Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao xposed module i onaj addon za yt ali i dalje ona dosadna reklama na svakom klipu..... ima li pomoći ?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Koji je to addon i da li radi cast na TV?
Baš zbog toga bih zamenio OGyoutube, jer mi Cast ne radi.

Firewall neki

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

AFWall+ , za rutovane uredjaje

https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.ukanth.ufirewall&hl=en

Ako nadjes Donate verziju.
Meni je super posto moze da se napravi vise profila sa odabranim grupama aplikacija koje imaju pristup internetu pa preko vidzeta lako menjas profile, gasis-palis firewall za odredjene profile/grupe. Takodje, kod svake aplikacije mozesd da oznacis da li ima/nema pristup samo mobilnom i/ili samo wifi netu.

evo ti recimo ovaj besplatni firewall za telefone koji nisu rutovani

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall

Hvala svima, probacu ovaj za ne root-ovan uredjaj. Ako ne bude radio, root-ovacu mob.

Da li postoji mogućnost da na telefonu koji nije rutovan eksternu memoriju koristim kao internu (ili barem delom)?

Zavisi od verzije androida

@ storky

Radice ti firewall sigurno iako nije rutovan telefon, ali svaki firewall trosi dosta bateriju pa mislim da ces brzo odustati kao i ja

Ima li neka dobra aplikacija za blokiranje reklama za nerutoavne uredjaje?

Sent from Sony Z5

Adguard.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Hvala.

Sent from Sony Z5

Nema na cemu.
Posto ti je tel NErootovan ides na local vpn mode i dalje podesavas sta zelis.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Napomena, guglati za adguard, nema je PS-u tj. postoji druga aplikacija identičnog naziva

Da li i vama baguje poslednja verzija B92 aplikacije? Stalno koči, vraća me na prvu stranu sama od sebe, gasi se... Bio sam primoran da se vratim i sign-ujem prethodnu verziju koja je odlično radila.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Radi stabilno, nisam imao pucanja, ali me nervira ovaj refresh liste vijesti koji se nekad desi kad se vraćam na Najnovije, pa moram opet da skrolujem do mjesta gdje sam bio.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koju aplikaciju bi preporucili za automatsko ukljucivanje air plane mode u odredjeno doba dana?

040bdea2e10c798c2a1b7c58a2454b49.jpg

Ne daju za Srbediju

Sent from S7

Za sada odlično radi. Može biti da će da mi zameni AquaMail...

Starting with version 4.2(Jelly Bean) Android no longer allows third-party apps to switch airplane mode due to privacy concerns.

Eto i onda ljudi razrogace oci kad kazem su ove smartphone djindjuve u stvari "PC bogalji". Privatnost...:wc:

Za sada odlično radi. Može biti da će da mi zameni AquaMail...

Iii u danu kada izađe ova Email aplikacija AquaMail skroz sređuje dizajn aplikacije i sad je stvarno najkompletnija email aplikacija za Android. Izbrisao EasilyDo Email i lepo updateovao Aqua. Probajte kome je ranije smetao dizajn.

Jel može kratko poređenje Aqua i gmail aplikacije? Što je ova bolja?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ja koristim Nine za majlove i nije mi jasno kako tamo ne može Google akaunt a u svim ovim ostalim aplikacijama može ...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izvinjavam se zbog 2 poruke zaredom, isteklo vreme za edit. U Aqua mail-u, Jel moze da se ukloni negde u podešavanjima ova notifikacija što mi stoji non-stop?

140ad3b6709c18efe9b4831e5735eae5.jpg

Aqua email radi odlicno, a gmail sam i zaboravio sta joj sve nije falilo. Na primer smetalo mi je sto mi ne stizu obavestenja kada mi stigne novi email sto smatram da je dovoljan razlog da leti iz mog telefona. Drugo, smetalo mi je sto je bele boje i ne moze da se promeni tema nikako... za druge stvari sam zaboravio u cemu je razlika je odavno ne koristim gmail

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hvala.

Nazad
Vrh Dno