LaxGTR
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.01.2009
- Poena
- 320
Isto stanje i kod mene.intesina visa electron direktno na ali....
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Sent from my A0001 using Tapatalk
Isto stanje i kod mene.intesina visa electron direktno na ali....
Pa u sustini trazis refund, ako prihvate nece sigurno da ti trazi novi racun vec kako je i doslo tako se vraca...Al gde vraćaju, na isti račun sa kog je uplaćeno ili kako?
Da, vraca se na karticu kojom je placeno.Pa u sustini trazis refund, ako prihvate nece sigurno da ti trazi novi racun vec kako je i doslo tako se vraca...Ako neko bolje zna neka objasni.
Daj link [emoji4]Hvala vam svima na odgovorima ima jedan za oko 65e svidja mi se ima kameru rezervne bazerije i preko mobilnog mozes da gledas sta snimas. Znaci moze da bude svasta ako ga narucim?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Cekam ih cekam.Da, vraca se na karticu kojom je placeno.
Ali uopste ne podrzava PayPal vise.
I da, vracanje na Intesa karticu moze da potraje desetak dana![]()
Gotovo sigurno će ti tražiti dozvolu za uvoz jer nije baš mali, a dozvola košta 1400 dinara i mnogo izgubljenog vremena. Jedino baš mali dronovi prolaze bez pravnih zavrzlama.http://s.aliexpress.com/aU7ZBJb2
Evo [emoji4]
Sada i smanjili cenu
Hvala ti na odgovoru da li ima neki dron do 100e a da je malo dobar?Gotovo sigurno će ti tražiti dozvolu za uvoz jer nije baš mali, a dozvola košta 1400 dinara i mnogo izgubljenog vremena. Jedino baš mali dronovi prolaze bez pravnih zavrzlama.
Inace kamere kod ovih jeftinih kineskih dronova su vga i to jako loše, a i dron se dosta trese u letu. Ne može se dobiti upotrebljiv snimak sa njima, a fpv ima domet oko 20 metara tako da je i on neuptrebljiv
ako stavis da ne zelis proizvod moze lako da presude u njegovu korist.
Prihvati sto trazi i vratice ti pare meni je isto trazio da promenim razlog i posle 3 dana odma mi vratio pare i to ceo iznos 43e.
Ja narucio, stigao, vozim ga, trapav sam, ali je mali i za učenje. Carina nije ni otvarala.
Nisam znao da su dronovi na crnoj listi. Moj ima kameru, ali nema krstarece rakete.Moze da se vozi kroz mobile app, ili preko dzojstika koji je stigao.
Na Ali-u se spremaju neki ogromni popusti izgleda za nedelju danahttps://sale.aliexpress.com/__pc/7thanniversary.htm?spm=2114.10010108.0.0.ahv1Ko
pikam na Xiaomi Redmi note 4 i mozda na Yi 4K+ kamericu.
Za ove Ali Selects nigde ne pise da su za >20/30$? Samo da vaze tek 28-31 marta.
Neko rece obicno napucaju cene tada - ja sam porucio neku elektroniku caletu za 11.11., fino sam iskoristio one kupone bas. A gledam cene istih stvari, primetno su skuplje sadaCak i na AliBabi cene su dosta vece za maltene sve te komponente.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari