Objasnio čovek.
I Peca je u drugoj temi slikovito objasnio zanimanje intela za recenzije i novinare:
Sta nisam dodao, i americki novinari imaju iste probleme. Sve sam mislio, mi smo slepo crevo, briga ih za nas. Pa kad na IDF ovaj poslednji u spetembru, niko nije isao ne iz regiona, vec su isli valjda po jedan novinar iz engleske, nemacke i to je to...a vodili su nekada buljuk. Ja sam bio 2009. - Denis iz Buga i ja odavde, 7-8 poljaka, ceha, slovaka, po 3-4...sada - niko. Pitali me da mi srede ulaz ako cu da platim put i smestaj, sto je jedno 2k dolara. Hvala, ne mogu
U Intelu se nesto desava jako cudno
They have internal sources at Intel and the climate there is currently awful apparently, employees are very discouraged and some feel like "they have nothing left to lose". They are making big profits now by totally screwing up the future. According to the magazine, Intel is "probably in the most delicate situation it has had to face to this day". The CEO is reducing cost so much that he's managing engineers like "supermarket cashiers", he doesn't care about taking the time to train them.
Imam jedno pitanje za vas jel vredi kupovati ove nove AMD procesore za igranje igra na pc-u ? (citao sam i gledao dosta review yt kanala i svi su mi nekako podeljeni ) Planiram ove god da sklopim jedan novi pc za mene pa me zanima sta je best buy sada .
Imam jedno pitanje za vas jel vredi kupovati ove nove AMD procesore za igranje igra na pc-u ? (citao sam i gledao dosta review yt kanala i svi su mi nekako podeljeni ) Planiram ove god da sklopim jedan novi pc za mene pa me zanima sta je best buy sada .
Ne verujem da ce nakon pojave R5 I5 biti bolja kupovina kao sto ne verujem da ce R5 biti bolja kupovina od I7.Ne vredi. Tesko da vredi cekati I R5 kako stoje stvari, s obzirom da R7 nije bolji od i7 u gamingu, tesko da ce R5 biti bolji od i5. A kada ukalkulises I cenu ploca u kompletnu racunicu, stvar postaje jasna. I dalje najbolja gaming kombinacija ostaje non K i5 sa H110 plocom.
Jel sam ja lud ili su ploce za Ryzen jako slabo opremljene napram cene? Nista od bogatstva USB portova, boljih zvucnih, boljih kontrolera, vise M2, vise PCI-E. Ladno ploca kosta 300 evra, jedino sto sjaji kao jelka a konektori nikako da opravdaju cenu. Za te pare ocekujem da mi pozadina kucista bude nakrcana konektorima i izlazima/ulazima do vrha. Sta oni ovde u stvari naplacuju?
Da li će biti CL14 kitova za Ryzen na 3600 Mhz? E to bi bilo idealno!
Drugo pitanje, kako Ryzen podnosi dizanje voltaže memorije na 1.5 V? Možeš li da to probaš nekako i da zategneš latencije max koliko može?
Gesendet von meinem GT-I9295 mit Tapatalk
Eto zašto ne volim liste i procente. Mogu oni da dobiju kakve god rezultate, ali ja nikad ne bih uzeo i3-7100 ispred i7-3770K za bilo koju namenu, pa i igreComputerbase.de rang lista procesora [emoji1]
https://www.computerbase.de/thema/prozessor/rangliste/
Nisam se mozda adekvatno izrazio. Vidi se u testovima da je I7 brzi ali bez znacaja u svakodnevnom radu.to kad kazete da u ovom momentu u igrama R7 ne moze da dostigne I7 to se odnosi samo na 1080p a to uvek niko ne spominje. 1440p i 4k su isti a r7 pobedjuje zbog multitreda.
Glavno merilo u gejmingu je da li je na tvom hardveru (ukljucujuci monitor, VR sta vec imas ili zelis da imas) igra igriva u potrebnom nivou detalja, po mogucstvu max.znaci 1080p je glavno merilo koji je cpu jaci u gejmingu?
@vegeta
pa da svi ostali se hvataju za max fps
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari