Ebeš mi sve ako ste vi normalni ...
Daj bre ljudi G6 tema
Izgleda da Peca ne čita komentare u G6 temi na sopstvenom forumu, čim je oduševljen telefonom![]()
Koliko sam ja primetio,Peca je bio impresioniran screen to body ratio.. 80% ekrana prednje strane telefona...Ostalo nije mnogo primetio [emoji2]Peca na prezentaciji G5 bio prilicno ravnodusan prema tom uredjaju koji je imao top hardver u to vreme, takodje prosecnu bateriju i zanimljiv ali ne bas uspesan koncept modularnosti. Ipak i takva modularnost je bila unikatna u to vreme i predstavljala je vecu inovaciju nego bilo koja funkcija G6.
Godinu dana kasnije prilicno hvali G6 sa jedva unapredjenim hardverom u odnosu na G5 dok je glavna kamera cak i degradirana manjim i zastarelijim senzorom uz blago poboljsanje sekundarne, wide-angle kamere.
Eto koliko znaci svez, bezel-less dizajn![]()
Peca na prezentaciji G5 bio prilicno ravnodusan prema tom uredjaju koji je imao top hardver u to vreme, takodje prosecnu bateriju i zanimljiv ali ne bas uspesan koncept modularnosti. Ipak i takva modularnost je bila unikatna u to vreme i predstavljala je vecu inovaciju nego bilo koja funkcija G6.
Godinu dana kasnije prilicno hvali G6 sa jedva unapredjenim hardverom u odnosu na G5 dok je glavna kamera cak i degradirana manjim i zastarelijim senzorom uz blago poboljsanje sekundarne, wide-angle kamere.
Eto koliko znaci svez, bezel-less dizajn![]()
Onaj crnja Flossy već krenuo da ga bućka po vodi..Telefon je testiran u slanoj vodi..A ovaj misli da je bitan test u slatkoj.Naravno, dizajn je jedan od glavnih faktora prodaje. A i sve te napumpane brojke u specifikacijama koje se povecavaju velikom brzinom samo radi uzimanja para. Sta to bitno ne moze da uradi uredjaj danas i da vise ne moze da zadovolji potrebe korisnika, a da je mogao samo pre 10-12 meseci.
Sirovina je, zato su mu reviewi supersvaki uredjaj posmatra iz ugla prosecnog usa kupca.
Ovo je premijum uređaj koji će koštati oko 700 modernih i svakako nije za prosečnog većinskog korisnika nego za one sa dubljim džepovimaI treba da posmatra iz ugla prosečnog(većinskog) korisnika telefona, a ne da traži dlaku u jajetu kod svakog modela. Nema savršenog telefona, niti će ga napraviti čak i da mogu.
Inače, posle G2, prvi LG koji mi se zaista sviđa(ne mislim samo na izgled). Čim mu padne cena na 200e, možda ga i kupim...
Na 200e ? Znači kada izađe g9![]()
Ovo je premijum uređaj koji će koštati oko 700 modernih i svakako nije za prosečnog većinskog korisnika nego za one sa dubljim džepovima
A prosečni korisnici kupuju od 100-200 eura telefone i boli ih briga kakav je displej, ekran, procesor itd
200 evra će biti kad izadje g10 ili eventualno neki sa razbijenim ekranom
+1 Najbolji moguci polozaj je pozadi, napred bez ikakvih dugmica. Jos kad bi ubacili dt2w u svaki telefon bilo bi sjajno..
Pozadi je gg3 i 4. Napred je 5. Tako sam bar negde pročitao. Kad kažem 3 i 4, zadnje staklo i staklo kamere ne pokriva ista gorilaJeste bomba ali je pozadi gg5.. znači ima da poseduje 200 ogrebotina za 30ak dana.(mislim da su oni na AC već zahvatili ogrebotine pozadi ,posle 1og dana)
Možda najbolje zbog toga uzeti belu verziju g6
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari