kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Samo tako i moze, na desno ne postoji opcija kao na gnl.
Brauzerom? Sad sam probao, Firefox ima opciju za download slika (mada, probao sam samo JPG, nisam našao neki GIF za probu).Čime skinuti .gif sa twitter-a?
Evo, i meni opet pamti, baš sam od jutros isprobavao razne kombinacije. Kad ga ne otvaram jedno pola sata onda vraća na prvu a kad zaredom pokušam da palim - gasim, onda ne vraća.Restratovao Novu, probao i restart telefona i neće da vraća na prvu. Uvek pamti.
Jel vama radi normalno update aplikacija? Pogotovo kada je nekoliko njih u pitanju.
I na telefonu i na tabu identican bag-pending download i stoji tako u nedogled.
Google play kao da zakucava.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Moze na action launcheru sve to o cemu je bilo reci zadnji par strana znaci i Google now moze ali treba root da se omoguci da launcher bude fabricka app i detaljno objašnjenje u samoj app. A ima i gomila ovih skraćenica bukvalno kao na pixel telefonima.
Svaka app koja ima strelicu ima i quick shorcut
Pogledajte prilog 221529
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Aaaa nikad nisam zvao preko TT, za to koristim sim.Nakon poziva se pojavi reklama preko celog ekrana praktično.
Odličan osim što je mozda malo tezi od Nove u smislu resursa. Ali meni lično bolji od nove imam Pro verziju i vredi svaki dolar+1 Odličan je Action Launcher!
Odličan osim što je mozda malo tezi od Nove u smislu resursa. Ali meni lično bolji od nove imam Pro verziju i vredi svaki dolar
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Firewall nekiDa li postoji aplikacija sa kojom mogu selektivno da dozvoljavam pristup internetu odredjenim aplikacijama, tj. da iskljucim pristup internetu odredjenim aplikacijama kad ja hocu?
Da li postoji aplikacija sa kojom mogu selektivno da dozvoljavam pristup internetu odredjenim aplikacijama, tj. da iskljucim pristup internetu odredjenim aplikacijama kad ja hocu?
Da li postoji aplikacija sa kojom mogu selektivno da dozvoljavam pristup internetu odredjenim aplikacijama, tj. da iskljucim pristup internetu odredjenim aplikacijama kad ja hocu?
Како се користе те иконице, инсталирао сам један пакет иконица али нисам успео да иx поставим.Moj glas za ikonice od Vertumusa!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Како се користе те иконице, инсталирао сам један пакет иконица али нисам успео да иx поставим.
Послато са 8070 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari