D
Resio sam problem sa biosom, flesnuo sam ga opet samo iz biosa i to je to, sad da sredjujem sta treba, da se updatuje windows pa cu da pisem sta i kako jeInace radi memorija izgleda na 3200Mhz, bar malopre mi sve radilo okej sa XMP profilom
Potpuno pogrešno očitavanje temperature i napona na CPU-Z. Ovo je na Ryzen Master-u mada je trenutno na idle:Samo malo ti je velika voltaza za procesor, ne bi trebalo to da ide vise od 1.45!
Potpuno pogrešno očitavanje temperature i napona na CPU-Z. Ovo je na Ryzen Master-u mada je trenutno na idle:
Pogledajte prilog 228458
Nisam stigao druge bečmarke da probam ali sa Cinebench ne ide preko 1.41v i preko 70c. Na OCCT isti napon ali 78c i to tek posle jedno pola sata.
Naravno, ovaj kuler nije ni FX-u bio dorastao zato ga i ne bih gurao dalje na njemu. Chipset i VRM su hladni ko' špricer.Jos uvek mu je velika temperatura ali razumem da je to zbog tog kulera koji je eto zbudzen samo da radi i da se vidi kako radi masina. Drugacije ce biti temperature kada dodje neptun na sve to. Ali bar imas sliku sta mozes da ocekujes od masine.
Pa uvek je naj jednostavniji način najbolji. Samo jedan BIOS file na USB na Fat32 i iz bios menija uradiš.Iduce nedelje mi stizu komponente za kompletnu konfiguraciju, pa me zanima koji je najbolji nacin da se flashuje bios USB ili preko neta iz samog bios a? U pitanju je Asus b350 prime plus ploca. Citao sam po netu svakakve zalbe na plocu da hoce da brikuje it'd a posto nema dual bios interesuje me koji je najbolji nacin?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kk Hvala puno.Pa uvek je naj jednostavniji način najbolji. Samo jedan BIOS file na USB na Fat32 i iz bios menija uradiš.
Iduce nedelje mi stizu komponente za kompletnu konfiguraciju, pa me zanima koji je najbolji nacin da se flashuje bios USB ili preko neta iz samog bios a? U pitanju je Asus b350 prime plus ploca. Citao sam po netu svakakve zalbe na plocu da hoce da brikuje it'd a posto nema dual bios interesuje me koji je najbolji nacin?
Zbog toga sam i pitao posto sam citao po netu da navodno ta metoda za vracanje biosa ne sluzi nicemu i da je bolje da su stavili dual bios navodno je to mnogo bolje resenje. Svima kojima je brikovala ploca tokom Ili posle updejta koliko sam razumeo ta metoda nije pomogla uopste. Doduse ti postovi su vecinom vezani za ljude koji su uzeli manje vise plocu na launchu.Ja flešnuo preko interneta bez ikakvih problema. Postoji u uputstvu od ploče procedura za povraćaj BIOS-a uz pomoć pratećeg CD-a ako nešto pođe kako ne treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari