Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Konzola stigna pola dana ranije u virtual shop na novom beogradu, upravo idem da preuzmem konzolu i zeldu, utisci veceras : )

Sto bi se suzdrzavao :)

I sada te nema u temi tri dana dok ne obrnes Zeldu ☺️

Sent from my D6603

Kolko para?

Do vikenda tesko da cu poceti zeldu, dok devojku ne posaljem kuci, ali onda za vikend 24/7 :d

350e sa 24 meseca garancije pisane, prodavnica u bg. Igre su 50e.

Ono sto me najprijatnije iznenadilo jeste kvalitet ekrana. Veoma je responsive, slika veoma ostra, da nisam znao da je 720p ne bih nikad pogodio. .

350 evra sam uređaj, plus 50 evra po igri, dao si 450 evra za to na slici?

ILI

350 evra za sve to na slici, pa posle koštaju 50 evra jedna igra?

???

@Ixinho
Cestitke :)

Sto uze to smece od 1-2 ? btw kazu ni da tona piva ne popravlja utisak :D

Kako lezi u ruci ona konstrukcija kada zakacis joycone na onaj grip ? Deluje mi nekako uzano za drzanje.

330-350e je samo konzola, zavisi od koga se uzima.
Igre su 50e po komadu, taj 1,2 switch je malo jeftiniji.

@Grunt,
thnx. menjacu ubrzo to smece za bombermana :d
dzojkoni u gripu leze iznenadjujuce dobro u ruci, bas sam i ja mislio da je skalamerija ali je okej, kontam da je pro controller mnogo veci uzitak ali za sada cu ovako, skup je pro controller , 60-70e ja mislim . .

moj buraz uzeo lep bundudru - switch + pro controller + oficijelna futrola + zelda limited collectors edition.

konzola je top, vrh /\

330-350e je samo konzola, zavisi od koga se uzima.
Igre su 50e po komadu, taj 1,2 switch je malo jeftiniji.

@Grunt,
thnx. menjacu ubrzo to smece za bombermana :d
dzojkoni u gripu leze iznenadjujuce dobro u ruci, bas sam i ja mislio da je skalamerija ali je okej, kontam da je pro controller mnogo veci uzitak ali za sada cu ovako, skup je pro controller , 60-70e ja mislim . .

Daj još neke impresije o konzoli, kontrolerima i Zeldi.

Tek cu se veceras pozabaviti zeldom na miru : ) Sto se tice interfejsa na switch-u, jako je sve fluidno i pregledno, konacno jedan "zreo" operativni sistem na nintendo konzoli, veoma prakticne precice i zaista sve vrlo vrlo koncizno i pregledno. Za sada najveci plus sto se toga tice. Nadam se da ce vremenom dodati neke funkcije poput browsera/youtube-a mozda i tako nesto, za sada je samo moderni NES, dakle igranje i nista vise, ali je vrlo prijatno iskustvo igrati u krevetu zavaljen u tom handheld modu : )

Hocu da napravim Nintento Account, ali u ponudi drzava nema Srbije. Sta staviti, da li to ima neke veze uopste?

Hvala.

Hvala ti, stavio sam i ja USA, prvo stavio Germany, zbog vremenske zone, ali promenio. :)

A reci mi sta je Nintendo Network ID, da li i to treba da napravim, posto planiram u skoroj buducnosti Switch da uzmem?

Poslednja izmena:
To je nalog koji se pravi samo na 3DS i wii-u konzolama, to je izbaceno na switchu. na switchu samo povezujes usere koje imas na konzoli (moze 10 max) sa tim nintendo acc sto si napravio i to je to : )

Vrlo je mali broj defektnih konzola. Ja bih prvi digao frku i trazio refund da imam bilo koji od ovih problema. Nijedan jedini, OS se nijednom nije zaglupeo, najfluidniji je od svih konzola, nemam mrtve piksele, levi joycon radi najnormalnije, samo treba pogledati reddit i videti koliko je mali broj ljudi koji imaju bilo kakav problem : )

Nisam ni mislio na software već hardware propuste.
Kao npr lako grebanje jeftinog plastičnog ekrana spuštanjem konzole u dock station, ili priključak za punjenje sa donje strane konzole. Najgore od svih propusta ona glupost što je uopšte moguće pogrešno staviti onaj klizni dodatak na joycon i da se onako zaglavi.

Sveukupno pre pre loša izrada i totalni fail inžinjera u Nintendu.
Nintendo je uvijek pravio robusne konzole, jer su djeca primarna im publika. Mogu misliti koliko će dugo klincima izdržati Switch, bez da ga totalno izgrebu, ili raglabaju onaj loše riješen slide mehanizam za joycone.

Poslednja izmena:
Uzmi negde switch u ruke pa reci posle da l je kilavo izradjen, mani se klipa sa neta : )

Edit: Ja sam posedovao i ps i xbox i nintendo konzole, nemam nijedan razlog da branim switch, ali smesno je sta se u odredjenim klipovima/temama pominje kao mana, kad je uredjaj , pod uslovom da nije dosao out of the box defektan, napravljen zaista kvalitetno.

Poslednja izmena:
Realno neverovatno na osnovu cega ljudi donose zakljucke a konzola nije ziva ni nedelju dana

Ja razumem frustracije onih koji su stvarno dobili defektne primerke, al ove sto na osnovu odgledanog klipa pljuju/hvale nikad necu razumeti : )

Izgleda ti ne vjeruješ svojim očima?

Nemam šta dalje pričati, sve se vidi u clipu, sve greške koje su napravili.
Al hej, možda to samo ubrza proces da prije izbace Switch+ sa većim ekranom, baterijom itd kao i revizije 3ds-a. I naravno sa ispravljenim dizajn gafovima, usb sa gornje strane, dock koji ne grebe ekran, ili ekran otporan na ogrebotine, i joycon koji nemos naopako spojiti sa onim dodatkom.

P. S. Ne pljujem Nintendo bez razloga, ili hejtam.
Nintendo mi je broj jedan, uvijek bio i bit će.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno