Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

И мени је дуо најбољи што се тиче видео позива.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Bila bi ubedljivo najkorisnija aplikacija... Steta što nije sve objedinjeno, mozda i bude nekad... Mada i ovako Duo je odlična App

Huawei Mate 9

Neće nikad verovatno, moroni imaju hangouts, duo, allo

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ljudi sta se desava sa Skype-om?Nisam ga koristio godinama i danas instaliram meni i caletu..podesim sve i ne mogu da pozovem onog drugog.Dozvoljava mi samo invite preko sms-a ili viber-a.Vidim da mora neki kredit.Jel se to sad placa ili sam ja smotan pa ne znam da namestim?

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
koliko sam ja shvatio po tom screenshotu koji si postavio, ti si oca pokusavao da pozoves na njegov broj mobilnog a ne na skype nalog. mozda gresim ali tako mi izgleda.

poslato sa pejdžera

koliko sam ja shvatio po tom screenshotu koji si postavio, ti si oca pokusavao da pozoves na njegov broj mobilnog a ne na skype nalog. mozda gresim ali tako mi izgleda.

poslato sa pejdžera
Mislim da si u pravu.Kad sam kreirao nalog trazio mi je samo broj telefona i password.Mislis da je do toga?Da napravim nalog na kompu pa onda da se ulogujem na telefonu?

kad napravis oba naloga, tebi i ocu, onda morate jedan drugog da dodate u kontakte na skypeu, dakle ne broj telefona vec skype username

poslato sa pejdžera

Znaci prvo da napravim nalog preko desktop aplikacije pa onda da dodam naloge u mobilnu aplikaciju?

Sta od browsera vredi? Trenutno koristim chrome, pa da probam nesto drugo.

Takodje koristim firefox mada mi se ne svidja jer ima i brzih, ali mi odgovara sto se sinhronizuje sa kompom pa pokupi bookmarks i sve passworde

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ja koristim UC browser,po meni najbrži browser za telefone sa malo RAM-a

Da li postoji još neki konkretan razlog za izbegavanje Chrome-a osim što ždere resurse?
Ja isključivo njega koristim, nekako po navici, ništa drugo nisam ni pokušavao, generalno sam zadovoljan kako radi. Najviše mi odgovara što po automatizmu vraća podatke i nastavljam tamo gde sam stao sa prethodnom instalacijom.

Da li postoji još neki konkretan razlog za izbegavanje Chrome-a osim što ždere resurse?
Ja isključivo njega koristim, nekako po navici, ništa drugo nisam ni pokušavao, generalno sam zadovoljan kako radi. Najviše mi odgovara što po automatizmu vraća podatke i nastavljam tamo gde sam stao sa prethodnom instalacijom.

Chrome mozda zdere ram ali je zato najbrzi, najstabilniji pretrazivac koji sam probao. Na uredjajima sa 3Gb rama nece biti problema, verovatno ni na 2Gb stock/light skin telefonima osim ako se ne radi o nekoliko desetina tabova.
I FF je odlican ali sam na telefonu navikao na hromi UI.
Lightning u pocetku radi brzo a onda pocinje da se vuce, raspad opsti. Mada je poslednji apdejt vecim delom resio te probleme ali mi i dalje deluje kao pretrazivac u beta fazi u odnosu na Chrome.
Ostale sam probao i brzo batalio, ima dobrih ali jednostavno nisu u rangu Chrome/FF.

Poslednja izmena:
Zato i pitam, vidim dosta ljudi ga izbegava.

Meni je Lightning od starta podesen da brise kes na izlasku iz aplikacije, i nikad se dosad nije ubagovao, niti jednom. Doduse, moje surfovanje na telefonu je prilicno rusticno, najcesce se svodi na guglanje adrese - telefona - informacije, pa mi vise znaci brzina nego druge funkcionalnosti.

Kako da skinem dosadni Briefing?
Sklonio sam ga sa "desktopa" kako god da se zove ovo na tel, ali me notifikacije i dalje smaraju..

Meni je Lightning od starta podesen da brise kes na izlasku iz aplikacije, i nikad se dosad nije ubagovao, niti jednom. Doduse, moje surfovanje na telefonu je prilicno rusticno, najcesce se svodi na guglanje adrese - telefona - informacije, pa mi vise znaci brzina nego druge funkcionalnosti.

Meni je podesen da nista ne brise, verovatno zato prsne posle nekog vremena, raspada se :) Mada je poslednji apdejt stvarno malo poboljsao stabilnost i brzinu.

Meni treba brz i stabilan pretrazivac kada putujem i u ostalim situacijama kada PC nije u blizini, ovako za svakodnevnu light upotrebu i ostali mogu da prodju ali sam navikao na Chrome plus se najbolje pokazao.

I da, nisam primetio da je Lightning brzi od hromog.. a nemam neku noviju zver od telefona (S801/3Gb) mada moguce je da na drugim uredjajima ima razlike, iz ko zna kojih razloga.
UI je solidan, ima i dobru dark temu, samo stabilnost, brzinu, lagovanje da srede i moci ce da se koristi, vidi se da ima osnovu da bude bolji od delfina, opere i ostalih cajnabrowsera.

+1 za Lightning browser, jednostavan, lak i brz browser.

Sent from Xperia T

Instalirao xposed module i onaj addon za yt ali i dalje ona dosadna reklama na svakom klipu..... ima li pomoći ?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno