Oooooo, da.
Kako izgledaju? Kolike su? Ja sam uzimao neke male bluetooth isto za 15e i nisu mi uzeli nistacarskiii, nisu dugo, a sluske sam platio cak 15e.
A pitanje je?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ja sam porucivao jedno 6,7 puta. Samo jednom carinili, nesto oko 500 dinara.Zdravo ljudi, da li je neko narucivao naocari sa aliexpress-a? Nasao sam neke sa kutijom i svom pratecom opremom, pa me zanima da li ce ici na carinski pregled s obzirom na to da je relativno veci paket (veci od maske za telefon npr).
Hvala.
P.S. Beogradska carina
Ja sam porucivao jedno 6,7 puta. Samo jednom carinili, nesto oko 500 dinara.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ne razumem ako stoji u pravilniku Carine (ako sam dobro procitao da do 50$ vrednosti robe se nenaplacuje carina ) zasto onda naplacajuju za stvari od 10-20$ .
Meni prošle nedelje prošle hybrid plus hd bez ičega. BG.Ostadoše mi bubice (hybrid) kao pakla cigareta pakovanje na BG carini da čekaju carinjenje.
Nema više šale. [emoji1]
Problem je sto neki ljudi misle da su platili carinu kada plate pdv, a ne znaju sta placaju i ne pogledaju carinsku deklaraciju.A zasto su neki bezobrazni i ne procitaju FAQ u prvom postu, nego mi moramo na svakoj, BUKVALNO, stranici na isto ovo pitanje da odgovaramo?![]()
2dana. Juce mi je paket stigao na carinu, danas dobio status otprema. Nije carinjen.Da li neko mozda zna koliko je cekanje na BG carini trenutno? Hvala.
2dana. Juce mi je paket stigao na carinu, danas dobio status otprema. Nije carinjen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari