Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
JEl samo ja ne mogu da registrujem VISA karcicu na Cex..imam 2 VIsa kartice koje mi normalno funskcionisale na bitstampu ali mi na cex.io kad tamo ubacis na kraju izbace da su mi odbili karticu i nikakvo objasnjenje mi ne napisu zasto odbijena.

Ruzan si na slici :d

Neces da slusas neces da citas i *** sta da ti kazem, naucices na tezi nacin. Taj cex sam ja ovde prvi isprobao apsolutno se nije znalo za njega, isprobao sve nacine i ti mi sad pricas neku pricu ono sta da kazem....ali evo:

Visa card- fiksna provizija 3.5€ stigne iste minute ako banka koja ti izdaje karticu podrzava visa fast fund.
Mastercard 3.5€ +1.2% znaci losija opcija, opet zavisi da li ce ti leci iste minute ili ne ovisi od banke.

Poenta otvoris Visu raspitas se gdje kako najpovoljnije i onda je onako kako sam ja napisao, znaci instant uz 3.5€ fiksne provizije.

Ok, ljudi. Cemu takav agresivan nastup? Ja ovde pricam o mom licnom iskustvu, sa Visa Internet karticom od Inteze. Okacicu screenshot sledeci put kad budem radio withdrawal.

Pozdrav

Nije fiksa provizija, vec 1.2% +3,5 Eur, i ne dodje u ruke bas iste sekunde, vec mora da prodje par dana da ti pokaze da transakcija vise nije na cekanju i tek onda moze da se podigne

Pogledaj jos jednom sta si napisao, nigdje nisi napisao da su to tvoja iskustva nego si napisao kao sto si napisao boldovano.
A da si malo bolje pratio vidio bi da je Inteza najgora opcija ;)

Nisam boldovao, ali nije ni bitno.

Je l' moze onda ovde ili na PM koja je najbolja banka sa tim Fast Funds sistemom.

Tnx :)

Naravno da su dosadni. Treba što prije da dobaci do 900 pa dalje na 1200 kao nekada.
Ja čekam 850 da se isplatim.

Hm...ovo ili uskoro ide na $800 ili će biti veeeeelika crvena sveća....dosadni su sa ovim "cimanjima"....
Ne znam samo šta se ispada sa ovim ili će da skoči ili će da padne :).
Ustvari znam ali... nije za foruma.

Sad bih ja trebao da objašnjavam čoveku koji za nerazumevanje nečega kaže "ne znam šta se ispada"...:d

edit:
možda će slikovnica biti jasnija :)
2016-11-20_153446.png

Poslednja izmena:
Nema potrebe, prethodna teza ti je dovoljno stručna ;)

Bio u pubu u NS na pivu i vidim bt.masinica. Ajde, reko da podignem 1000dinara za pivo :D Vidim qr kod onaj na masinici na displayu, skeniram ga, na phonu u blockxhainu unesem 10$ i kliknem send i napravim budalu od sebe :D Naravno, nisam dobio novac, jer je mašina samo za uplatu, a ne isplatu:D Na koju sam ja onda adresu poslao novac i kome? Hahaha
https://youtu.be/44R-eTqifQ4 Ovako ide za uplatu, a isplatu ne moze ako shvatam ?

Poslednja izmena:
Bio u pubu u NS na pivu i vidim bt.masinica. Ajde, reko da podignem 1000dinara za pivo :D Vidim qr kod onaj na masinici na displayu, skeniram ga, na phonu u blockxhainu unesem 10$ i kliknem send i napravim budalu od sebe :D Naravno, nisam dobio novac, jer je mašina samo za uplatu, a ne isplatu:D Na koju sam ja onda adresu poslao novac i kome? Hahaha
https://youtu.be/44R-eTqifQ4 Ovako ide za uplatu, a isplatu ne moze ako shvatam ?

Isplata kod zmaja :D

Pa mora i njihova deca da jedu leba

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

E pa stvarno ljudi...

Jel neko skida sa cexa na karticu vikendom? U tom slucaju ne prodje instant jel tako?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno