Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MS je upravo MS Live Authenticator pustio za Android i iOS a nije za WP a ti ocekujes da se ne smejemo za pitanje da li ce Banka pustiti WP app?:)
Dobro, necemo se smejati za pitanje :)

Паметно.Какве дијагонале,ромбови,троуглови...
Sta ste se uhvatili za te dijagonale, samo stavis telefon i odmah ucita brt, nego da malo jasnije objasnim vidim da bolje da nisam to radio.
To sam rekao cisto da ima u glavi kako da stavi tel ispod skenera, sta bi dobio da sam mu rekao klikni na mCash i samo stavi telefon, bas bih mu pomogao, kad covek to vec radi ali mu skener ne cita.
Dakle druze za pokretaca pitanja samo klik na mCash na bankomatu pa generises na tel TAC i stavis tel i gotovo, prosto i jednostavno, tako sam mu trebao reci(sto u sustini i jeste tako) pa on nek odradi, prosto je.

Ranije sam pitao za eps racun i rečeno mi je da stize 20. u aplikaciju na racun na klik ali ga i dalje nema? Da sam odradim transkaciju ili?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ne očekujem ništa. A ti lepo odgovori. Ili nemoj. Svejedno.
Pa ne mogu, padam od smeha :D

Brate kako ti ne zavidim :D
Šta će ti to u životu :D
Vecinu sam pisao cemu sluze :) Ja na tome (razlicite kartice za razlicite potrebe) ustedim koju hiljadu (EUR) godisnje (polise se 4 osobe, srednji kurs EUR->RSD, cashback...). Ne bi se cimao inace :) Jedino mi Telenor MC trenutno ne treba, od kada radi mCash.

Ranije sam pitao za eps racun i rečeno mi je da stize 20. u aplikaciju na racun na klik ali ga i dalje nema? Da sam odradim transkaciju ili?
Kad su praznici oko 15-20, ili je 28. (rok za placanje( praznik, pomeri se taj dan za dan/dva :)
Ako si prijavio Klik proslog meseca, ne brini. I da nije tacno nesto, dobio bi poruku da je neuspesna registracija ovog meseca kada stignu.
Ako si ovog meseca prijavio, tek sledeceg ce doci verovatno, ti racuni se u stvari rade mnogo ranije. Za Infostan ako se ne projavite do 22. u mesecu otprilike, verovatno necete sledeceg, vec kroz 2 meseca dobiti racun za Klik, jer se racuni za Infostan rade 22. u mesecu (za prosli mesec, a salju se sledeceg meseca, rok je 30. u sledecem mesecu, dakle). Nesto slicno je za EPS, ali oni rade prvih dana u mesecu uglavnom.

Poslednja izmena:
Stizao mi je za eps 2 puta već, jednom uredno, drugi put je bilo 0 din i evo sad kasni, čekacu do ponedeljka pa cu odraditi transkaciju i kontaktirati telenor ako ne bude, hvala

Hmm, da li imate aktivne prijave za bilo koji Klik trenutno?? Pitanje za sve. Meni su nestale!
EDIT: Ima ih na WebBankingu, nema ih u appu ;)
EDIT2: Trenutno ne samo da je app spor za login, nego i webBanking. Bas.

Poslednja izmena:
Stizao mi je za eps 2 puta već, jednom uredno, drugi put je bilo 0 din i evo sad kasni, čekacu do ponedeljka pa cu odraditi transkaciju i kontaktirati telenor ako ne bude, hvala

Biće sutra. Eps ne dostavi zaduženja uvek 20og.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hmm, da li imate aktivne prijave za bilo koji Klik trenutno?? Pitanje za sve. Meni su nestale!
EDIT: Ima ih na WebBankingu, nema ih u appu ;)

Ja imam sve 3 aktivne od telenor racuna,drugo nista nisam ni dodavao,tako da je to meni ok.
Samo je smor sto opet kilavi app dok ucita,otvori i sl.,taman mislim sredili,a ono malo radi,bude relativno brzo i posle par dana opet pocne da kilavi.

Moje iskustvo sa Računima na klik:

Ukupno 9 računa:

4 Telenor računa: stižu redovno do 07. u mesecu, ako ne i ranije.

2 Infostana: stižu redovno do 10. u mesecu.

2 EPS: stižu uvek u ponedeljak poslednje nedelje u mesecu. Pisao sam već mail. Kažu upoznati si sa situacijom, ali za sada nemaju rešenje. Meni bitno da stigne do 27. u mesecu da bih iskoristio 5% popusta.

1 SBB: stiže uvek do 10. u mesecu.

Danas iOS app uzasno sporo radi (vrv do servera).

Meni već od juče uveče radi kao prebijena, isto iOS.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posle 3 godine rada TELENOR BANKA se prodaje.
Radnici su potpisivali kolektivni ugovor do 2018. Zainteresovana su dva investiciona fonda i cetiri banke.

Posle 3 godine rada TELENOR BANKA se prodaje.
Radnici su potpisivali kolektivni ugovor do 2018. Zainteresovana su dva investiciona fonda i cetiri banke.
Logicno jer ne znaju to da rade ocigledno non stop su u minusu.
A blago nama ako se TB docepa neka "prava" banka(posto kazes 4 su zainteresovane).
A koji investicioni fond da pogadjam Kolberg Kravis Roberts?(KKR)
Haha hoce sve da drze ti Ameri(pod predpostavkom da sam pogodio da su oni u pitanju, a ti nam kazi ako znas.

Kako 3 godine rada ?

Pa 2014. je pocela sa radom, a 2013. je kupljena.

Ovo kako "radi" danas se ne moze nazvati radom - 3 minuta mi je trebalo da udje samo u Home :(

Septembar 2014. Tako da 3 godine mozda napuni u septembru

Uff kome se sad vraca u Intezu. A bilo je lepo dok je trajalo. :)

Nadam se da ce kupac da zadrzi:
- uplatne bankomate
- racune na klik

Poslednja izmena:
Neko rece da Intesa planira da uvede uplate/isplate EUR/RSD na bankomatima, nadam se da je tacno :)

Ako ne - UniCredit/ProCredit su tu :)

Inteza mozda mada nemam blizu jer su mi ugasili dve poslovnice u okolini, a te dve druge ni u snu :).

Reci barem zasto? (nisam nikada imao iskustva nekog sa njima, osim po jedan transfer bukvalno, i samo upit oko firmi)

Ja se inace uvek pitam zasto na Dorcolu otvaraju nove filijale... Dusanova ulica verovatno ima najvecu koncentraciju banaka na svetu, bez sale.

A ja eto baš planiram da prebacim račune u UniCredit...
Izgleda da savršeno rešenje ne postoji :)

Jos bih najpre otisao u Rajf da nemaju one stupidne kartice bez broja racuna na njima.

Unicredit cini mi se dere kao i SoGe, i nema svaka poslovnica bankomat sa uplatama, a i poslovnice su im retke.
Procredit nemam nigde blizu, mozda najblize na Obilicevom vencu.

Generalno ne volim banke sa malim obimom transakcija.
U suprotnom bih vec otisao u OTP banku koja mi je na 5 koraka i nikad nema guzve, zuji prazna. Mislim da isto deru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno