Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Wow šta su sa Mariom napravili, svaka im čast. Ovo je pored Zelde sada dodatni plus ka eventualnoj nabavci sistema. Koliko vidim Unreal Engine 4 u Mariu ...

Odlična Nintendo prezentacija
https://www.youtube.com/watch?v=M2mZS_p4A7Y

-ARMS
-Splatoon2
-Fifa18
-Rocket League
-Xenoblade Chronicles 2
-Novi Kirby
-Novi main Pokemon
-Metroid Prime 4
-Novi Yoshi
-Fire Emblem Warriors
-Zelda BotW DLC
-Mario + Rabbids
-Super Mario Odyssey

Nije loše za 25 min. :)

Au, nintendo oduvao ceo ovogodisnji E3 . Samo mi je krivo sto nijedan jedini detalj nisu izneli za metroid prime 4, sem da je u development u fazi. To ce biti insta buy, kao i ovaj mario odyssey. Za ova tri meseca koliko ga imam, switch se pokazao kao moja najbolja gadget kupovina ikad, 200+ sati zelde samo single player i poslednjih mesec dana 100ak sati mario kart deluxea samo sa drustvom i to uglavnom on the road : )

Pitanje, pošto sam omašio. Je l' njihova prezentacija sa e3 onaj video sa njihovog yt kanala: Nintendo Spotlight e3 2017?

Sent from mTalk

Tnx, nisam kliktao, na telefonu sam, dok gledam treehouse. :)

Inače, juče sam se oduševio sa Mario+ Rabbids. Veliki sam fan zečeva i Maria odvojeno, ali ovo.... :D
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Nakon najave za FIFA 18, postao sam zainteresovan za Switch.

Takodje sam veliki fan FIFA serijala ali kad sam video da ce biti Ultimate Team, pa ja ne znam hteo bih odmah da porucim Switch i da cekam.

Ali cu onda najverovatnije se upecati na Rocket League, pa onda jos FIFA kad izasla..

Neko ko je igrao FIFA sta mislite da li ce Ultimate Team biti zastupljen kao mod?

Mislim to je i najprodavanija "stavka" zasto ljudi uzimaju FIFA video-igre u poslednjih par godina.

Sta se desava sa temom?Vi koji ste kupili konzole,gde ste ih uzeli i kakva ste iskustva imali,ovi u gamesu su preterali sa cenom :)

Nakon najave za FIFA 18, postao sam zainteresovan za Switch.

Takodje sam veliki fan FIFA serijala ali kad sam video da ce biti Ultimate Team, pa ja ne znam hteo bih odmah da porucim Switch i da cekam.

Ali cu onda najverovatnije se upecati na Rocket League, pa onda jos FIFA kad izasla..

Neko ko je igrao FIFA sta mislite da li ce Ultimate Team biti zastupljen kao mod?

Mislim to je i najprodavanija "stavka" zasto ljudi uzimaju FIFA video-igre u poslednjih par godina.

Vidi i sacekaj kako ce se odvijati situacija sa Fifa serijalom na Switchu. Ovo ti govorim iz iskustva prethodne konzole, gdje ke samo Fifa 13 izasla za WiiU,i sto se tice grafike bolja ke nego na PS3 ali nema ni blizu funkcija kao na PS3. Ako uzimas nintendo kao ja zbog njegovih exclusiva onda slobno,ali ako samo zbog Fife,bojim se da ti je bolji izbor PS4 ili Xbox one.

Sent from mTalk

Ne verujem. UT mnogo zavisi od community-a a on nece biti ni izbliza rasprostranjen kao na PS4 i Xboxu. FIFA 18 koristi potpuno drugaciji oldgen engine za Switch (nije frostbite), ne bi me cudilo da mu fali gomila opcija i modova, da ih preskoci gomila apdejta... ukratko, za apsolutno izbegavanje, postoji velika verovatnoca da ce EA kao i prethodnih generacija izbaciti samo jednu Fifu za Switch, koliko su u obavezi po ugovoru.

Poslednja izmena:
Po onome što smo do sada saznali Fifa za Switch bi trebala da bude prilično dobra, iako neće biti totalno ista kao za PS4/XB1.
Ne koristi Frostbite engine već koristi custom-built engine za Switch, jedini mod koji potvrđeno da neće imati je The Journey mod.
Najveća prednost Fife za Switch je naravno full handheld mod igranja, i igranje local multiplayera čak i u handheld/tabletop modu.

http://www.eurogamer.net/articles/2...intendo-switch-is-the-best-portable-fifa-ever
http://64.91.255.7/forum/showthread.php?t=1388995

Eurogamer impressions:
- Says game plays well & is at least as responsive as Fifa 17
- Doesn't look as good as PS4 Pro version (shocking news!)
- Says single Joycon mode is fiddly but does an okay job.

Eurogamer interview with the Producer of the Switch version:
- Completely custom engine for Switch, not Frostbite, not Ignite
- 3D crowds, grass, new lighting
- Fifa Ultimate Team Icons are in
- Everything in FUT works "almost exactly the same as other platforms", but no Champions.
- Can buy packs, manage your team anywhere you can connect to wifi
- No "new animation every frame" (new in Frostbite versions of FIFA 18), retains old "new animation every step" from FIFA 17
- 60 FPS
- No atmosphere effects/celebrating in the crowd since that's Frostbite
- New overhauled crossing is in the Switch version
- New hard tackle is in
- The new quick subbing isn't in yet, but the producer says he's "adding it to the list"
- No Journey since it's powered by Frostbite
- The producer says they could get Frostbite on the Switch, but they thought a custom engine would be a better experience
- Doesn't close the door on feature parity with the console versions in the future. Need to see where the platform goes from here

Inače oko priče koliko će EA izbaciti Fifa za Switch, razlog zašto su izbacili samo jednu Fifu za Wii U je jednostavno zato što je Wii U praktično već bio mrtav posle prve godine na tržištu kada je i ostao bez cele 3rd party podrške,
dok je recimo Wii imao desetak Fifa igara, a sada skoro i 6 meseci nakon izlaska Switch se i dalje odlično prodaje i deluje da će biti vrlo uspešna konzola što automatski znači i bolju 3rd party podršku u svakom slučaju nego što je Wii U imao.
Nakon Wii U faila, dosta 3rd party kompanija je zauzelo "wait and see" pristup sa Switchom, odnosno čekaju da budu sigurni da će konzola biti uspešna i veći instal base pre nego što počnu više igara da portuju na Switch,
sledeće godine u svakom slučaju očekujem mnogo više 3rd party najava nego što je bilo do sada pošto Switch nastavlja odlično da se prodaje i u sred leta a sezona praznika tek dolazi.

Poslednja izmena:
Meni se svidja sto mogu da igram FIFA na Switch-u.

Mogu da idem bilo gde, budem bilo gde i imacu pristup da igram.

Da ne govorim o tome sto mogu da kupim jos jedan dzojstik i igram sa prijateljem fifu itd.

To mi se nekako mnogo svidja.

Ne moraš da kupuješ još jedan džojstik, uz konzolu dobijaš dva Joy Con-a tako da možeš da igraš lokalni multiplayer bez ikakve dodatne kupovine.

Razbija switch, ja i dalje kompletiram zeldu do 100% i igram mario kart 8 deluxe s drustvom . sem toga nista drugo za sad i opet mi je konzola brdo zabave : )
Samo mi ne ulazi u glavu kako i 6 meseci nakon izlaska i dalje nemaju opciju backup save fajlova .. besmisleno je, izgubis konzolu ili odredjena vrsta kvara i izgubljene su stotine sati ulozene u igranje, besmislica koju ne razumem . . ajde okej u startu su to pominjali kao nesto sto ce doci apdejtom, ali ovo je vec preveliko cekanje . . masa ljudi ne iznosi svoj switch iz kuce samo zbog toga

Obavezno nabavi Splatoon 2, a kažu i da je ARMS dobar.

Igrao sam i jednu i drugu demo, nisu moj tip igara ipak. Cekam odyssey, mario rabbids, pa cak i skyrim. Meni samo rpg/adventure igre leze : )

ja sam odusevljen switchom. e sad da li bih dao 400 evra za skyrim konzolu (iz mog ugla gledano, ne zanima me ama bas ni jedna 1st party igra), ,ne znam, kad vec imam silne konzole i komp... ali mi mnogo sasolji jajca....

Cekam FIFA 18 i odma' pazarim pretpostavljam.

I onda kasnije Rocket League.

Odusevljen sam, sta ce biti tek kad je imao..

Nisam upratio,al ako znate,imam WiiU i na svom nalogu hrpu igara. Dali se na switchu mogu te igre portovati preko naloga ili sve dosadasnje ostaje samo WiiU (pitam iz razloga sto su mi skoro sve igre ostale prilikom prelaska sa Wii na WiiU i fizicke i digitalne)?

Sent from mTalk

Nisam upratio,al ako znate,imam WiiU i na svom nalogu hrpu igara. Dali se na switchu mogu te igre portovati preko naloga ili sve dosadasnje ostaje samo WiiU (pitam iz razloga sto su mi skoro sve igre ostale prilikom prelaska sa Wii na WiiU i fizicke i digitalne)?

Sent from mTalk

Za Switch ih moraš sve ponovo kupiti, a često su još i skuplje u Switch izdanju.

Jedine igre koje ćeš najverovatnije moći da prebaciš uz malu naknadu (slično kao prelaskom sa Wii na Wii U), su Virtual Console igre, naravno tek kada Virtual Console bude izbačen za Switch.

Vrh Dno