koliko sam ja shvatio po tom screenshotu koji si postavio, ti si oca pokusavao da pozoves na njegov broj mobilnog a ne na skype nalog. mozda gresim ali tako mi izgleda.Ljudi sta se desava sa Skype-om?Nisam ga koristio godinama i danas instaliram meni i caletu..podesim sve i ne mogu da pozovem onog drugog.Dozvoljava mi samo invite preko sms-a ili viber-a.Vidim da mora neki kredit.Jel se to sad placa ili sam ja smotan pa ne znam da namestim?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Mislim da si u pravu.Kad sam kreirao nalog trazio mi je samo broj telefona i password.Mislis da je do toga?Da napravim nalog na kompu pa onda da se ulogujem na telefonu?koliko sam ja shvatio po tom screenshotu koji si postavio, ti si oca pokusavao da pozoves na njegov broj mobilnog a ne na skype nalog. mozda gresim ali tako mi izgleda.
poslato sa pejdžera
RSBrowser ako si na SD jer je bas optimizovan za njega i ubija sa brzinom i stabilnoscu.Sta od browsera vredi? Trenutno koristim chrome, pa da probam nesto drugo.
Tuga BrowserSta od browsera vredi? Trenutno koristim chrome, pa da probam nesto drugo.
Jesam. Ubacio sam njega i lightning. Videcemo koji ce da ostane. Hvala na predlozima.RSBrowser ako si na SD jer je bas optimizovan za njega i ubija sa brzinom i stabilnoscu.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Da li postoji još neki konkretan razlog za izbegavanje Chrome-a osim što ždere resurse?
Ja isključivo njega koristim, nekako po navici, ništa drugo nisam ni pokušavao, generalno sam zadovoljan kako radi. Najviše mi odgovara što po automatizmu vraća podatke i nastavljam tamo gde sam stao sa prethodnom instalacijom.
Meni je Lightning od starta podesen da brise kes na izlasku iz aplikacije, i nikad se dosad nije ubagovao, niti jednom. Doduse, moje surfovanje na telefonu je prilicno rusticno, najcesce se svodi na guglanje adrese - telefona - informacije, pa mi vise znaci brzina nego druge funkcionalnosti.
Firefox. Koristim ga i na telefonu i na tabletu.Sta od browsera vredi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari