Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam blizi opciji ps4 pro 400evrica na rate :) toliko bi mogao izdvojiti. A recite mi kako nabavljam igrice i kako najjeftinije da prodjem. I legalno naravno :)

Share varijanta, imaš sve na razmeni igara.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jeste, nećeš. Malo se informiši više, ali na tom sajtu.

Ovi Gerilci izgleda prvo obrnuli sve DF klipove pa onda seli da prave igru :D

Očekujem da one sitne nedostatke isprave sa DayOne zakrpom. Koliko sam ukapirao sve što trenutno gledamo je bez prvog patch-a?

Normalno, otkud day one patch kada ne postoji tj nije pušten u promet preko PSN-a? Sama reč kaže, day one a to je 1. Mart

Igra je PRELEPA i tehnicki veoma ipresivna, pogotovo base ps4 verzija, da ne poverujes svojim ocima sta su izvukli iz tog slabasnog hardvera i to u zakucanih 30fps bez ikakvih problema, Guerrilla DELIVERED.

Hype za Death Stranding mi je sada OVER 9000 :D

Guerilla je uradila originalan potez kupujući Kojimu da koristi njihov endzin za DS. Biće to zanimljiv naslov.

Sent from my D6603

Kupujući Kojimu? Daj ne benavi...

Nisam se dobro izjasnio, dao je intervju skoro i pričao kako su tražili pravi endzin za njegovo novo mezimče preko cele planete.
Guerilla mu je dao poklon posle razgovora u njihovom studiju,prilikom otvaranja je nasao u kutiji usb sa izvornim kodom njihovog endzina što je Kojimu oduševilo i tako je rešio da sa njima napravi dill.
Njegove reči, ne moje.

Sent from my D6603

Ček, Zelda Zelda izlazi za PS4? :d Nisam nikad igrao i ne znam ništa o tome, ali cenim da vredi probati. Nioh ne znam koliko sam igrao, ubio sam onu snežnu fuksu sa leptirima, zanima me koliko imam još do kraja. Imam možda nekih 20ak sati u igri, igram sve misije.

Normalno, otkud day one patch kada ne postoji tj nije pušten u promet preko PSN-a? Sama reč kaže, day one a to je 1. Mart

Izgleda da stižu dva komada prvi dan + unlocked FPS mod

Patch 1.01

Added options to switch graphics mode and HDR rendering
Multiple crash fixes and progression
Various performance improvements

Patch 1.02

Multiple crash fixes and progression
Various fixes to avoid getting player’s stuck
Updated visual settings
Performance improvements

Normalno kao i sa bilo kojim izvorom 1080p signala, samo sto je onda taj TV odgovoran za upscale. Neki televizori to rade dobro a neki ofrlje. Sony televizore bije reputacija da imaju najbolje scalere.

Vredno je spomenuti da i base PS4 podrzava HDR [u podrzanim igrama].

Sinoc sam probao The Last Of Us u svim modovima i fhd i uhd i razlika je drasticna. Svaka cast kako su ispeglali igricu. Cak i hdr se primecuje i daje neki smek.

Ček, Zelda Zelda izlazi za PS4? :d Nisam nikad igrao i ne znam ništa o tome, ali cenim da vredi probati. Nioh ne znam koliko sam igrao, ubio sam onu snežnu fuksu sa leptirima, zanima me koliko imam još do kraja. Imam možda nekih 20ak sati u igri, igram sve misije.

Zelda za PS4 to se nece desiti.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ljudi shin je spomenuo Zeldu u odgovoru meni posto sam hteo da uzmem Switch, a vi odma to obrnuli na Zelda izlazi za ps4 lel

Sinoc sam probao The Last Of Us u svim modovima i fhd i uhd i razlika je drasticna. Svaka cast kako su ispeglali igricu. Cak i hdr se primecuje i daje neki smek.

Taj TLOU ce se ocigledno naci na svakoj generaciji i podgeneraciji u sve boljem kvalitetu. Nije normalno sta su uradili sa igrom. Kad izadje PS5 i za njega ce ubaciti Remaster

Kad izadje PS5 i za njega ce ubaciti Remaster

Neka ubace,opet ce da obrnemo :D

Inace Horizon Zero Dawn sto vise gledam ove klipove to mi je lepsi,svaka im cast na tome.Tacno mogu da sluze svima za primer u smislu sta moze da se napravi sa ovim konzolnim hardverom koji je nekima "slab" ovde...

Ja koji sam baksuz, neću moći ni da je igram narednog utorka.

Edit: iz nekog razloga nije poslalo celu poruku.

Elem, ima li neko ideju ko bi mogao da ima 14pin flet (ribbon) kabl za DS4, preko kog se povezuje USB ulaz sa pločom u gamepad-u? Može i od nekog ko otkupljuje polomljene gamepad-ove.

Kontaktirao sam neke sa KP-a, ali niko nema. Jedan mi je pomenuo da bi trebalo da ima za 20 dana (dok stigne iz Kine ili odakle već), a gde sam našao da imaju na stanju, traže da šaljem gamepad, što mi ne pada na pamet da ga šetam 200km u jednom pravcu, plaćam dva puta poštarinu, "ruku" za zamenu i sam kabl koji sam ne košta više od par dolara.

Poslednja izmena:
Naruči sa Alija/ebayja i sl. stavi brzu postu da ti stigne.

Sent from my D6603

Koliko obično traje isporuka kada se stavi brza pošta? Nisam do sada imao potrebe da poručujem nešto, a znam da je drugaru neka maska za telefon i par sitnica (odvojeno) putovalo skoro 20-24 dana sa Alija. Zato se ponadao da barem neko ovde kod nas ima za prodaju.

U prvoj godini PS4 konzole smo imali Second Son, u drugoj Order, u trecoj Uncharted 4, a u cetvrtoj godini vizuelni bar je jos jednom pomeren:

32285276714_7e724c1665_o.png

Fascinantno za open world igru. Ali mi je U4 i dalje neprevazidjen. Pogotovu facijalne animacije.

Uzeh na popustu za 9.99$ SW: Battlefront, vrti se na popustima od kad sam uzeo Pro pa reko ajde...Prijatno sam iznenađen raznovrsnošću, grafički izgleda veoma dobro i što je najbitnije sve to ide kao po loju u 60fps.

Sent From My Galaxy S7

Fascinantno za open world igru. Ali mi je U4 i dalje neprevazidjen. Pogotovu facijalne animacije.

Dobro, u U4 su morali da paze na ~2-3h tih veoma detaljnih animacija. Ovo je dosta veci RPG sa stotinama NPC-ova, a sa svima njima prica sama Aloy [kolicina facijalnih animacija za nju je kao za 10 celih uncharted ugara].

Al' sam omatorio..
d16c5efc91c92447667e1ffc42246cd6.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno