Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Ali kakvi stručnjaci rade tamo... umesto da uz KT 2000 npr. daju taj telefon džabaka uz zadržavanje 50% popusta i na taj način te navuku da budeš jači platiša, ne, oni i za taj paket skidaju popust pa bi tel od 5400 platio 24000!!! Da ne govorim za skuplje pakete. Jeste ovo već prežvakano, ali bilo je jače od mene.

Ali nije samo KT, niti samo MTS :)

MTS je u stvari jedno vreme je jadnije telefone (pa i neke dobre, tipa Lumia 808 i 520) davao uz 50% popusta za KT. Ko je uzeo PureView808 mogao ju je dobiti za cenu jedne pretplate, do 3, jer je MTS tada bas izmenio uslove, pa su dobili pravo na raskid.

Poslednja izmena:
Naravno, zato sam i napisao "tamo", a KT je samo primer;)

Neverovatno da KT listing ne prikazuje net potrošnju (u KB, MB), nego samo vreme početka sesije i trajanje. Verovatno je tako i za pripejd. :wall:

Može li neko da mi kaže da li kreditom može da se plaća parking?

Od radova na postpejd sistemu KT tarifa više ne može da se promeni preko kol-centra ni preko Portala, već samo u poslovnici. Dobrodosli u Digitalno doba.

To je skoro godinu dana :(

Moze, ali stvarno nisam gledao koje pare se skidaju.
Основни па допуњени кредит, од бонуса сигурно не скидају. Иначе сам неки дан продужио своју КТ500 али променио на КТ1000, нека се крчка још годину дана са 50%.

Ја ћу исто тако убрзо,само ћу да продужим своју 1000 али на 1 годину(досад ми све било на 2 г.):)

Kada se sa postpejda prelazi na KT, znam da mora prvo na pripejd. Može li prelazak postpejd --> KT da se završi u istom cugu u poslovnici?

U aprilu nije moglo. Isto prepaid, pa "dođi sutra".

Postpejd KT,da li se bonus kredit trosi paralelno ili se sve skida sa kredita,pa posle bonus samo za mts mrezu

Је л` ово нема више промоције 50% мање?Нисам могао наћи.

Да,да на то мислим.Шта сам ја гледао појма немам,углавном колико опет видим:),нема опције на 12 мјесеци.

Juce sam uzeo u poslovnici KT na 12 meseca i jos daju gratis broj-sim karticu

Moze li se placati avansno ,ono stigne racun 500 a uplatis 1000 pa ima za 2 meseca

Pozdrav svima,imam KT 500 sa popustom 50% vise od sest meseci i taj broj gotovo i da ne koristim.Receno mi je da mogu parking da placam,i to sam u par navrata uradio.Nedavno sam uplatio humanitarno i tako saznao da mogu i za to da iskoristim,kao i za FD (to sam ovde procitao),al posto nisam dopunjivao kredit nije mi aktivna.Posto ne bih vise da im poklanjam taj kredit,mozda bih presao i na KT 2000...koliko od tog osnovnog kredita moze da se potrosi na parking,hum. pomoc ili neko glasanje i koliko moram da uplatim dopunu da mi se aktivira FD?

fd 200din na 3 meseca e sad ne znam jer ce samo da ti se aktivira ili nece ali taj iznos treba da se uplati ili moras da zoves korisnicki servis
pozdrav

Every now and then, neko se zezne i pita javno :)
Pitaj jos bolje MTS :D

Moguce da je najbolje pitati MTS,bez zezanja...i nije mi tesko,samo sam hteo da se pripremim za razgovor sa njima jer citajuci ovde komentare desavalo se da ni pojedini njihovi radnici nisu dovoljno strucni za neka pitanja.hvala u svakom slucaju

Ja sam bio ironican...

Čekaj, do sada si im poklanjao 500din kredita, a od sada bi da im poklanjaš po 2000?

Treba pomoci drzavna preduzeca,moj mali doprinos za preporod ekonomije..cuo sam negde na tv da tezimo ka tome,bicemo nagradjeni uskoro.u sustini ne odgovara mi to sto nude raspitao sam se u MTS,ipak cu zadrzati postpejd kao primarnu tarifu inace sam hteo da ugasim

Poslednja izmena:
Potpuno sam zaboravio da "mesečni kredit" ima maksimum i "rok trajanja"! Imao sam KT1000 i skoro 2.000din mesečnog kredita 31. jan, prešao na KT500 od 1. feb i dočekao me mesečni kredit od 1.000 din. :(

Nazad
Vrh Dno