Šta je novo?

LG G6

Peca dobio lovu posle proslogodisnjeg pljuvanja g5 :)

Peca na prezentaciji G5 bio prilicno ravnodusan prema tom uredjaju koji je imao top hardver u to vreme, takodje prosecnu bateriju i zanimljiv ali ne bas uspesan koncept modularnosti. Ipak i takva modularnost je bila unikatna u to vreme i predstavljala je vecu inovaciju nego bilo koja funkcija G6.

Godinu dana kasnije prilicno hvali G6 sa jedva unapredjenim hardverom u odnosu na G5 dok je glavna kamera cak i degradirana manjim i zastarelijim senzorom uz blago poboljsanje sekundarne, wide-angle kamere.

Eto koliko znaci svez, bezel-less dizajn :)

Poslednja izmena:
Peca na prezentaciji G5 bio prilicno ravnodusan prema tom uredjaju koji je imao top hardver u to vreme, takodje prosecnu bateriju i zanimljiv ali ne bas uspesan koncept modularnosti. Ipak i takva modularnost je bila unikatna u to vreme i predstavljala je vecu inovaciju nego bilo koja funkcija G6.

Godinu dana kasnije prilicno hvali G6 sa jedva unapredjenim hardverom u odnosu na G5 dok je glavna kamera cak i degradirana manjim i zastarelijim senzorom uz blago poboljsanje sekundarne, wide-angle kamere.

Koliko sam ja primetio,Peca je bio impresioniran screen to body ratio.. 80% ekrana prednje strane telefona...Ostalo nije mnogo primetio [emoji2]

Sent from trt mrt

Naravno, dizajn je jedan od glavnih faktora prodaje. A i sve te napumpane brojke u specifikacijama koje se povecavaju velikom brzinom samo radi uzimanja para. Sta to bitno ne moze da uradi uredjaj danas i da vise ne moze da zadovolji potrebe korisnika, a da je mogao samo pre 10-12 meseci.

Naravno, dizajn je jedan od glavnih faktora prodaje. A i sve te napumpane brojke u specifikacijama koje se povecavaju velikom brzinom samo radi uzimanja para. Sta to bitno ne moze da uradi uredjaj danas i da vise ne moze da zadovolji potrebe korisnika, a da je mogao samo pre 10-12 meseci.
Onaj crnja Flossy već krenuo da ga bućka po vodi..Telefon je testiran u slanoj vodi..A ovaj misli da je bitan test u slatkoj.
z66umyh.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ww_ryBogaXo

Sent from trt mrt

Poslednja izmena:
Crnac je prilicno nahvaliio g6 :D

Sent from my Havaji P9

on hvali i pljuje sve telefone totalno antipatican lik, kad mu vidim wallpaper sa bmw i 100000 aplikacija koje "koristi" dodje mi da povratim. Boyyyyyyy Flossssssss je za lecenje

Sirovina je, zato su mu reviewi super :) svaki uredjaj posmatra iz ugla prosecnog usa kupca.

Lozi se covek na bmw sto si ljubomoran :D Al dobro po njegovim klipovima bar sam video da brdo aplikacija koristi, vise nego prosecan korisnik to moze biti dobra stvar. Doduse ne koristi dosta ljudi na taj nacin telefon..

Sent from my Havaji P9

Svi živi hvale, čak i benchmark ekipa ...

[YOUTUBE]m7r7qwvLQvY[/YOUTUBE]

Ovaj crni je bombona (srebrni je isto OK, a beli nekako ružan), mnogo lepše deluju leđa kad nema grbe/ispupčenja [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeste bomba ali je pozadi gg5.. znači ima da poseduje 200 ogrebotina za 30ak dana.(mislim da su oni na AC već zahvatili ogrebotine pozadi ,posle 1og dana)
Možda najbolje zbog toga uzeti belu verziju g6

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa nego šta će ...
Vole ljudi burek staklo ***

Nekako mi neobično kada je navbar ovako nisko... Ne znam da li će biti problema prilikom korišćenja jednom rukom...

Crni na videu mnogo dobro izgleda,mnogo bolje nego na slikama.

Sent from my iPad using Tapatalk

Sirovina je, zato su mu reviewi super :) svaki uredjaj posmatra iz ugla prosecnog usa kupca.

I treba da posmatra iz ugla prosečnog(većinskog) korisnika telefona, a ne da traži dlaku u jajetu kod svakog modela. Nema savršenog telefona, niti će ga napraviti čak i da mogu.

Inače, posle G2, prvi LG koji mi se zaista sviđa(ne mislim samo na izgled). Čim mu padne cena na 200e, ;) možda ga i kupim...

Poslednja izmena:
Na 200e ? Znači kada izađe g9 :)

Crni je definitivno bomba, ovaj sivi je onako... meh.
Manje vise svaki review je pozitivan za g6, e sad svi se ogradjuju da ovo nije final product sto bi rekli ameri i cekaju unboxing i uporedne testove :)
Cena je paklena, ali to se i ocekivalo. Pa danas niko nece staviti normalnu cenu, videcete sledeci model koji oppo izbaci, xiaomi isto ce biti. Eto ga sad Huawei isto poceo, doduse i prosle godine je isto bilo.
Vide da mogu, sto ne bi uzeli vise para. Nesto slicno nasoj drzavi i ceni goriva :D

I treba da posmatra iz ugla prosečnog(većinskog) korisnika telefona, a ne da traži dlaku u jajetu kod svakog modela. Nema savršenog telefona, niti će ga napraviti čak i da mogu.

Inače, posle G2, prvi LG koji mi se zaista sviđa(ne mislim samo na izgled). Čim mu padne cena na 200e, možda ga i kupim...
Ovo je premijum uređaj koji će koštati oko 700 modernih i svakako nije za prosečnog većinskog korisnika nego za one sa dubljim džepovima
A prosečni korisnici kupuju od 100-200 eura telefone i boli ih briga kakav je displej, ekran, procesor itd
200 evra će biti kad izadje g10 ili eventualno neki sa razbijenim ekranom

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Lep telefon i spreda i pozadi. Pozicija za FP fail... kao i tri ugledna i uticajna recezenta koja u nijednoj rečenici to ne spomenuše... toliko o nezavisnosti i objektivnosti. Ukoliko ti nude na test/probu uređaj a ucenjuju te o čemu da pričaš, odbiješ i to je to.

Zezaš se ?
Godinama se na leđa guraju kontrole i nikad nije bilo problema sa pozicijom.
Da nisi pomešao sa S8 ? [emoji2]

+1 Najbolji moguci polozaj je pozadi, napred bez ikakvih dugmica. Jos kad bi ubacili dt2w u svaki telefon bilo bi sjajno..

Možda za ljude sa velikim rukama.

Na 200e ? Znači kada izađe g9 :)

Može da izađe i G15, :) za mene je suludo davati više od 250e za mobilni telefon.

Ovo je premijum uređaj koji će koštati oko 700 modernih i svakako nije za prosečnog većinskog korisnika nego za one sa dubljim džepovima
A prosečni korisnici kupuju od 100-200 eura telefone i boli ih briga kakav je displej, ekran, procesor itd
200 evra će biti kad izadje g10 ili eventualno neki sa razbijenim ekranom

I prosečni korisnici imaju dušu, ali nemaju ili kao u mom slučaju ne žele da daju/bacaju novce na mob. telefone(dosta je bilo). Kad tad će mu cena pasti...

+1 Najbolji moguci polozaj je pozadi, napred bez ikakvih dugmica. Jos kad bi ubacili dt2w u svaki telefon bilo bi sjajno..

Apsolutno se slažem sa napisanim.

Ja ne znam o cemu vi pricate. Ovaj telefon nikada nece biti 200e.
Jer kad izadje G10 ovog telefona verovatno nece biti u prodaji. Kao sto sad nema LG G2 (koliko mogu da primetim)

Jeste bomba ali je pozadi gg5.. znači ima da poseduje 200 ogrebotina za 30ak dana.(mislim da su oni na AC već zahvatili ogrebotine pozadi ,posle 1og dana)
Možda najbolje zbog toga uzeti belu verziju g6

Pozadi je gg3 i 4. Napred je 5. Tako sam bar negde pročitao. Kad kažem 3 i 4, zadnje staklo i staklo kamere ne pokriva ista gorila

Zar nije napred gg3 a pozadi gg5 ?

Bugararena
Protection Corning Gorilla Glass 3

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno