ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Izgleda ti ne vjeruješ svojim očima?
Nemam šta dalje pričati, sve se vidi u clipu, sve greške koje su napravili.
Al hej, možda to samo ubrza proces da prije izbace Switch+ sa većim ekranom, baterijom itd kao i revizije 3ds-a. I naravno sa ispravljenim dizajn gafovima, usb sa gornje strane, dock koji ne grebe ekran, ili ekran otporan na ogrebotine, i joycon koji nemos naopako spojiti sa onim dodatkom.

Prijatelju, ja verujem konzoli koju drzim u rukama a ne klipovima sa neta: ) Nijedan jedini bag koji je taj lik u klipu naveo nema 99,9% ljudi koji su kupili konzolu a ti i dalje vrtis isto : )
Edit: Isto tako ni ja ne branim bez razloga, ali stvarno sam odusevljen izradom konzole i kako lezi u ruci. Eto mogli su staviti mozda staklo umesto plastike, al ja to ne bih ni primetio da nisam procitao na redditu, svakako ga ne bih izgrebao, jer stavim screen protector kao i na svaki telefon. Taj deo sto su naopako nakacili na joycon sam ja pokusao da stavim tako i ne moze, mora na silu da se gura i polomi bukvalno da bi se nakacilo, dakle taj primerak iz klipa je defektan. Baterija drzi oko 3,5 sata kad se igra zelda, oko 5, kad se igraju indie igre. Konzola se napuni za 3 sata od 0 do 100%. Dock jeste mogao biti kvalitetniji, ali to je dock, nije konzola. U slucaju switch-a dock je samo kutija za strujni adapter i to je to.
Poslednja izmena: