Šta je novo?

Nokia Android phones

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zasto ali imam neki utisak da Lenovo/Motorola imaju veze sa Nokia telefonima, mozda lupetam na veliko ali kad god gledam slike, karakteristike, softver......

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Lenovo poludeo :)

Možda si stekao takav utisak jer su svi mobovi kineski klonovi ,svi su isti.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije, vec zato sto i Lenovo/Motorola, pod Moto brendom, takodje koriste skoro pa stock Android, za razliku od Xomia, Appo i slicnih brendova popularnih u Srbiji i zemljama treceg sveta.

News that the Nokia C9 will use metal body design, the back of the leather material , the overall design is more luxurious.

Configuration, the Nokia C9 will use 5.5-inch display, equipped with Xiao Long 835 processor, built-in 6GB memory and 128GB body storage space, rear camera up to 22 million pixels.

9197b1b6f88d4a9282540cd8c2218c93.jpg

Xiao Long 835 :d

posle kažite da nije kinez!

Ludi Qualcomm... Što takav naziv, ***? XD

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk

Kad sam procitao ime prvo sto mi je palo na pamet jeste da je to neki Xiaomi chipset, nov..

P9 Lite TT

Google kaze da to u prevodu sa kineskog znaci "mali zmaj" (little dragon, snapdragon?). To me podsetilo na Brus Lija - njegovo filmsko ime bilo je Li Xiao Long.

Tako Google translate prevodi šta Kinezi pišu :) valjda svi ovde znamo da to znači snapdragon :)

A kako je na srpskom prevod za snapdragon, ajde da vas vidim. Nije bas mali ili brzi zmaj :) valjda? "Snap" me nekako asocira na pucketanje prstima...

Sent from my Redmi Note 3 SE

Poslednja izmena:
Ovo sam čekao da izbaci. Ono me je oduševilo kad nije uspeo ni milimetar da ga savije. :D

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk

A kako je na srpskom prevod za snapdragon, ajde da vas vidim. Nije bas mali ili brzi zmaj :) valjda? "Snap" me nekako asocira na pucketanje prstima...

Sent from my Redmi Note 3 SE

Snapdragon je zevalica, nema veze sa zmajevima. U pitanju je biljka.

fe11584d371313788620baa1a044fe83.gif

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

:d

Neverovatno je da ta Nokia 6 koja je neki mid to low range ... tako izdrzljiva, odlicno kuciste ima.
Mnogi flagovi nemaju ni upola tako jako kuciste!

Poslednja izmena:
Samo da zadrze taj kvalitet izrade i materijala u svim klasama...

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Pa nije da neće, ipak je to ona socijalna serija..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bio sam pesimistican izprva za ovu Nokiu 6.

Sad kad se sve sagleda, stock Android, kvalitet izrade, 3/32 memorija za 250e i nije losa kupovina.

Steta sto je taj chipset, da je neki malo jaci bio bi kompletan telefon.

Mozda ispadne sasvim ok kupovina i sa tim chipsetom [emoji4]

P9 Lite TT

Da su stavili onaj štedljivi 6xx(650 valjda), bilo bi to skroz korektno.
Ovako, mrka kapa

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ako se pojavi kod operatera bice vrlo brzo ispod 200€. Onda ce stvarno biti odlicna kupovina. Jel SD430 puno trosi ince?

Onda je i vise nego extra. Sa jos 4 gb rama. Ima to lepo da radi. Bice ovo mozda i najbolja kupovina do 200€ ako se pojavi kod operatera u SR.

Sta znam, gledao sam po netu i cini mi se da je snap 430 ipak slabiji od sd801, ne znam kakav je u odnosu na sd800... :)

Naravno da je slabiji

Nokia 6 proved to be one of the strongest phones ever taken apart by well-known YouTube tearer-downer JerryRigEverything.

The secret? Lots and lots of screws. Seriously, there’s a metal plate below the screen, which gives the phone extra rigidity. That plate alone is held down by 19 screws! Despite all the screws, the Nokia 6 actually proved easy to take apart with everything organized in such a way as to minimize the chance of you snapping something you shouldn’t.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno