Muke sa MTS i KT! Istekla tri meseca kada sam mogao Friends dopunu (FD) da koristim sa KT broja, uplatio dopunu, sačekao 48h da automastki proradi -- nije, i dalje nisam mogao FD, zvao, napisali nalog, rekli rok za rešavanje 48h. Prošlo 5 dana, napisali urgenciju, prošlo još dana, odem juče u poslovnicu. Pogledaju, kažu, biće uključeno do kraja dana. Nije.
Zovu me danas iz poslovnice da mi kažu da je
rok za rešavanje naloga 8 dana od dana kada je nalog napisan, da su kolege pretrpane, ali samo što nije. Napomenem da je
danas više od osam dana od kako je napisana reklamacija, kažu mi pobedonosno -- onda će vam FD danas biti uključen! Doviđenja!
Istorija:
9.9. izvršena uplata
11.9. evidentiran nalog da je uplata izvršena i da može FD
19.9. dodatni nalog da se uključi FD
25.9. urgencija za FD
Dobio sam i ovaj SMS juče, nakon odlaska u poslovnicu, zaboravih danas da pitam zašto i vezi sa čime je:
I vi i ja smo svesni da u nekoj app službenik treba samo da "čekira" polje i uključi FD. Nikakve provere, sve jasno. Sad je trka sa vremenom jer
moram do kraja meseca da prenesem veći kredit na pripejd (ističe UO, prelazim na drugi paket).
* * *
Zanimljivo je da sam sa istog KT broja mogao da uplatim oglas za HaloOglase kao VAS (300din). Verovatno radi i parking i drugi VAS. Ali ne i FD, koji je očito posebna vrsta VAS-a.