Da li si probao da iskljucis skroz firewall, pa da vidis da li unified prolazi? Cisto da vidis do cega je greska..Imam problem sa Unified Remote aplikacijom. Skinuo sam sve lepo i na telefon i na pc. Na kompu ima dozvolu da prodje firewall (sam je to kod instalacije namestio, a i ja sam ručno dodao dozvolu u windows firewall). Na telefonu nikako ne mogu da se nakačim na server. Neće ni automatskom pretragom, a ni kada ručno ukucam parametre. Probao sam preko bluetooth-a, tako se konektuje, ali dalje neće ništa, tj ne prikaže mi kontrole. Jel treba nešto možda još na kompu ili ruteru ili telefonu da podešavam? Naravno, telefonom sa nakačen na istu mrežu na kojoj je i pc. Inače na kompu je win 8.1, a telefon je G4 sa MM, ako to ima neke veze.
Hvala, probaću to i ja pa javljam.I kod mene je tako, ne menja ništa on /off te opcije.
Edit : posle nekog vremena ipak vraća na prvu stranu. Restartovao sam Novu.
Restratovao Novu, probao i restart telefona i neće da vraća na prvu. Uvek pamti.I kod mene je tako, ne menja ništa on /off te opcije.
Edit : posle nekog vremena ipak vraća na prvu stranu. Restartovao sam Novu.
Nova settings - Desktop - Desktop grid. Podesiš koliko ikonica hoćeš u redu i koloni.Hvala na odgovorima, odmah kupujem Prime verziju![]()
Samo mi treba tačan naziv za ove prve 2 opcije koje mi trebaju (nigde ne mogu da ih nađem).
Hvala!Nova settings - Desktop - Desktop grid. Podesiš koliko ikonica hoćeš u redu i koloni.
Ispod toga Icon layout, možeš da podesiš veličinu ikonica.
Isto tako podešavaš i za App Drawer.
Nexus 5x via Tapatalk
Swipe za google now ne radi jer api nije dostupan za third party developere. Ili sam ja nesto propustio?
E na to sam mislio, vidim sad da je to već dostupno, ali samo na malom broju aplikacija. Jel to Developer aplikacija mora da ugradi?Na ovo je mislio. Ali kao sto rekoh i dalje nema mnogo aplikacija i ne mogu da se menjaju precice.Pogledajte prilog 221488
Na ovo je mislio. Ali kao sto rekoh i dalje nema mnogo aplikacija i ne mogu da se menjaju precice.
Urmun.Hvala!
Još jedno pitanje:
Koji je dobar Material Icon Pack (Nerviraju me neke odvratne ikonice, kao npr. WolframAlpha i AOSP Browser)?
Za ikonice samo kucaj u Play Store Vertumus.Hvala!
Još jedno pitanje:
Koji je dobar Material Icon Pack (Nerviraju me neke odvratne ikonice, kao npr. WolframAlpha i AOSP Browser)?
Niko?Trebala bi mi neka dobra aplikacija za audio i video stream preko IP kako za lokalnu WiFi mrežu, tako i preko neta ako treba. Po mogućstvu da moze zasebno da se stream-uje samo audio ili video i da ima da se bira kvalitet i jednog i drugog. Pogotovo audio, kad treba da se stream-uje preko mob neta, pa da se smanji kvalitet da što manje troši.
Isprobao sam bar 10 apk i ni jedna mi se nije svidela.
Trenutno što koristim je da sa VLC player-om primam, a saljem sa IP Webcam sa kojim nisam bas zadovoljan.
Nije tačno da swype ne može, ja sam odavno namestio da palim search swype-om na gore (tako mi odgovaralo), swype levo desno mi nije logicno jer se tako šetam medju home screen - ovimaProbao sam Nova Launcher, super je, ali me interesuje da li postoje sledeće opcije:
-Nameštanje razmaka između redova ikonica na Desktop-u i App Drawer-u?
-Otvaranje Google App swipe-ovanjem na desno (kao na GNow Launcher)?
-Vidim da postoje oni "balončići" kada uradim duži tap, slično 3D Touch, jel moguće podesiti neke kratke prečice vezane za određenu aplikaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari