obicno se ceka malo duze od 2 dana. racunaj do 7 dana ako ima portova..e zna neko koliko vremena otprilike treba da mi odgovore na zahtev za internet, podneo sam u ponedeljak jos mi nista nisu javili, gospodjica u mts mi rekla da se ceka dan 2 ??
Izgleda updejtuju ponudu, stranica ne radi dok sve ostale rade![]()
https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi
obicno se ceka malo duze od 2 dana. racunaj do 7 dana ako ima portova..
Poslato sa Note3
Verovatno postoji limit portova po centrali, ne mogu da prosire to nikako?Da li je realno da oni od oktobra kubure sa VDSL portovima?
Mozda nece da kace nikog zbog nadolazece optike?
733 je broj iskljucivo za postpaid mobilnu. Mozes pozvati 0800100100 ili 064789, i traziti o cemu se radilo, za vecinu stvari imaju upisano pod brojem, za koji ste trazili nesto, zasto su zvali. Za neke stvari nemaju oni uvid.
Za fixni zovu sa FIXNOG, i mozete pozvati taj fixni.
Za VDSL zovu sa fixnog ili obicnog mobilnog, i uglavnom mozete pozvati nazad. Ne uvek, nekada je Private number. Za VDSL u stvari salju SMS obicno, da dodjete po opremu, mislim da me nikada nisu za VDSL zvali. Poziv je bio samo za prijavu problema.
Ja inace bas trazim kako da otkacim jedan VDSL ugovor (da bi ranije potpisao drugi), ali slanje na adresu gde sigurno nema portova nece uspeti, jer ce samo ostati da ceka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari