Samsung Galaxy S8 vs NOKIA 6 - Speed Test
Kida S8, ali bori se sd430
Odlican je ovaj test, pokazuje sta to dobijate sa 3 puta skupljim modelom. Meni koji ne igram igre - apsolutno nista. Cak mi se i dizajn Nokie vise dopada.
Da li neko zna koja ce biti razlika izmedju nokia 6 koja je trenutno u prodaji i Nokia 6 kada izadje za evropu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ako ti je bitna kamera zaobiđi sve što nije 808, 1020, 950
sve zavisi koliko ti je kamera bitna.
nikad se ne zna... 950 nije teško preteći, ali ona dva monstruma malo teže. sve su šanse da će to da bude još jedan običan android telefon.
A Polish retailer now has opened pre-orders for Nokia 3, 5 and 6. It has also revealed release dates and pricing for Nokia 3, 5 and 6 in Poland. The retailer listings claim Nokia 3 and Nokia 5 availability on June 6, Nokia 6 availability on June 15.
Nokia 5 is priced at 999,00 zł (EUR 239), Nokia 3 at 749,00 zł (EUR 179) and Nokia 6 at 1 249,00 zł (EUR 299). If you are in Poland / Europe you can pre-order now by clicking on the below links.
Pa nebh se slozio... 808 i 1020 imaju samo dve bitne prednosti i to usled veceg senzora : Nivo detalja i Loseless zoom sve ostalo je na strani 950 .
Ne znam zasto ste od tih Nokia napravili neki kult ali imao sam i 1020 i sada imam 950 , ima brojne prednosti 950 po pitanju kamere u odnosu na 1020 iako ono monstrum po velicini senzora , ova nova Nokia 9 imace dual lens meni je to odvratno, ali eto postaje trend.
Verujem da ce biti na nivou 950 ako ne i bolje a sto se tice detalja i loseless zoom-a po tom pitanju nece biti sigurno bolja od 808 ili 1020 , po tome su ta dva teskasa i poznata![]()
Eo moj kum koji je dugogodisnji nokia fan, imao je 920, 930 i sad 950, je odlucio da upravo zbog kamere predje na android. Kaze ubija ga postprocessing (kao i mene na 650) koji redovno usere sasvim dobre slike. A istovremeno 920 koja i dalje ima nokia camera sw skljoca besprekorno.
Lik se inace bavi fotografijom i ne skljoca na auto, vec podesi sve fino uhvati fotku i onda se skenja kad ode na preview :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari