Imam 4790K CPU i 2x8GB RAM-a, hocu da promenim plocu za neku drugu koja moze da primi 7+ kartica. Znaci Z97 chipset, neki predlozi sta bih eventualno mogao da kupim? Znam za MSI Gaming 5 i ASRock Extreme 4. Ima li jos predloga?
Inace Asus Strix 580 8gb Top11:59:24:410 11e8 Got incorrect temperature 511, ignore
Koliko je to tacna i proverena info?Danas i zvanicno potvrdjeno da NE STIZU kartice MSI P106-100 ni u Ewe ni u Kimtec...Kinezi sve kupili...i za Evropu ovaj put nista...
Karte narucene u Trimu, e sad od koga oni uzimaju ne znam, al kapiram da se svi oni manje vise snabdevaju kod svima poznatih uvoznika, a ako kazes da je potvrdjeno da ih nece biti ni kod Ewe ni kod Kimteca onda je to to, na zalost.Za Kimtec nisu ni potvrdili iz MSI na kraju...a za Ewe otkazano...tako mi je danas receno...gde si ti narucio...uostalom u Ewe su trebale vec da stignu zar ne? Narucivale su se od 13.06. sa rokom isporuke od 3-4 nedelje...
Pre nekoliko sati covek mi je rekao da stizu u Bosnu posle 15og, e sad da li stizu ili zele da im platim kaparu ne znam..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Smesme li ploca da stoji na stolu a sa strane dve graficke takodje na stolu (na ekstenderu)..?
dok se ne napravi ram za rig
7+ gpu mb Biostar BT250 BTC s1151
Vrrovatno preko m.2 na pcieKako si nakacio 7-u kartu i jel trebaju neka spec podesavanja za konkretno tu plojku?
Ajde ako saznas da li je istina...pitaj samo ko je uvoznik...jer Kimtec tj. Msan grupa je trebala da uveze za ceo Balkan...ovo postaje interesantno...
A vamo kao imaju 1000 na stanju...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
I sta je sa avansom?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari