Da li postoji aplikacija sa kojom mogu selektivno da dozvoljavam pristup internetu odredjenim aplikacijama, tj. da iskljucim pristup internetu odredjenim aplikacijama kad ja hocu?
Koja app da me zvučno obaveštava npr. na svakih 10 minuta da imam propušten poziv, SMS ili poruku na Viberu?
Koristio sam NoLED, ali čini mi se da u poslednje vreme nešto zeza.
Uzgred, LG Spirit, Android 6, nerutovan.
Idem na godišnji odmor. Hoću da blokiram sve pozive (i poznate i nepoznate brojeve) osim 7 brojeva iz imenika ali tako da osim tih sedam za sve ostale budem nedostupan a ne da bude kao da im odbijam poziv. Moguće ili ne i ako jeste koja app? Nougat 7.1.1.
To sto zelis ne moze ni jedna aplikacija da omoguci jer se cela prica zavrsava na baznoj stanici.Idem na godišnji odmor. Hoću da blokiram sve pozive (i poznate i nepoznate brojeve) osim 7 brojeva iz imenika ali tako da osim tih sedam za sve ostale budem nedostupan a ne da bude kao da im odbijam poziv. Moguće ili ne i ako jeste koja app? Nougat 7.1.1.
To je to.Ako koristiš WPS, može...
![]()
Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk
Kako mogu da namestim da kad snimim nešto kamerom momentalno se prekopira na još neku lokaciju u telefonu koju zadam, kao neki backup? Možda neka kamera koja ima tu opciju?
Ove opcije imašHvala, skontao sam da ne može to što hoću. Rešio sam tako što sam upalio govornu poštu i app mi sve pozive osim onih koji su u white list automatski prebacuje na nju.
Kako mogu da namestim da kad snimim nešto kamerom momentalno se prekopira na još neku lokaciju u telefonu koju zadam, kao neki backup? Možda neka kamera koja ima tu opciju?
Ja sam imao slican problem. Skype nisam koristio vise od 2 god mozda i vise jedan dan htedoh da se prikljucim kad on ne da, pa mi trazio da resetujem pass, odradim ja to i sad sve ok.Cackao sam, ali nikako ne mogu da nadjem opciju call.Instalirao sam na oba telefona medjutim prikazuje da ne moze da se zove.Jedino opcija invite.
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Ja sam napravio novi nalog jer sam stari zaboravio i nije mi trazio email.Samo broj telefona i password zatim su mi poslali mi kod za verifikaciju.Ja sam imao slican problem. Skype nisam koristio vise od 2 god mozda i vise jedan dan htedoh da se prikljucim kad on ne da, pa mi trazio da resetujem pass, odradim ja to i sad sve ok.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Normalno.Kako vam se ponasa b92, u poslednje vreme mi je bas sporo ucitava/osvezava..
Sent from TT
Cackao sam, ali nikako ne mogu da nadjem opciju call.Instalirao sam na oba telefona medjutim prikazuje da ne moze da se zove.Jedino opcija invite.
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Probao sam viber i jako je losa slika+veza.Vidim da su u pitanju 2 telefona, cemu insistiranje bas na Skajpu. Viber radi dovoljno dobro i za voice i za video... WhatsApp, Duo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari