Šta je novo?

LG G6

Opusteno telefoni moraju da se porede jedan sa drugim u tome je svrha foruma i diskusije, samsung se pominje jer se LG trpa u direktno takmicenje sa S8 a realno odavno nisu vise ista klasa.

Bas zbog toga su ljudi osetljivi, zato sto nisu vise ista klasa ;) Isto vazi za Android i iPhone, u Apple slucaju znas za sta dajes 800 evra a kod ovih Korejaca malo teze to ide za opravdati argumentima. Uostalom pitaj Djilkosha da ti kaze jel bi se vratio na Android i pljucnuo iPhone pare za Korejca :)

LG bas hoce da se poredi sa Samsungom, inace ih ne bi kopirali sa ovim kvazi zakrivljenim staklom napred i pozadi. Pokusaj S6 dizajna.

Vlasnike telefona od pre cetiri godine (LG G2) koji su fazonu mnogo sam fanboj mozes slobodno da iskuliras. Oni ovde brane svoj G2 koji su uzeli na akciji kod Vipa dok je toga jos bilo, nece ti uzeti G6 u skorije vreme jer im nije finansijski pristupacan. Ista prica za WM, imam Lumia 550 = Windows najbolji sistem.

back on topic, drago mi je sto su ovi iz lg podebljali telefon da kamera bude ravna sa ledjima cudi me da bateriju nisu prebacili preko 3500 zbog toga

@Bia Plaše se Note7 scenarija. Čak su u prezentaciji navodili kako posebnu pažnju obraćaju na sigurnost i kako se svaki uređaj testira.

Pa realno tako je... Izbacili su ok telefon, ali isti takav uređaj su mogli da izbace krajem godine a ne da čekaju do sada, a ujedno bi se i razvalili od prodaje... Još plus škrtare, te ovamo brzo punjenje te ovamo dac. Glupost neviđena...

Izbacili su odlican V20 u oktobru (jedan od retkih uredjaja koji hardverski opusteno sme na crtu S7E), ima bolji i veci senzor primarne kamere, svi V20 dolaze sa premium Sabre DAC-om a ostalo je manje-vise isto kao kod G6, cak je i odnos velicina ekrana-kapacitet baterije blago na strani V20 :)
Ostaje nejasno zasto V seriju ne zele da prodaju u Evropi.

V20 bih uzeo pre ovog G6 pa makar kostao 50-100e vise, od famoznih minimal bezela nemam apsolutno nista a sa druge strane tu su vanserijski DAC i veci-bolji senzor primarne kamere.

Plaše se Note7 scenarija. Čak su u prezentaciji navodili kako posebnu pažnju obraćaju na sigurnost i kako se svaki uređaj testira.

Moguce da se plase Note 7 scenarija ali pre bih rekao da se plase sami sebe: http://i.imgsafe.org/0148fe5d10.png
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?319952-LG-G3&p=4979716&viewfull=1#post4979716
G4 ne treba ni pominjati.

Poslednja izmena:
I ja bih pre uzeo v20. Zver od telefona. Ali nije o tome reč, jednostavno izbacili su uređaj koji su mogli i pre 5 meseci... Dok mi sačekamo da padnu cene g6 eto već 3Q 2017... Da su izbacili zajedno sa v20 bolje bi prošli...

I sad mi kritikujemo i mnogo bolje znamo od gomile onih na youtube-u, ma kakvi god bili strucnjaci ili ne, koji su imali telefon u rukama i gotovo svi ishvalili telefon u svojim prvim utiscima. Nemoguce je da su bas svi placeni od lg-ja da pricaju u superlativima o g6.

Poslednja izmena:
Pa niko ne kaze da je G6 los vec da je trebao da bude bolji, posebno u odnosu na cenu i konkurenciju.
I ti bi kao LG korisnik/fan svakako bio zadovoljniji da za 6 meseci imas priliku da kupis G6 (450e/oglasi) koji je dosta bolji i od V20 a ne samo ''lepsi'', svi na benchu cekaju ''da se ponovi G2'' ali izgleda nista od toga u skorije vreme (mada nije ovo samo problem LG-a vec i htc/sony-a).

Mada posto danas i mid-range androidi rade veoma dobro i korisnici su prezadovoljni i sa takvim uredjajima ''od 200e'', kapiram da ce se G6 solidno prodavati na ovim prostorima, cena ce brzo morati da padne ispod 450e po oglasima i to je to, za vecinu korisnika bice to odlican fon, posebno ko voli LG i minimal bezele :) Jednostavno ne moze da radi ''lose'' cak ni uz ''proslogodisnji soc'' i 4Gb rama, vremena kada su androidi kilavili na flagship hardveru su sada vec daleka proslost.

Poslednja izmena:
Ne znam kako ste izračunali tih 450e za 4,5meseci ? Nekako mi miriše da neće to tako ići..
Sve u svemu očekujem da g6 ozbiljno drži cenu .( A i početna će biti jača nego ikada )

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa ono, standard (oglasi i primerci sa domacih mreza), S8 ce oduvati G6 (u smislu popularnosti, na to Samsung i cilja) pa ce i cene LG-a morati brzo da padaju a bice i ''divljaka''.

Mada ko zna, mozda zbog dizajna i famoznih minimal bezela G6 dugo zadrzi cenu od 500e+..

Ma održaće cenu dugo jer i dan danas g5 kod divljaka 400€, a godinu dana je prošlo.

Nisam odavno gledao cene G5, mislio sam da su ''divljaci'' uveliko oko 350e.. to je i Vojkan juce pomenuo, da su oko 400e ili cak malo iznad.

Poslednja izmena:
Ma održaće cenu dugo jer i dan danas g5 kod divljaka 400€, a godinu dana je prošlo.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa niko ne kaze da je G6 los vec da je trebao da bude bolji, posebno u odnosu na cenu i konkurenciju.
I ti bi kao LG korisnik/fan svakako bio zadovoljniji da za 6 meseci imas priliku da kupis G6 (450e/oglasi) koji je dosta bolji i od V20 a ne samo ''lepsi'', svi na benchu cekaju ''da se ponovi G2'' ali izgleda nista od toga u skorije vreme (mada nije ovo samo problem LG-a vec i htc/sony-a).

Ja ipak cekam da jos padne cena za V10, na njemu moze baterija da se vadi, a i svidja mi se generalno. Ne patim da imam najaktuelniji model vazno je da odradjuje posao, zadovoljava neke moje potrebe i da mi se dizajn dopada. Ako je hw u telefonu dobar sada, ne vidim toliku frku zasto mi ne bi bio dobar i za godinu dve, pa g6 moze i za koju godinu da bude u planu. Nisam ja fan, pre samo zadovoljni korisnik nekoliko modela. Koliko sam iskritikovao proslogodisnji g5, ovaj g6 mi deluje privlacno.

Pa to ti je pametno, V10 je i dalje unikat i apsolutno mu nista ne fali osim nebitnih ''rekorda'' u antutu i slicnim sranyima od bench programa :) Baterija nije bas velika ali sto i sam kazes - bar je izmenjiva i mozes da koristis dve po potrebi.

Da se V20 zvanicno prodavao u SRB mislim da bi do sada pola foruma imalo taj telefon, posebno nakon Note 7 katastrofe.

Poslednja izmena:
The number is identical to the price of the V20 when it was launched last Fall, and it's the V-series that are supposed to be the all-out no-compromise flagships.

Cena u Koreji kao v20. Kažem ja ovaj mob ako bude 50e jeftiniji od s8 da se peva.

[youtube]jNZH8uXICwQ[/youtube]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@ G@W

Slazem se ali treba videti SD835 na delu. Svakako ce zaostajati za eplovim A10 u sirovoj cpu snazi ''po jezgru'' ali za sada sve govori da ce biti odlican soc u svakom smislu i jedino ostaje sumnjiva ta potrosnja iako Qualcomm obecava da ce biti 40% niza u odnosu na SD820/821.

LG-u niko nije kriv sto nije sacekao maj i SD835, mogli su sada da predstave G6 a da prodaja pocne krajem maja.

Poslednja izmena:
Cena u Koreji 800 dolara pa navise. Cisto sumnjam da ce biti 650 evra u Nemackoj kao sto su bili stariji modeli, pre ce biti 700-750 evra na startu.

http://bgr.com/2017/02/27/lg-just-confirmed-the-release-date-and-price-of-the-g6/

Edit: Moguce da ce skresati cenu ako prodaja ne bude isla i da ce biti po oglasima za prihvatljive novce, ali u tom slucaju se LG-u ne pise bas najbolje. Tacnije LG mobilnoj diviziji. Pitanje je koliko godina mogu da posluju u minusu.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Moja supruga ima Iphone 6s plus 64gb... Rado bih ga tresnuo u zid..Evo danas je počeo da ne radi mikrofon na svakom drugom pozivu.Da ne pominjem da nema fast charging,wireless charging, loš screen to body ratio, nepostojanje native smart TV castinga,I jako zatvoren i ograničen u svakom pogledu OS, koji pravi mnogo problema na IOS 10. Moj ipad4 je postao toliko spor da ne izludjuje. IOS JE poludovršen OS od koga je čak i WM i Blackbery daleko bolji. Tako da bih molio članove foruma, koji trabunjaju o Apple da zaobiđu temu
ja sam na iphonu 7 druze i necu se u zivotu vracati na android ne zanima me PREPORODIO SAM SE. Iphone je takodje preskup i tesko je opravdati i njegovu cenu od 800e ali u svakom slucaju vredi 200e vise od svakog android tel. Ako samsung trazi 800 za s8 onda iphone vredi 1000 sigurno.

Sent from tandara pišore

Poslednja izmena:
ja te kapiram ali samo sam rekao na kontu toga sto ti smeta sto uporedjuju g6 sa s8. Prirodno je i pravilno sto ih porede jer u sustini uvek se radilo kod korisnika o tome "ciji je veci" tako da se ne zamaraj objasnjavanjem. Svake pa i ove godine Samsung ce odneti sve pobede i bice najbolji android tel sem pixela i imace sve naj naj i to ce trajati 6-7 meseci i onda opet ispocetka. Gruvaj piksele,obline,krivine i cenu i muzi narod dok ne crknu. Za mene ne vrede ni jedan ni drugi 500e max i da se udaraju po dupetu ako bi i toliko dao.

Ova poslednja rečenica pun pogodak. Meni nijedan telefon iznad 500e ne vredi, čak mi je i to klima plafon. Ali pošto se svake godine izbacuje nova generacija, normalno je da će da podižu cene. Ljudi UVEK padaju na to, jao vidi novi telefon, nije više 5 nego je sada 6, prodaću bubreg samo da ga posedujem i da pričam okolo kako ga posedujem. I trik je uspeo, oni dižu cene, a prodaja raste. Ako ove godine Samsung i Apple ne pređu 1000e za svoje modele, sledeća godina je zagarantovana. I najgori deo je što će prodaja da poraste.

Moja supruga ima Iphone 6s plus 64gb... Rado bih ga tresnuo u zid..Evo danas je počeo da ne radi mikrofon na svakom drugom pozivu.Da ne pominjem da nema fast charging,wireless charging, loš screen to body ratio, nepostojanje native smart TV castinga,I jako zatvoren i ograničen u svakom pogledu OS, koji pravi mnogo problema na IOS 10. Moj ipad4 je postao toliko spor da ne izludjuje. IOS JE poludovršen OS od koga je čak i WM i Blackbery daleko bolji. Tako da bih molio članove foruma, koji trabunjaju o Apple da zaobiđu temu

Sent from tandara pišore
Moja žena da ima IG.... razveo bi se momentalno [emoji23] [emoji23] [emoji23]

S7 EDGE

@Dark side
Nisi smeo da kazes da ajfon baguje pa gde to da se desi. Sad ce ovi sektasi ovde da navale i da ti objasne kako se ne koristi telefon onako kako bi trebalo. :D

Sent from my Havaji P9

Poslednja izmena:
Kako se vi lako primate, covek ne zna kako izgleda iphone.Troluje vec godinu dana a vi ko mladi maj..ni.

Peca oduševljen... Lep telefon nema šta, samo kasno Marko... [emoji4]

Kako se vi lako primate, covek ne zna kako izgleda iphone.Troluje vec godinu dana a vi ko mladi maj..ni.

Kako ne zna :D ?
Pa uspeo je da nadje manu u iosu i otkljuca iphone :D hahaha

Kakav si genije uspao sada
wLH2fs5.jpg

Sent from trt mrt

Ebeš mi sve ako ste vi normalni ...
Daj bre ljudi G6 tema :D

Peca oduševljen... Lep telefon nema šta, samo kasno Marko... [emoji4]

Izgleda da Peca ne čita komentare u G6 temi na sopstvenom forumu, čim je oduševljen telefonom :D

Poslednja izmena:
A što se tiče icloud: suprugin Ipad je zaključan preko opcije da je isgubljen. Dodata je sifra preko njenog icloud naloga.. a to se lako na ios 6 otvara..Što sam i uradio...Ali bolid to ne kapira..I sada troluje u temi.. jer Apple ziloti reaguju odmah.... kakav fanboy....bravo za genija

Poslednja izmena:
:laugh: ne znam sta je ovo na slici iznad, al je jako ruzno, a i ovo je tema o LG G6

:laugh: ne znam sta je ovo na slici iznad, al je jako ruzno, a i ovo je tema o LG G6

pa jeste ali vidiš da je genije počeo da flejmuje... čim se pomenuo njegov Apple...koji sve tipovi postoje...ludilo..Apple ziloti u napadu.-.hahahaha

Nazad
Vrh Dno