Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

brkas swipe i swype :p

Moze na action launcheru sve to o cemu je bilo reci zadnji par strana znaci i Google now moze ali treba root da se omoguci da launcher bude fabricka app i detaljno objašnjenje u samoj app. A ima i gomila ovih skraćenica bukvalno kao na pixel telefonima.
Svaka app koja ima strelicu ima i quick shorcut
Screenshot_20170209-133345.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ima i Chrome, tako sam i skino. Hvala.

Jel vama radi normalno update aplikacija? Pogotovo kada je nekoliko njih u pitanju.
I na telefonu i na tabu identican bag-pending download i stoji tako u nedogled.

Google play kao da zakucava.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Normalno, cak na starom fonu 14 odjednom bez zakucavanja. Inace na 4.2.2 stari, kao i na N 7.0 sve ok.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Restratovao Novu, probao i restart telefona i neće da vraća na prvu. Uvek pamti.
Evo, i meni opet pamti, baš sam od jutros isprobavao razne kombinacije. Kad ga ne otvaram jedno pola sata onda vraća na prvu a kad zaredom pokušam da palim - gasim, onda ne vraća.

Jel vama radi normalno update aplikacija? Pogotovo kada je nekoliko njih u pitanju.
I na telefonu i na tabu identican bag-pending download i stoji tako u nedogled.

Google play kao da zakucava.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Radi sve ok, probao na dva fona.

Da li postoji način da adaway blokira reklame u viberu?

U Viberu nemam ni jednu reklamu sad da li je do adawaya ili do cega, ne znam.
Kakve su to reklame, ozbiljno na Viberu to nisam nikad video?

Nakon poziva se pojavi reklama preko celog ekrana praktično.

Moze na action launcheru sve to o cemu je bilo reci zadnji par strana znaci i Google now moze ali treba root da se omoguci da launcher bude fabricka app i detaljno objašnjenje u samoj app. A ima i gomila ovih skraćenica bukvalno kao na pixel telefonima.
Svaka app koja ima strelicu ima i quick shorcut
Pogledajte prilog 221529

+1 Odličan je Action Launcher!

Nakon poziva se pojavi reklama preko celog ekrana praktično.
Aaaa nikad nisam zvao preko TT, za to koristim sim.
U stvari davno sam mozda jednom/dva puta i tada koliko se secam nisam imao, ali sam tada imao LP, da to je blokiralo reklame.

Odličan osim što je mozda malo tezi od Nove u smislu resursa. Ali meni lično bolji od nove imam Pro verziju i vredi svaki dolar :)

Nisam obraćao pažnju koje je zahtevniji, ali Action mi je jednostavno praktičan. To što ima odgovara mi i kraj priče. Probao sam Novu posle Action-a ali nije to to. :)

Da li postoji aplikacija sa kojom mogu selektivno da dozvoljavam pristup internetu odredjenim aplikacijama, tj. da iskljucim pristup internetu odredjenim aplikacijama kad ja hocu?

Jel može fajl u excelu da se sačuva kao skraćenica na desktopu?

Sent from my x600 using Tapatalk

Može. U ES exploreru: duži tap na XLS fajl > tap na More (...) > Add to desktop

Ako koristiš WPS, može...

dac0eba6f2e5c514b0ea68bcc3ae986a.jpg

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Da li postoji aplikacija sa kojom mogu selektivno da dozvoljavam pristup internetu odredjenim aplikacijama, tj. da iskljucim pristup internetu odredjenim aplikacijama kad ja hocu?

AFWall+ , za rutovane uredjaje

https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.ukanth.ufirewall&hl=en

Ako nadjes Donate verziju.
Meni je super posto moze da se napravi vise profila sa odabranim grupama aplikacija koje imaju pristup internetu pa preko vidzeta lako menjas profile, gasis-palis firewall za odredjene profile/grupe. Takodje, kod svake aplikacije mozesd da oznacis da li ima/nema pristup samo mobilnom i/ili samo wifi netu.

Kolimo vidim da nougatu vec ima integrisan firewall.
Npr.

Screenshot_20170210-191203.png

Sent from my G

Moj glas za ikonice od Vertumusa!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Како се користе те иконице, инсталирао сам један пакет иконица али нисам успео да иx поставим.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Како се користе те иконице, инсталирао сам један пакет иконица али нисам успео да иx поставим.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Moraš da imaš custom launcher koji ih podržava. Npr gorepomenut nova launcher koji je najbolji po meni. Ja ga koristio 3 godine.. Od kada sam imao Android, burazer takođe..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Preko čega mogu da forsiram dpi samo za jednu aplikaciju?
Može aplikacija ili modul za xposed, šta god je bolje.

Treba mi za Tapatalk, od kad sam flešovao (sock ROM) zbog bootloop-a nijedna verzija mi ne prikazuje TT kako treba. Imam velike razmake između tema i ne prikazuje sve nazive tema (one koje su duže).

Koji je difolt dpi za Samsung Note 3 N7100?
Gde to može da se nađe?

Nazad
Vrh Dno