JEl samo ja ne mogu da registrujem VISA karcicu na Cex..imam 2 VIsa kartice koje mi normalno funskcionisale na bitstampu ali mi na cex.io kad tamo ubacis na kraju izbace da su mi odbili karticu i nikakvo objasnjenje mi ne napisu zasto odbijena.
Neces da slusas neces da citas i *** sta da ti kazem, naucices na tezi nacin. Taj cex sam ja ovde prvi isprobao apsolutno se nije znalo za njega, isprobao sve nacine i ti mi sad pricas neku pricu ono sta da kazem....ali evo:
Visa card- fiksna provizija 3.5€ stigne iste minute ako banka koja ti izdaje karticu podrzava visa fast fund.
Mastercard 3.5€ +1.2% znaci losija opcija, opet zavisi da li ce ti leci iste minute ili ne ovisi od banke.
Poenta otvoris Visu raspitas se gdje kako najpovoljnije i onda je onako kako sam ja napisao, znaci instant uz 3.5€ fiksne provizije.
Nije fiksa provizija, vec 1.2% +3,5 Eur, i ne dodje u ruke bas iste sekunde, vec mora da prodje par dana da ti pokaze da transakcija vise nije na cekanju i tek onda moze da se podigne
Segwit je softfork koliko sam razumeo, resava problem oko velicine bloka i jos svasta nestoSta to znaci?
Ako gledamo @coa chart onda je tek drugi top...![]()
Naravno da su dosadni. Treba što prije da dobaci do 900 pa dalje na 1200 kao nekada.
Ja čekam 850 da se isplatim.
Ne znam samo šta se ispada sa ovim ili će da skoči ili će da padneHm...ovo ili uskoro ide na $800 ili će biti veeeeelika crvena sveća....dosadni su sa ovim "cimanjima"....
Bio u pubu u NS na pivu i vidim bt.masinica. Ajde, reko da podignem 1000dinara za pivoVidim qr kod onaj na masinici na displayu, skeniram ga, na phonu u blockxhainu unesem 10$ i kliknem send i napravim budalu od sebe
Naravno, nisam dobio novac, jer je mašina samo za uplatu, a ne isplatu
Na koju sam ja onda adresu poslao novac i kome? Hahaha
https://youtu.be/44R-eTqifQ4 Ovako ide za uplatu, a isplatu ne moze ako shvatam ?
Ja sam zeznuo stvar, radio sam transakciju u delu cex.io/trade/buysell tu je fee 5%.
Na greškama se uči :d
Umesto BTC, "urekao" si LTCSad bih ja trebao da objašnjavam čoveku koji za nerazumevanje nečega kaže "ne znam šta se ispada"...:d
edit:
možda će slikovnica biti jasnija
Pogledajte prilog 215083
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari