Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stranu dve ranije nije sigurno mozda 7,8 jeste a na toj strani je upravo citirani post, koji ne objasnjava mehanizam vec samo "savetuje" sta da se uradi

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ima doduse u temi o Platnim Karticama u FAQ:
- Na kartici EUR
- Na sajtu osnovna valuta sajta.

Evo i ovde da napisem kao i u Sbb temi,ubaceni su na klik u TB app i Sbb i total tv konacno ;)

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Hteo sam sad da ubacim SBB u Klik ali meni na računu od SBB-a stoji drugi broj računa od ovog što je u predlogu na banci (iz NS sam).
Izgleda da je samo BG ubačen za početak, neka me neko ispravi ako grešim, da se ne bih sada igrao.

edit: proverio sam ih na APR-u , skapirao sam da već imaju šurnajst tekućih računa,
a ovaj što je naveden je posebno otvoren samo za Klik uslugu, tako da je sve OK...

Poslednja izmena:
Sad i placanje na broj, pa stoji na cekanju... nekad je to odmah islo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako radi ova unapređena aplikacijaScreenshot_2016-12-15-23-19-40.jpg, prosto sam oduševljen :D

Sad i placanje na broj, pa stoji na cekanju... nekad je to odmah islo.

Da i kod mene ista situacija, sinoc prebacio pare i danas i dalje stoji na cekanju. Ponistio sam pa opet platio. Raspada se polako...

Kako radi ova unapređena aplikacijaPogledajte prilog 217242, prosto sam oduševljen :D
Meni takodje pre dva sata, na wifi je radilo, taman kad je trebalo da zamenim pare ispred bankomata stojim i mrznem se. Cas izbacuje to cas greske tipa bad gateway i sl. Sve polako postaje jedan veliki krs, skoro sam video u novinama u kolikom su minusu..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Po drugi put ne stiže mi EPS račun na Klik, kao svakog meseca. Prosli put morao da zovem, pa se pojavio kroz 4 dana.
Juce ubacim karticu u bankomat, stoji i dalje "ubacite karticu" i slika lifta jos 1min. Već mislio da ostajem bez kartice neko vreme, onda lenjo zatrazi PIN. Kako su "najmoderniji bankomati" ovako spori?
Takodje, juce sam 25min cekao na operatera, morao da zovem sa svog broja iz druge mreze. Zasto nemaju normalan broj telefona kao i sve banke: fiksni, 0700, 0800, vec samo mobilni u jednoj mreži a svi korisnici su jednako dobrodosli? Istina, u jednom trenutku auromat je ponudio da izaberem 1 i da ce me kasnije pozvati slobodni agent.
Govorni automat nudi uopciju "uvid stanja na racunu" ali te opcije volšebno nema pri preslusavanju.
Operateri su ljubazni i ne požuruju, voljni da polako objasne i nekome ko se ne razume.
Backoffice im je jako spor, jos resavaju reklamaciju iz sept, a uputio sam novu, sve pismeno.

S druge strane, juce otisao u Intesu posle 100 god da donesem novu LK i na šalteru: vidim da niste popunili anketu, kazem da nisam zainteresovan, "ali ovde još stoji da ste student", "neka stoji, jos sam" - šalim se, ona: "ali onda ne možemo da vam ponudimo kredit". Odlično! :) "Gospodine, samo 10min je anketa o vasim navikama...", ipak nisam popunjavao u punoj ekspozituri. Smarači. [emoji83]

Računi za EPS stižu uvek oko 20og u mesecu. To ti i piše u prijavi za račun na klik.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Lepo sam procenio da nemaju dovoljan hardver :)

Računi za EPS stižu uvek oko 20og u mesecu. To ti i piše u prijavi za račun na klik.

Još niko nije dobio Klik račun od Distribucije Beograd? A na njima datum izdavanja pre 10. u mesecu, ulogovao se na portal EPS Snabdevanje.

Vezano za moj gornji TB post, još i ovo:
Ni od jedne banke do sada nisam dobio ovoliko info SMS poruka, te odrzavanje sistema, te ponude za kredit, te nagradna igra, te popusti... Sve to ima i Inteza, posalju email 2x godisnje, jave kad je gotova kartica i ne smaraju.

Kazes da si student i samo o odrzavanju sistema ces imati poruke ;)

Još niko nije dobio Klik račun od Distribucije Beograd? A na njima datum izdavanja pre 10. u mesecu, ulogovao se na portal EPS Snabdevanje.

Vezano za moj gornji TB post, još i ovo:
Ni od jedne banke do sada nisam dobio ovoliko info SMS poruka, te odrzavanje sistema, te ponude za kredit, te nagradna igra, te popusti... Sve to ima i Inteza, posalju email 2x godisnje, jave kad je gotova kartica i ne smaraju.
Kome ai se ti prijavio za račun na klik? Epsu ili Tb?
d59feab786fde9dd9808c8cf5519fe66.jpg

Da i kod mene ista situacija, sinoc prebacio pare i danas i dalje stoji na cekanju. Ponistio sam pa opet platio. Raspada se polako...

I dalje ništa... A para nigde, ni kod mene na računu i na drugom ništa

Poslednja izmena:
Kome ai se ti prijavio za račun na klik? Epsu ili Tb?
:D
I dalje ništa... A para nigde, ni kod mene na računu i na drugom ništa
Како дошло тако и отишло.Мора се испитати откуд појединцима толике паре,ја то одавно причам.:D

Kako je doslo, radom [emoji3]
Doslo mi da se pozdravljam polako sa telenor bankom, ali zao mi samo broj racuna, dobio sam na pocetku bas neki ono lep. Vezem se nekako za te sitnice...

Posle ~10 godina vegetiranja, dosta novosti i u Komercijalnoj. Prvo je bila nova mobilna aplikacija, a sada još novosti.
Za korisnike starosti 18-27 godina besplatan račun. Ostalima novi "fensi" naziv paketa i naravno, poskupljenje za 55% :)
U sastavu tekućeg računa je sada i devizni račun (valute EUR, AUD, CAD, DKK, JPY, NOK, RUB, SEK, GBP, USD i CNY)

Poslednja izmena:
Iskopirali postojecu ponudu na trzistu i klepili cene ;)

Сад постоји реална опасност да мобилна апликација неће бити више бесплатна сем у Актив рачуну,девизни је и раније био бесплатан а ту је и осигурање за оне којима значи(мени не,највише моб. апликација)

Kako je doslo, radom [emoji3]
ali zao mi samo broj racuna, dobio sam na pocetku bas neki ono lep. Vezem se nekako za te sitnice...

Zar broj racuna nije broj telefona?

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Сад постоји реална опасност да мобилна апликација неће бити више бесплатна сем у Актив рачуну,девизни је и раније био бесплатан а ту је и осигурање за оне којима значи(мени не,највише моб. апликација)

Pocinju sa naplatom od 01.01.2017 .. 120 din ... otvorio sam temu u online kupovina

Je li i dalje pričate o Komercijalnoj bajci?
Ne zaboravite u kojoj ste temi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno