Rhisonicus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2014
- Poena
- 225
Uveren u skok LTC-a ja pozajmio pare i pratim dešavanja sa plaže ,):smoke:
Nije ni ona ispred losa bas
Uveren u skok LTC-a ja pozajmio pare i pratim dešavanja sa plaže ,):smoke:
Nema potrebe, prethodna teza ti je dovoljno stručna![]()
Ide korekcija na 720.
Krenulo je ozbiljno na dole. Ide ovo do 700.
Ide ovo sutra ispod 900
Na coveka koji je zakasnio sa ulazom![]()
Jel moze ovdeda se vrti BTC i USD. Da se btc coin salje sa BTC-e na Bitstamp, tamo zameni(proda za USD) a potom USD posalje nazad na BTC-e i onda kupi BTC Coin, i sve tako u krug? jer razlika je velika u ceni
To je ta logika.
Skoci $200 - niko da pisne, svi cute.
Padne za $20 - au ide ovo na $300/pump gotov/I sold/depresià activated/jel sam rekao da ce pasti, itd...
Polako ljudi, $100 i $1000 su po meni najteze i najznacajnije barijere (pogotovo kod kriptovaluta). Tesko ih je probiti, a jednom kada se probiju, to obicno bude katapult sa min. 10-15% skoka iznad te granice.
Kinezi su na sve 3 berze probili $1000, cekalo se na Finex i Stamp ali tamo je ponestalo goriva i eto, odlozen je dok ne dodjemo do prve pumpe i natocimo gorivo.![]()
To sa blokovima definitivno moraju da reše, pošto će broj transakcija nastaviti da raste, a već su svi blokovi stalno puni.
Te varijante novac za male i velike transakcije nisu realne.
Mada, ja bi odmah glasao za ovaj miniBTC prijedlog![]()
Pa da resenje postoji videli bi ga, jednostavno ne mogu imat sigurnost i velik broj transakcija, pretnje po BTC ne postoje jer i alt coini bi imali limit i jos manju sigurnost, kao danas sto postoje zlato/srebro/mesing ili slicne analogije.......
Takodje minere treba neko placat jer je dobit po bloku sve manja, itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari