Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je u prici od pocetka, prezivao je prodavanje i na 3-4$ i na 9$ i na 100$ i na 1000$ i valjda naucio lekciju.
Ako nema BTC u steku to moze da znaci ili da se dobro jelo, islo na putovanja, kupovalo poklona zeni ili ljubavnici, na jednoj strani, ili pametno ulagali u hardware na drugoj strani.
Ili pak treci, koji cekaju u valuti da BTC padne pa da ga kupe.

Neko voli ovo, neko voli ono...:) Bitno da se kapital okrece.
A BTC da se steka na vreme :)

Ma kakvo putovanja i trosenja, nazalost vecina je ulagala u altove ... ja sam podigao ono sto sam ulozio i to mi je sve, sad cekam da se altvi ritnu jednog dana kad bude ;)

Sigurna lova [emoji14]

sent from P9 lite

Upravo Zid od 920 na Stampu probijen na 925 $
Sta kaze predvidjanje berzanskih strucnjaka ?

ATH smo dostigli jos neki dan. Posto se i $ katapultirao prethodnih meseci. :)

Ovo kroz 24-36h kuca na $1000. Kad se to probije, slican scenario ce se desiti kao i pre 3 godine u ovo vreme, samo ce biti jos vecih oscilacija i cifara.

Uzgred, pozdrav svim starim kolegama rudarima & trgovcima!

:wave:

ATH smo dostigli jos neki dan. Posto se i $ katapultirao prethodnih meseci. :)

Ovo kroz 24-36h kuca na $1000. Kad se to probije, slican scenario ce se desiti kao i pre 3 godine u ovo vreme, samo ce biti jos vecih oscilacija i cifara.

Uzgred, pozdrav svim starim kolegama rudarima & trgovcima!

:wave:
Hvala La. :wave:

Moje ocekivanje je da ovo tek krece da hvata zalet. Par meseci lagano ide gore i polako ubrzava. Kad probijemo 1K ocekujem lagani hajp a posle toga ko zna dokle ce. Na kraju krajeva videcemo sta ce biti ali sve mirise na to. Meni je ostala samo neka sica, nadam se da ce bar cena lepo skociti.

sent from P9 lite

Neobavesten sam :d

sent from P9 lite

Evo samo sto nije soma puklo na btc... ajmo iskusni oce probit soma do ng?

Uveren u skok LTC-a ja pozajmio pare i pratim dešavanja sa plaže ,):smoke:

Prilozi

• P1140281.jpg
    P1140281.jpg
    944.1 KB · Pregleda: 194
Slika je od pre neki dan, tvoj je post i na telefonu. Vratio sam ti laptop u medjuvremenu :smoke:

Inače je ux31a prime, jedna od mojih boljih kupovina. Iako preferiram os x, što se windowsa tiče odličan je :)

Ako si sa te foto pogodio ne znam kako, ali čestitam, jeste Zanzibar. Ili se ipak poznajemo pa znaš :)

Anyway, ja sam jedan od manje pametnih sa cetforcifrenim brojem LTC.a, nisam imao vremena da se bavim trgovinom, nego *** kada nisam prešao u btc na 0.03 neka stoji i dalje... I eto tako, stoji i dalje.. :)

OK Coin prvi zakucao u $1000.

Ocekujem vrlo brzo i Huobi pa onda ove lokalne berze.

Kod nas neće prije NG :)

Evo ljoljnu na 950

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno