naravno da ne sme da povezuje tek tako jer šta ako je pinout drugačiji i dovede 12v na gnd na kartici?
Obavezno pisi rezultate testa i izmaltretiraj kartu uzduz i popreko, klokovi, voltaza, ma sve. Da vidimo koliki su dometi.Ja ocekujem Sample P106-100 za vikend, pa cu javiti stanje. A porucio sam ~250kom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, rm750x ima 3 izlaza za pcie, taj adapter u stvari samo obrne gnd i iskljuci jednu 12v, gledam ovu semu pa kontam da je tako.nešto mi je u glavi da taj rm750x ima 3 izlaza za pcie? ako je tako, možeš da iskoristiš jedan kabl sa 850, a da na 850 drugi cpu kabl adapterom pretvoriš u pcie
Obavezno pisi rezultate testa i izmaltretiraj kartu uzduz i popreko, klokovi, voltaza, ma sve. Da vidimo koliki su dometi.
I meni stizu al tek za 3 nedelje.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Za vikend stize samo jedna, kao sample, a ovih 250kom do 10og jula.
Mislim da nece moci puno preko 25, tj vjer su je out of box tvikovali do blizu max...
Po kojoj ceni? Mi smo uzeli 70+ kom za 248e po komadu.Za vikend stize samo jedna, kao sample, a ovih 250kom do 10og jula.
Mislim da nece moci puno preko 25, tj vjer su je out of box tvikovali do blizu max...
Za vikend stize samo jedna, kao sample, a ovih 250kom do 10og jula.
Ma tad sam mogo da pokupujem asuse 480 8GB nase za po 36k nove u radnji, nego reko aj da se strpim desetak dana rekli stize XFX a nitro stize pre pa i nek bude desetak dana kad vec stizu nitro uzecu njih, dali nam cenu 30k din posle trazili za outlet 36-37k din
Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari