downtown
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.06.2015
- Poena
- 135
Ma koje peglanje sw od strane LG ? Pa njihov ui se menja svake godine i svake je sve gori. Faktički ne znaju gde biju. ( Nisu jedini ,ista stvar je sa Htc )
Ovaj telefon da je izašao kada i s7 pa opet ne bi imao šta da traži ,o s8 da ne pričamo . Inače Samsung tw nije kao pre ,makar na Android N.
Pitaš šta će biti bolje na s8 ? Pa kamera, displej, dizajn i verovatno zvuk. Ljudima koji su u kešu dovoljno
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Verovatno nisi koristio nikad lg. Koristio oba i sve je stvar ukusa, mnogo vise mi lezi lg. Meni je lg ui odlican, inovativan i praktican, sve bolji, mnoge prakticne cake se posle nadju u zvanicnoj verziji androida, dok mi je samsungov i dalje kicerica kao i njegov sljasteci metalik dizajn sa onim dugmetom. Kvalitet fotki, mogućnosti kamere su meni bitne stavke, a tu lg uvek bude top, a pritom i uvek bude povoljniji sa cenom. Plus manualna podesavanja kamere, a sad i videa i wide angle na obe. Gde ces bolje. Takođe samsungove plavicasto zelene drecave amoled ekrane prepoznam na kilometar u mraku. Opet kažem sve je stvar ukusa.