Šta je novo?

Moj 771 na 775 mod (FAQ u prvom postu)

Slike za ove rezultate su sasvim dobre. Nema problema sa vidljivoscu i sl. Nije bas da je ovde testiranje kamera :)

Ово је послао 6п!

^ Da li se iko potrudi da razume smisao neke poruke pre nego sto ostavi komentar? :)

Ocigledno nisam bio dovoljno jasan prilikom opisa problema.

Pa dobro...evo...'crno na belo' iliti nek 'slike govore':

Screenshot prilikom citanja teme iz TapaTalk-a:

RxzKu1K.png

Screenshot kada se klikne (u TapaTalk-u) na neku od okacenih fotografija:

XbM98Ey.png

Screenshot kada se proba 'razvlacenje' (zumiranje) okacene fotografije iz TapaTalk-a:

WNNLEdQ.png

^ javi kada uspes da procitas sta pise (odnosno na sta se odnose) fotografije koje vidis u mom postu. :)

U pravu si Pega. Svaki put neko mora da 'udara kontru'. :)

Ja sam samo lepo zamolio, jer se kao sto se i 'vidi' iz mog prethodnog posta, nista zapravo ne vidi kada se slike kace na TapaTalk-ov server. Koliko sam primetio SAMO se tada slike ne vide iz TapaTalk aplikacije. Cak i kada je direktan hyperlink do *.jpg fajla ostavljen, sve se jasno vidi osim kada se slike kace na sam TapaTalk server. Nije ovo bio moj hir... :)

Drugo kuciste i postavili smo vent da izbacuje topao vazduh :)

Ово је послао 6п!
Ah daa, to sam zaboravio :)
JEDNA MOLBA:

Verujem da dosta vas koristi TapaTalk, za pregled foruma. Ja trenutno koristim verziju 5.7.1. Primetio sam da se neke slike (a ovo postaje sve cesci slucaj) uopste ne vide jasno iz tapatalk-a, dok npr. znam da slike koje ja okacim na imgur i podelim ovde po forumu ili kao attachment uz bench poruku (prilikom koriscenja pc racunara), sve se jasno vidi (iz TapaTalk-a).

Sada pogledah gde je u ovom poslednjem slucaju ^ MisaLion okacio svoje shotove i vidim da je server zapravo sam TapaTalk.

Mogu li da vas zamolim da to ne radite, posto se nista ne raspoznaje na tim slikama. Deluju skroz kao da su radjene u nekoj 320x240 rezoluciji.

Da li mozete da okacite npr. na IMGUR i zatim dobijeni direktan link samo ubacite izmedju [*img] _____[*/img] tagova? (bez zvezdice)

Eto, ako ne trazim previse...a verujem da nisam jedini koji ne moze ni jedan shot podeljen sa TapaTalk servera da procita iz same TapaTalk aplikacije. Ne znam, moguce da je mozda moj tablet problem (Galaxy Tab 3 Lite 7")
Vidi kao sto rece Pega nema potrebe za prepucavanjem samo moram da ti kazem da je do tebe problem odnosno verovatno do samog STAROG TT kojeg koristis.
Ovi sotovi ne da su veliki nego kad ih zumiras na max budu toliko vidljivi da i da je neko slep(bukvalno) bi video koliko je fotka velika i jasna.
Evo napravicu ti SS sa mog telefona kad zumiram na max fotke koji su inace sa kompa samo prebacene na telefon i sa telefona postavljene u novom TT.
76478a9928004c23713f6a375186b182.jpg

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Koja DDR2 memorija se najbolje pokazala za OC xeona? :)

Ubacio sam u Asus P5G41T-M LX Xeon 5460.Imam zadnji zvanicni bios sa asusovog sajta.
Prilikom podizanja sistema izbacuje mi poruku da bih trebao da apdejtuje bios i onda podigne windows 7 i sve radi ok.
Inace imam 4gb memorije i ssd Patriot 240GB.
Da li bih trebao da apdejtujem bios koji sam skinuo sa http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ ili da nastavim da vozim sa ovim biosom?
Nisam do sada probao overklok,da li mi preporucujete.
Graficka je ati rdeon hd5750 i napajanje 500w no name.

Ubacio sam u Asus P5G41T-M LX Xeon 5460.Imam zadnji zvanicni bios sa asusovog sajta.
Prilikom podizanja sistema izbacuje mi poruku da bih trebao da apdejtuje bios i onda podigne windows 7 i sve radi ok.
Da li bih trebao da apdejtujem bios koji sam skinuo sa http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ ili da nastavim da vozim sa ovim biosom?

Proveri u cpuz da li ima sve instrukcije. Apdejtuj ako nema.

^ 99% nema sve instrukcije.

Antosa, treba da ubaciš odgovarajuće mikrokodove u BIOS , prema uputstvu iz prvog posta.

Sent from my HM 1S using Tapatalk

Moze bilo koja, koja ide preko 1000mhz. Bitnija je ploca i primerak procesora.

Cekam Xeon pa sam hteo da vidim da li pentium e5700 mogu do 4.00Ghz da izguram, cpu stress siba ok dok ram test posle 30sec obori win.... :( Neko 800mhz djubre izgleda, ili nisam kako valja podesio ram.

Cekam Xeon pa sam hteo da vidim da li pentium e5700 mogu do 4.00Ghz da izguram, cpu stress siba ok dok ram test posle 30sec obori win.... :( Neko 800mhz djubre izgleda, ili nisam kako valja podesio ram.
Kako djubre PQI? :) Probaj vece latence tipa 6-6-6-18, vecu voltazu za ram i odnos FSB:RAM 1:2, odnosno u cpuz 1:1

Poslednja izmena:
Ubacio sam mu mikrokodove i u cp-z pise u instrukcions MMX,SSE,SSE2,SSE3,SSE4.1,EM64T,VT-x.
Restart racunara i opet dobijam poruku da je potreban apdejt biosa?Sta da radim?

Evo probaj sa ovim i javi rezultate.

Prilozi

• p5g41t-m-lx-1101_xeon.zip
    611.4 KB · Pregleda: 15
Vise mi ne izbacuje tu poruku!
Hvala

Resetujem cmos pre ubacivanja modifikovanog biosa?

Hajde probaj oc,zanima me kakva je ploca.

Sent from my LENNY2 using Tapatalk

Kako djubre PQI? :) Probaj vece latence tipa 6-6-6-18, vecu voltazu za ram i odnos FSB:RAM 1:2, odnosno u cpuz 1:1

Jej uspeo sam. 4Ghz sa malo vecom voltazom i latencama, i takodje 1:1 u cpuz podesen ram. :)) Nadam se da cu uspeti to i sa Xeonom. :)

moj e5450 poleteo iz kine :) Videćemo kada će da doleti u Mitrovicu :) Ploča već spremljena sa kodovima isproban e6750 i sa 333, otišao lagano na 400, tako da kapiram da će i xeon da radi na 4ghz, ali videćemo :)

Neko uzimao od nasih, video sam za 3k dinara da idu?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Neko uzimao od nasih, video sam za 3k dinara da idu?

Uzeo ja 5430 za 2k, treba ove nedelje da ga ugradim komšiji u neku staru ASUS ploču, mislim da je 965 ili čak 945 čipset. :)
Nadam se da će ploča boot-ovati. :)

Ljudi je l zna neko gde ima da se kupi stiker za xeona ja nmg nigde da nadjem, uzeo sam xeon nisam znao da nema stiker i sad sam u problemu. Ako neki ima neki stiker ili zna gde moze da se kupi u srbiji neka mi javi.

Ljudi je l zna neko gde ima da se kupi stiker za xeona ja nmg nigde da nadjem, uzeo sam xeon nisam znao da nema stiker i sad sam u problemu. Ako neki ima neki stiker ili zna gde moze da se kupi u srbiji neka mi javi.
Salju kinezi 2 komada, sigurno neko ima, ako ne tu sam ja, cim mi stigne.

Nazad
Vrh Dno