaju 1000 na stanju...

I sta je sa avansom?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam da li posetioci foruma mogu da značajnije utiču na moral i savest uvoznika, ali bilo bi lepo kada nikada, nikome ne bi više plaćali avansno za neizvestan rok isporuke. Ako ne bismo, na obećanje da će biti u nekom roku, davali avans ili celu sumu (u mom slučaju) unapred, ne bismo ni dolazili u situaciju da hardver čekamo 6 nedelja. Uvoznika kreditiramo, on možda i koristi hardver koji je kupio našim novcem i na taj način pored zarade koju ima samom razlikom u ceni koju ima, dodatno zarađuje koristeći i naš novac i našu opremu. Živeći u Srbiji i poznajući naš mentalitet, prirodno je pomisliti da nas koriste upravo na taj način.

Naravno. Upravo zato nisam hteo da ucestvujem u tome. Ogroman avans a rok predugacak, svasta.

Nazad
Vrh Dno