LC power salje svima koji potraze mount za CC-120, a mnogo je manja firma i jeftiniji kuler od svih Noctuinih, a rade na principu da posaljes serijski broj i dobijes mounts.
Nisam ocekivao bolju podrsku od LC-a nego od Noctue.
Preliminarni rezultat, sva default nameštanja.
Pogledajte prilog 228342
Ja sam isao na 3,9 1.35 pa spustio na 3,8 1.25.
Okej je i 3,7 na 1.2 naponu. Najvise mi fali jedan kuler da sve to ne ide preko 70c
Pa vidiš da je problem pronaći dobar cooler koji pajsuje na AM4. Meni recimo ne pada napamet da sada kupujem još jedan cooler pa da jurim i čekam adapter kada mi stoje nekoliko cooler-a kao Nepton 140xl i Mugen3. FX cooler je dovoljno dobar za normalan rad pa čak i za manji i kraći OC a Wraith su čak i bolji.Meni nije jasno samo, kako to da odvojite za komplet 400-500€, a onda se štekujete za cpu hladnjak od 20€, pa jurite neki OC ... :trust:
Edit: Da citiram kolegu, dok je ryzen još uvek bio pod NDA...
Naponska ledena na Hero-u, ali proc je pipav na zagrevanje. Dobili bolji OC hladjenjem (ventovi na max) nego dodavanjem napona.
Pa već ima najveći (najdeblji) koji ima za taj cooler. Otvorena je kutija a zadnji 140mm ventilator od neptona duva pravo na njega.Ja sam to više onako generalno.. a i tebe je Miko mrzelo, da bar nabaciš normalan vent na taj od fx-a...![]()
Da, 9ka sa 11mm debelim ventilatorom i 2 8mm cevke. Na phenomu su 6mm cevi i manji i tanji fen. Imam i tog od PhII 956be takođe.E sad' ***.. mislio sam da je isti kao na PII. Znači na fx-u je 9 cm normalog profila?
i5 7500 najbolja kupovina, skuplji od Ryzen 1400, a losiji u svakom smislu
i3 7100 necu ni komentarisati.
Od intela samo tri procesora postoje na mainstream platformi, G4560, 7600K i 7700k.
Eventualno i5 6500 za 160e ili 4460, oni ce biti validna kupovina dok ne izadje Ryzen 3, nakon toga samo tri gore navedena.
U US Ryzen 1600(6/12 otkljucan koji na mid-range ploci radi na 3.8-3.9GHz) kosta 220$, a i5 7500(4/4 zakljucan) kosta 200$. Toliko o tome [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari