Tako je, nekada je to imala Komercijalna banka (ne znam sada), i to je ono što mi najviše fali u Intesi - kreiranje naloga sa datumom izvršenja u budućnosti.
Nalog bude prihvaćen, i sredstva se ne rezervišu. Sam moraš da paziš da na dan dospevanja naloga obezbediš sredstva na računu. U protivnom, nalog neće biti izvršen na naznačeni dan, i bićeš o tome obavešten.
U slučaju TB, ako nemaš para u rsd, biće konvertovana valuta (verovatno po onom nepovoljnom kursu), ako je imaš. Ako ni tu nema, push notifikacije da nalog nije prošao, i to je to.
Bar bih ja tako kreirao sistem.
I meni je kao kod makija
Koliko plaća Komercijalna za reklamu?Izgleda da smo ipak dobili prvu online banku u Srbiji. Komercijalna banka je otvorila:
OTVORENA DIGITALNA EKSPOZITURA KOMERCIJALNE BANKE
http://www.kombank.com/informacije/2017-05-15/komecentar-pocela-sa-radom-digitalna-ekspozitura
https://ebanking.kombank.com/WEB3/Account/Login?ReturnUrl=/WEB3/
Mogu se otvarati racuni bez odlaska u banku koriscenjem licnog sertifikata (recimo digitalna licna karta sa sertifikatom). Ili kao i kod Telenora potpisivanjem ugovora u ekspozituri posto se sve obavi online.
Razlika u odnosu na Telenor banku jer sto su ovako raspolozive sve usluge koje vecina banaka ima a Telenor banka nema.
Ono sto nemaju je podizanje novca bez nadoknade na tudjim bankomatima (to imaju korisnici Progresiv+ plus paketa u Telenor banci) i nemaju bankomate koji primaju uplate. Sve ostalo je bolje.
@alfaunits
Da li si upućen možda da li Komercijalna banka izdaje neku od kreditnih kartica ugovorcima ?
Ugovorci su ljudi koji rade na ugovorima na odredjeno, tj. nisu za stalno zaposleni u firmama. Eto ja ti odgovorih jer vidim da ti covek ne odgovara na pitanje.Ne razumem pitanje? Sta su ugovorci?
A takvih je sve više i bitanje da li će ikada biti zaposleni za stalno. Meni inače jedan od bitnijih kriterijuma u odabiru banke.Ugovorci su ljudi koji rade na ugovorima na odredjeno, tj. nisu za stalno zaposleni u firmama. Eto ja ti odgovorih jer vidim da ti covek ne odgovara na pitanje.
Evo konacno pocela sa radom mts Banka www.mtsbanka.rs
Podizanje novca na bankomatima svih banaka u Srbiji, mesečno održavanje računa, dinarska plaćanja u internet i mobilnom bankarstvu, menjanje novca, mesečni izvodi, uz 0% provizije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari