Samo ovo druze... da se podsetimo...Ako ovako nastavi bice i 1200$
Hm svasta je moguce druze.sto se cene btc-a tice meni po malo sve ovo smrdi iskreno... preveliki hajp dignut niko vise i ne razmislja u pravcu da sve ovo moze da se okrene u kontra stranu daleko bilo....cena je dignuta i iz razloga sto su mnogi veliki igraci zaustavili dumpovanje po trenutnoj ceni ocekujuci raketu tako da se lakse pumpa kad nema prevelikog istovara....vodim se time da je previse puta islo kontra od mase taman kad se svi zanesu i kazu raketa ...bude crveni neznam smem li da se izrazim na taj nacin crveni dildo znaju svi na sta mislim opisni pridev je u pitanju ....nek budem bar upozoren pre banovanja
Da, u slucaju da SAD dozive zestoku recesiju, sto je vrlo malo verovatno.Tokom 2017. BTC vrlo lako može da ide na preko 10000$
Neću više da vas upozoravam za tu temu, jer je to bilo dovoljno puta.
Imate podforum za to i ako niste još, rešite je tamo, samo prestanite da smarate ovaj podforum.
Ko nema pristup, znači da nije bio u toj priči i njegovo mišljenje ne vredi mesta na forumu.
Hvala na pažnji i prestanite s provokacijama.
U vezi cene od 100$, jeste, promašio je i koga briga, kad vidim nov post u temi, očekuje se nešto novo a ne ove provokacije kojih smo se nabrisali.
Ko deca ste...
Bice da je stavka br.1 u pitanju.to ti se deshava u dve situacije:
1. kliknuo si na odredjeni alt koin/btc par, tj taze rifreshovana strana, kliknuo si na kolichinu da prodash i ostavio da ti automatika odradi tvoju sell cenu
koja je setovana za prvi najvishi buy order. u sluchaju da je taj buy order jako mali ili nedovoljan da ispuni tvoj sell order, ostatak neprodatih tvojih koina odlazi u sell ordere
i biti ce prodato tek kad neko bude to pokupovao, mozda za 2 sekunde, mozda za 2 minuta, mozda za 2h, mozda nikada (ako se sroka cena)
2. Drzao si otvorenu stranicu polonije ili mozda neke druge menjachnice u brauzeru i nisi je rifreshovao, a u toku vremena je padala cena, a tebi je ostala upisana cena za sell neka visha od trenutne najvishe buy cene,
i naravno, order ne prolazi vec odlazi negde na sell stranu u skladu sa vec postojecim sell orderima drugih ljudi poredjano po ceni.
reshenje problema
ako hocesh instant sell cele sume, bez obzira na kolichinu i cenu, a da ne ukucavash tachne cifre od buy ordera, samo lupish neku manju cifru za cenu kolika god da je najvisha buy cena i on ce automaCki da ti ide redom i prodaje koine chisteci buy ordere.
ovako je na poloniex i cexu npr, za ostale menjachnice ne znam... da ne bude, chika demios mi reko tako pa ja prodao btc po 100$
npr zec buy orderi su:
1.0 zec po 0.00580
0.5 zec po 0.00579
2.5 zec po 0.00578 itd itd
a ti hocesh da prodash odma za btc sva 3 zeca....
ukucash u sell cenu npr 0.001 ili 0.004 (u sluchaju da imash mnoooogo zecheva, prodaja ce ici do ovih cifri, tj zestoko cesh dampovati cenu, a ako nemash mnogo,
prodaja ide dok ne potroshish svoje zecheve iduci redom po buy orderima, bez obzira koju si cifru kucao, samo da je manja od najvisheg buy ordera),
i tvoja 3 zeca prodacesh: 1 komad po 580, 0.5 po 579 i 1.5 zec po 578, i posle toga ostace na buy strani na vrhu ostatak poslednjeg buy ordera od 1 zec za 578
LTC već na $4.6....pitam se do koje će cene ići u ovom krugu $8-10 ili idemo na $50 :eyebrows:?
Krenulo je ozbiljno na dole. Ide ovo do 700.
Čeka se 740, pa kupovina i prilika za dobru zaradu.
E kad bi jos imali BTC u steku, prokleti altovi sve pojedose, mada ne bi bilo lose da padne na 100$ mislim 10$ barem na kratko :d
Kao sto neko rece razloga za pad BTC nema, pilicari i vecina je ostala sa sve tanjim stekom!, generalno jedina pretnja je i dalje problem sto ne mogu da se dogovore oko sigwit-a ili offchain transakcija ili jenostavno da kazu BTC nije za sitne transakcije tu je LTC i ostali i da zavrse tu dosadnu pricu pa onda mozemo preko 9000
A i kako se blizimo magicnoj cifri od 1000$ svi uvidjaju da je velik interes za sve da se granica probije napravi nov hype i onda limita nema dok sledeceg balona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari