A u Srbiji svi poštuju ustav i zakon i sve je po propisima?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Da i kod mene ista situacija, sinoc prebacio pare i danas i dalje stoji na cekanju. Ponistio sam pa opet platio. Raspada se polako...Sad i placanje na broj, pa stoji na cekanju... nekad je to odmah islo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni takodje pre dva sata, na wifi je radilo, taman kad je trebalo da zamenim pare ispred bankomata stojim i mrznem se. Cas izbacuje to cas greske tipa bad gateway i sl. Sve polako postaje jedan veliki krs, skoro sam video u novinama u kolikom su minusu..Kako radi ova unapređena aplikacijaPogledajte prilog 217242, prosto sam oduševljen![]()
Još niko nije dobio Klik račun od Distribucije Beograd? A na njima datum izdavanja pre 10. u mesecu, ulogovao se na portal EPS Snabdevanje.Računi za EPS stižu uvek oko 20og u mesecu. To ti i piše u prijavi za račun na klik.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Uvek stize 20og u mesecu kod mene.Još niko nije dobio Klik račun od Distribucije Beograd?
Kome ai se ti prijavio za račun na klik? Epsu ili Tb?Još niko nije dobio Klik račun od Distribucije Beograd? A na njima datum izdavanja pre 10. u mesecu, ulogovao se na portal EPS Snabdevanje.
Vezano za moj gornji TB post, još i ovo:
Ni od jedne banke do sada nisam dobio ovoliko info SMS poruka, te odrzavanje sistema, te ponude za kredit, te nagradna igra, te popusti... Sve to ima i Inteza, posalju email 2x godisnje, jave kad je gotova kartica i ne smaraju.
Da i kod mene ista situacija, sinoc prebacio pare i danas i dalje stoji na cekanju. Ponistio sam pa opet platio. Raspada se polako...
Kome ai se ti prijavio za račun na klik? Epsu ili Tb?
Како дошло тако и отишло.Мора се испитати откуд појединцима толике паре,ја то одавно причам.I dalje ništa... A para nigde, ni kod mene na računu i na drugom ništa
Kako je doslo, radom [emoji3]
ali zao mi samo broj racuna, dobio sam na pocetku bas neki ono lep. Vezem se nekako za te sitnice...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mora da bude. Ja sam sebi isto izabrao kratak i pamtljiv brojZar broj racuna nije broj telefona?
Sent from my SM-G318H using Tapatalk
Сад постоји реална опасност да мобилна апликација неће бити више бесплатна сем у Актив рачуну,девизни је и раније био бесплатан а ту је и осигурање за оне којима значи(мени не,највише моб. апликација)
Je li i dalje pričate o Komercijalnoj bajci?
Ne zaboravite u kojoj ste temi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari