veljaNBG
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2005
- Poena
- 650
Sta ste se uhvatili za te dijagonale, samo stavis telefon i odmah ucita brt, nego da malo jasnije objasnim vidim da bolje da nisam to radio.Паметно.Какве дијагонале,ромбови,троуглови...
MS je upravo MS Live Authenticator pustio za Android i iOS a nije za WP a ti ocekujes da se ne smejemo za pitanje da li ce Banka pustiti WP app?
Dobro, necemo se smejati za pitanje![]()
Ja nosim 4-5, a imam 20 kartica (uglavnom kreditnih, nesto manje od pola debitnih)
Pa ne mogu, padam od smehaNe očekujem ništa. A ti lepo odgovori. Ili nemoj. Svejedno.
Vecinu sam pisao cemu sluzeBrate kako ti ne zavidim
Šta će ti to u životu![]()
Kad su praznici oko 15-20, ili je 28. (rok za placanje( praznik, pomeri se taj dan za dan/dvaRanije sam pitao za eps racun i rečeno mi je da stize 20. u aplikaciju na racun na klik ali ga i dalje nema? Da sam odradim transkaciju ili?
Biće sutra. Eps ne dostavi zaduženja uvek 20og.Stizao mi je za eps 2 puta već, jednom uredno, drugi put je bilo 0 din i evo sad kasni, čekacu do ponedeljka pa cu odraditi transkaciju i kontaktirati telenor ako ne bude, hvala
Sent from my D6503 using Tapatalk
Hmm, da li imate aktivne prijave za bilo koji Klik trenutno?? Pitanje za sve. Meni su nestale!
EDIT: Ima ih na WebBankingu, nema ih u appu![]()
Danas iOS app uzasno sporo radi (vrv do servera).
I android se vuce ko prebijena macka da znas.Danas iOS app uzasno sporo radi (vrv do servera).
Logicno jer ne znaju to da rade ocigledno non stop su u minusu.Posle 3 godine rada TELENOR BANKA se prodaje.
Radnici su potpisivali kolektivni ugovor do 2018. Zainteresovana su dva investiciona fonda i cetiri banke.
Rekoh ja jos ranije...Posle 3 godine rada TELENOR BANKA se prodaje.
Radnici su potpisivali kolektivni ugovor do 2018. Zainteresovana su dva investiciona fonda i cetiri banke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari